Patrik Asplund och Dogge Doggelito tydligen eniga med Sverigedemokraterna

Genom att läsa Proletären blir man ibland upplyst om saker som ev. kan ena och återställa nationen. Patrik Asplund, skinnskallen som sadlade om, samt Dogge Doggelito är tydligen för integration och är emot våld som hotar nationen … precis som SD är, d.v.s. sammanhållning och tillit. De tre har t.o.m. gjort en poddcast tillsammans. Kul.

Kanske är det därför som så många av de välutbildade högervridna invandrarna idag röstar på SD, enligt Torbjörn Sassersson? (Källa: Paneldebatt om alternativmedia den 28 november 2019

Trots att Sverigedemokraterna tycks ha rätt i frågan om att mångkulturen motverkar integration, så har jag ingen tillit till Sverigedemokraterna p.g.a. vurmande för nazi-sionismen, samt att de, likt V, har kovänt om EU-motståndet.

EU-vurmen och globalismen är, helt evident, det värsta tänkbara för 90% av medborgarna, vad gäller välfärd. Att både SD och V plötsligt är för EU är därför märkligt. Vi har 8 EU-vurmande partier i Riksdagen. Konstigt. Bisarrt.

Har ledarskapet i SD och V låtit sig snärjas av bankmaffians barnsex-hållhakar, eller liknande?

En reaktion till “Patrik Asplund och Dogge Doggelito tydligen eniga med Sverigedemokraterna

 1. SD kallas ju bruna trots det.
  Du begriper nog mkt väl varför dom inte vill ha den bördan också.
  Och nazismen och nazizionismen var och är fortfarande det Brittiska imperiets proxy för att Britterna skulle behålla den fria lunchen som bankkarteller erbjuder.
  Och inte få Tyskland och Ryssland som starka konkurrenter.
  Förr liksom nu.
  Anglozionismens bärande ide är ett i realiteten symbiotiskt förhållande där hatet kanaliseras till judarna, men fördelarna går till de rika hos båda. Anglozionismen är ett affärskoncept som gynnas av väl avvägt judehat.

  Att vara tolerant gentemot nazizionismen/anglozionismen är alltså i praktiken även pragmatiskt visavi delar av den anglosaxiska eliten.
  SD väljer sina strider.
  Jag säger inte det i egenskap av devot anhängare utan för att vara objektiv.
  Jag skulle också föredra att politiker kunde säga som det är, men det leder till ekonomisk skada för landet.

  Vidare har den muslimska inklusive islamistiska invandringen givit de jordnära ytterligare motiv för samsyn med Israel.
  Fiendens fiende.
  De realistiska dvs icke-jordnära inser att Israel ju är på båda sidor även om det verkar konstigt att dom vill ha massor av potentiella fiender i Europa.
  Zionismen som proxy förklarar det fenomenet bättre än Israel som marionettdoktor men i det fallet är realisterna inte tillräckligt realistiska eftersom dom tenderar att tro på Netanyahu när han ‘bekräftar’ att Israel styr Usa, trots att dom vet att Netanyahu är en notorisk lögnare.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s