Visselblåsare – Giftgas i Douma – Nobelprisdekorerade OPCW (Organisationen för förbud mot kemiska vapen) infiltrerad?

”Nyhetsbanken publicerar idag ett e-postmeddelande, skickat av en medlem av ett OPCW-undersökningsteam i Syrien till överordnade, där han uttrycker sin allvarliga oro över avsiktligt partiska formuleringar som införts i en redigerad version av den rapporten han var medförfattare till.”
Källa: https://www.nyhetsbanken.se/2019/11/opcw-rapport-fran-douma-manipulerades.html

Att de här partiska och komiska skådespelarna och deras allierade partiska komiska lögn-maskineri aldrig lär sig? Hur tog de sig in på OPCW? Hur kunde de publicera omformulerade uppgifter, samt mörka uppgifter, utan godkännande av de opartiska vetenskapsmännen som har levererat dem?

Infiltratörerna har förmodligen begått trolöshet mot huvudman, som det heter i svensk brottsbalk, och kanske är det ett brott mot mänskligheten att medvetet förvanska fakta som belyser vem som ev. ligger bakom en krigsförbrytelse?

Tacksamhet till alla intelligenta goda människor som rapporterat och har läckt ut evidens om fusk. P.g.a. er så tror jag att vi närmar oss världsfreden med stormsteg.

Vad ska då infiltratörerna göra efter avsked och ev. dom i en krigsförbrytartribunal? Vad sägs om att sälja lösnummer av ljugande fulmedier som dalar i försäljning? Ingen större skillnad. Lögn är lögn.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s