Hur blir vi bättre rättvisa socialister som skapar länder med mindre rasism?

Visst. Jag tycker att Sverigedemokraterna rasistiskt, genom Åkessons nazi-sionism och och visst har högersosseriet skapat orättvisa, såsom Per Olsson i RS menar. Då låter namnet ”Rättvisepartiet Socialisterna” givetvis bra, men låt mig visa hur vi i realiteten kan bli mer rättvisa socialister och faktiskt bli ännu mindre rasister!

Ja. Låt oss skrapa lite på fernissan i all välmening! Våra egon och vår gruppolarisering måste tåla lite kritik! Utan kritik kan man inte utvecklas! Även om våra intentioner säkert har varit goda länge så låt oss försöka bli ännu mer ”rättvisa” ”antirasister” och ”socialister” på riktigt!

1. Det är INTE tydligt för arbetare, som har lurats in i Sverigedemokraterna, av Jimmie Åkesson och andra f.d. moderaters lena trutar, att SD är rasistiskt. SD har ex. infört ”nolltolerans mot rasism”. Hur ”rättvist” uppfattas det att fördöma dem för ”rasism” utan motivering, när en majoritet av dem faktiskt INTE uppfattar sig som det, samt välkomnar människor av alla raser och bakgrunder?

2. Jag förnekar inte att rasismen säkert existerar i SD, men hur rättvist är det att fördöma rasistiska känslor, när de helt evident uppkommer naturligt i det allt hårdare och allt mer segregerade samhälle som högerns och sossehögerns ”mångkultur” och samtidiga socialpolitisk högervridning har skapat? Varför inte visa förståelse för den arbetarklass som har lurats in i högerns och bankmaffians mångkulturella EU-klor, genom att ständigt betrakta ljugande fulmedier ägda av finanskapitalet? Varför skapa skyttegravar i vårt samhälle mellan arbetarna? Hur skulle detta gynna arbetarna?

3. Det är naturligtvis ingen väg ut ur rasismens elände att spotta på de som har drabbats av naturliga rasistiska känslor! Den som har drabbats av rasismen lider av hatiska känslor, precis som många i RS förmodligen lider av att hata de som har drabbats av rasistiska känslor och den rasism detta medför.

Bild på liggande Buddha-staty
”Att hålla fast vid ilska är som att gripa efter en glödande kolbit med avsikt att kasta det på någon annan; Du är den som kommer bränna dig.”
/ Siddhartha Gautama

”Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.” / Siddhartha Gautama
Source: https://www.brainyquote.com/quotes/buddha_104025

4. Använder man meditation, likt den upplyste Gautama, för att finna lugnet och medkänslan, så inser man  att det orättvisa spottandet, på arbetare och våldsoffer som befinner sig i SD idag, är kontraproduktivt. Det som hotar lugnet och medkänslan hotar också demokratin och toleransen människor emellan. Man ska inte klaga på det som man själv är medskapare till! Så jag uppmanar att åtminstone överväga att sluta med det! Meditera i alla fall på saken i stillhet!

5. De andra EU-vurmande sekterist-vurmande högerpartierna, som medelst sin terrorist-vurm och bombliberalism har massmördat horder av människor av andra raser, även genom sin signalpolitik med resultatet drunkningsdöd av andra raser, är givetvis också rasister i realiteten, även om de påstår motsatsen med sina s.k. ”öppna hjärtan” och ”medkänsla”. Drivkraften har helt tydligt varit ytlig girighet och önskan av tillväxt. Inget annat. En dödssynd. Även de kommer drabbas av girighetens följdverkningar.

6. I denna massmördande rasism ingår i dag både S och V, oftast med motiveringen att de vill ”motverka rasismen”. -Verkligen? – Varför växer den då? – Självfallet för att den sekterist-vurmande krigiska EU-högerpolitiken, som de har bedrivit de senaste tre decennierna, ihop med vettlös massmigration av det som andra har flytt, i hop med konfliktskapande fulmedia och med stöd av det vilseleda folket, givetvis har skapat raka motsatsen. Hur intelligent är det på en skala från 1 till 10 egentligen?

Vissa socialister har dock vaknat:

Bild på Johannes Regell
”Våra pionjärer fängslades för de drev med präster och gud och dagens vänster bugar för präster som är minst lika reaktionära. Bara att de kommer från en annan del av världen.”
/ Johannes Regell (Källa: https://nyheteridag.se/plus/socialisterna-i-vastervik-om-vansterns-installning-till-boneutrop-man-sviker-sin-rorelses-historia/)

7. Att vurma för sekterism såpass att man t.o.m. överger flickor och kvinnor som drabbats av den och därigenom driver även den kvinnliga arbetarklassen rakt i famnen högerpartiet SD lett av f.d. moderater, är i min mening också rasism och anti-feminism mot dessa stackars flickor och kvinnor av andra raser. Att heller inte upplysa flickorna om ett valsamverkande parti att rösta på är givetvis också rasism mot dem. Så kommer de inte få något inflytande alls.

8. Att dessutom skapa en hel hög med olika socialistiska partier, som inte är motiverade att inse de hållbara skälen för att valsamverka sig över 4%-spärren, är ju heller INTE socialism alls i realiteten, men faktiskt anti-socialism och anti-demokrati, som alls inte kommer leda till något ”rättvist” mandat för riktig ”rättvis socialism” i vårt samhälle, vilket faktiskt skulle ha potential att minska rasismen.

Överväg i all välmening att meditera och ev. att byta taktik i RS! Om de andra RS-medlemmarna vägrar, så föreslår jag att ni då försöker göra en frisk utbrytning ur RS, lugnt och stilla, samt valsamverka med minst ett verkligt rättvist socialistiskt parti i valet 2022, förhoppningsvis flera!

Är det minsta fel i mitt resonemang så kommentera gärna! Jag själv och Vetenskapliga partiets centralkommitté vill ju gärna i så fall upplysas om vår egen belägenhet i så fall.

 

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s