Självmord genom offentlig självbränning – Slutet på den psykopatiska EU-vurmen?

Jag kämpar för för mig själv som arbetare, för barnen, ungdomarna, för vuxna och för de gamle, mot 8-partiets EU-vurm, som skapar ett dåligt ojämlikt ohållbart samhälle för oss alla, men uppenbarligen väcker det inga sympatikänslor alls. Inget stöd. Ingen positivitet, ingen stor mängd röster, mestadels negativt käbblande, som om det skulle hjälpa oss över huvud taget?

Kanske är offentlig självbränning svaret mot EU-spektaklet? Kanske är det början på uppvaknanden? Det tycks i vart fall Björn, George Chabert och Anas Kournif tro.

Personligen tror jag INTE att det fulmedialt avtrubbade rubbade folket har medkänsla alls längre, för andra än mycket närstående individer … om ens det?

Skulle jag bränna mig själv till döds, för världsfredens och barnens skull, så skulle de sannolikt bara rycka på axlarna, likt den f.d. Rothschild-bankiren Macron, samt säga att det bara var ytterligare ett mentalsjukt fall som inte visste hur man ”tar för sig”. (underförstått att deras egna kortsiktiga girighet är mental frisk)

Skulle Djurens parti ens reagera, om jag hotade att sätta eld på en stackars oskyldig kattunge, om de vägrar valsamverka? Tveksamt. Djurens parti verkar mest handla om att framstå som godheten, inte om att på ett positivt och konstruktivt sätt ta makten för att därigenom faktiskt kunna värna djurens intressen på riktigt. De skulle säkert bara använda associationsskuld som argumentationsfel mot valsamverkan såsom de flesta korkade individer skulle göra i vilket annat korkat parti som helst.

Inte ens när folk sätter eld på sig själva i förtvivlan över EU kommer människorna reagera mentalt friskt, tror jag. De reagerade uppenbarligen inte på krigsförbrytelsen ”Collateral murder” som läcktes av hjältarna Manning och Assange, där civila och barn dödades och skadades, medan psykopatiska kommentarer haglade från piloterna. Folket fortsätter ändå att rösta för fascistisk, globalism, krigsförbrytelse och EU-vurm till 99,9999% i realiteten.

Jag tror enbart att det kan hända något, när de här känslokalla reaktiva människorna själva känner sig direkt hotade till livet, eller kanske om det inte finns medicin eller mat att köpa i butikerna längre? Det beror sannolikt på att fulmedias och politikeradelns psykopater har programmerat om folket, genom massmedial storvulen hjärntvätt, från civiliserade kännande människor till kalla ytliga likgiltiga psykopater.

Inte ens att repetera sanningen om vikten av beredskap mot de evidenta hot, som jag själv tycker är skrämmande på riktigt, verkar fungera. Inte ens Greta Thunbergs tal i FN, som var hyfsat bra, har effekt. I princip noll reaktion hos de korkade politikerna, ej heller hos det korkade folket, mer än att de tycker att det är kul att vara med på demonstrationer och fest, eller titta på dumburken, men när det kommer till kritan så kommer de INTE stödja eller rösta för lösningen. De tycks enbart vara lyckligt rektalpenetrerade av bankmaffian.

Liksom hurra för utrotade arter, Domedagsklockan, civilisationens undergång, selfies, samt uppvisning av coola tatueringar och piercingar, via bankmaffians hårdvara och mjukvara…

Vilka borde egentligen brinna lagom långsamt i helvetet? 99,9999% av befolkningen? Kärnvapenkrig vore en alltför snabb död, med tanke på brottet mot mänskligheten, så även giljotinen. Lidandet måste vara rimligt långt och utdraget, om det ska vara tillräckligt avskräckande, anser jag!

Det handlar inte om blodtörst, men om avskräckande helvetiskt lidande, så att framtida generationer kan gå säkra från de de här psykopatiska idioterna. Kanske har de nyligen importerade s.k. ”flyktingarna” något att rättvist att erbjuda svenska folket inom en snar framtid ändå? Eller kanske piloter som lydigt utan eftertanke släpper ned napalm på oskyldiga barn har något rättvist på lager?

Eller så kan kanske USA-regimens kycklinghökar, vilka knappt kan vänta att få trycka på den röda stora knappen likt Dr Strangelove, ändå se till att branden blir total? Eller kanske några death metal band kan inspirera till stordåd innan de själva får brinna, eftersom de själva inte är motiverade göra något positivt och konstruktivt åt problemet?

2 reaktioner till “Självmord genom offentlig självbränning – Slutet på den psykopatiska EU-vurmen?

 1. Det var ju uppmuntrande läsning? Kan det måhända vara något för våra ”älskade politiker” att nappa på nu, uppmuntran till (självförbränning), när de nu måste skära ner välfärden, dvs personal i äldreomsorgen, arbetsförmedlingen och sjukvården och avskeda (ett hit intills obekant antal) tusentals människor, för att få kommunernas och statens ekonomi att gå ihop, pga alla kostnader för migrationproblemen, flyktingmottagande och anhöriginvandring som ska ha sin försörjning för att det inte finns någon efterfrågan på arbetskraft.
  Då är det väl en jävla tur, att det åtminstone finns ”tillräckligt med skattemedel” till upprustning av krigsmakten och Nato övningar, så vi kan försvara oss mot ”lede Fi” och alla utländska krafter i vårt närområde som vill oss illa? Öhh!

  1. Tack. Jag gör alltid mitt bästa för att uppmuntra till positivitet och konstruktivitet.

   När min egna positivitet och konstruktivitet bemöts med negativitet och dålig respons så väljer jag att kreativt försöka med andra metoder.

   Jodå. :-) Kanske det vore något att hjälpa korrupt politikeradeln på traven? Hoppas att det blir långt utdraget och avskräckande om nu någon känner motivation att göra det. Det har de förtjänat.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s