Mossad = Barnsexhandel? – Israel-vurm leder numera direkt till misstanke om barnsexhandel

”I en intervju avslöjar Ari Ben-Menashe en fd israelisk agent, som påstås ha varit handläggare för Mossad-tillgången Robert Maxwell, att Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein arbetade för Mossad, Israels underrättelsetjänst. Deras trafficking-uppdrag bestod i att binda amerikanska politiker och höga beslutsfattare till sexuella övergrepp som pedofili för att skapa hållhakar på dessa personer.”
Källa: https://newsvoice.se/2019/11/jeffrey-epstein-mossad-ghislaine-maxwell/

Israel-vurm leder numera följaktligen direkt till misstanke om barnsexhandel. Är detta slutet för Israel-vurm, samt slutet på Israel-lobbyn och den nazi-sionistiska staten? Det skulle inte alls förvåna mig. Vem kommer få skulden? Det barnsexhandlande Mossad? – Aj, aj, aj. Den som gräver en grop för andra faller lätt själv däri … Hur kommer Mossad någonsin kunna få hämta sig från ett sådant rykte? Genom att framtvinga världsfred? Jo. Kanske det? Endast att rädda miljontals barn och ungdomar från lemlästning och död kan väl möjligtvis kompensera för barnsexhandel och förmildra straffen vid en ev. Nürnbergrättegång?

2 reaktioner till “Mossad = Barnsexhandel? – Israel-vurm leder numera direkt till misstanke om barnsexhandel

 1. Mycket intressant om det stämmer. Det kanske är skälet till att sionist-Israel har sådan makt över politiken och maktens män i USA. Undrar om liknande hot om komprometteringar sker inom politikeradeln i EU-länderna?

  1. Jo. Förmodligen sker liknade operationer i hela världen av denna lilla maffia och kanske av fler omoraliska typer som har tagit intryck?

   Det är säkert en av anledningarna som kan förklara att delar av politikeradeln plötsligt står där i TV-rutan och slickar nazi-sionismen (och annat klandervärt) djupt upp i tarmarna, förutom att media där politikeradeln gärna vill synas, helt evident ofta ägs av nazi-sionister, samt att klanmedlemmar i ADL-ligan kan ge sig på folk som INTE underkastar sig den, vilket ibland kan skapa dråpliga bakslag för dem, när de ex. ger sig på rakryggade människor som ger svar på tal:

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/05/10/oversattning-paul-craig-roberts-hur-informationen-kontrolleras-av-washington-israel-och-troll-vilket-leder-till-var-forodelse/

   Åkesson, såväl som Ekeroth, slickade dem nyligen djupt upp i tarmarna.

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/09/02/kritik-jimmie-akesson-far-med-osanning-om-judehat-och-sionism/

   https://samnytt.se/usa-israeliska-bosattningar-inte-olagliga/

   Det skulle jag personligen kalla för mycket bruna tungor. :-) Sådant kan jag tyvärr inte rösta på, eller medverka i.

   Naturligtvis är inte slickande i någon annans fascistiska tarm något dugg bättre, såsom det ex. har slickats i extrema islamisters och det militärindustriella komplexets tarmar i Sverige i 30 år.

   https://doku.nu/2019/03/11/med-azzam-fyller-de-svenska-jihadresorna-30-ar/

   Reaktionära barnplågare skall bestraffas för sina vidrigheter mot barn och sedan utvisas eller spärras in om det går, anser jag.

   Det är kanske på gång om bara fler ur den s.k. ”vänstern” kan få tummen ur, starta bättre partier och valsamverka progressivt.

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/11/23/sekterismens-dod-barnkonventionen-blir-svensk-lag-2020/

   Någonstans går gränsen för vad man kan tolerera. Tolerans mot barnmisshandel, vilket även krigen utgör, kan ingen mentalt frisk människa tolerera.

   Ett uppvaknade skulle kunna vara början på återgång till nationell demokrati, välfärd, sekularism, säkerhet och världsfred, tror jag.

   https://www.svenskafreds.se/vad-vi-gor/fred-och-sakerhet/kickstart-world-peace/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s