USA-regimen använde Twitter vid statskuppen mor Bolivias folkvalde president

Zoltan Tiroler på Svensk-kubanska föreningen menar att skapandet av 70’000 falska Twitter-konton, på mycket kort tid, i syfte att attackera Bolivias folkvalde president, är en gigantisk operation, samt inte är inte möjlig utan inblandning av USA:s säkerhetstjänst, eller utan medhjälp av företaget Twitter, vars filter aldrig missar sociala rörelser eller regeringar som är motståndare till Washington.

Jag saknar tillräcklig kompetens på området för att passa för ledarskap i frågan, men har själv blivit motiverad att lämna Microsoft, Facebook, Twitter och har gått över till Linux Mint, WordPress, Firefox, NoScript, Signal Messenger och Protonmail, efter att ha lyssnat på Richard Stallman på archive.org, samt har tagit del av information från Free Software Foundation och Defective by Design. Det hela är kanske ett ämne för demokratiskt intresserade dataingenjörer eller Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) inför nästa utgåva av viktig samhällsinformation?

Vad gäller svenska mediers berättelse om detta så får vi se vilka som blir först, bankmaffians fulmedier eller alternativmedia. Kommentarsfältet är öppet.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s