Historieförfalskning via SVT? – ”Vår tid är nu” är lögn enligt Jan Guillou

Serien ”Vår tid är nu” tycks vara en utstuderad psykologisk operation av sällan skådad storlek, sannolikt utförd av extremhögerns PR-konsulter på uppdrag av finanskapitalet som lever på att folket befinner sig i rädsla och konflikt och röstar på högerpartier i varje val, fastän detta missgynnar folket.

FiB/K bad journalisten och författaren Jan Guillou syna hur IB-affären skildras.

Psykologin bakom operationen är sannolikt bankmaffians intressenter vill beskriva vänstern som våldsam och farlig, fastän det är extremhögerns fascistiska infiltratörer som velat provocera fram våld, för att på så vis kunna terrorstämpla vänstern, för att sedan kunna införa finanskapitalets fascistiska öppna diktatur.

Serien visas även utomlands och är enligt svensk brottsbalk förmodligen att betrakta som grovt förtal av ett flertal fredliga individer inom vänstern. De som ev. bör ses som gärningsmän är nog de som ligger bakom produktionen, kanske även intressenterna och givetvis även de chefer som har drivit på själva sändningen av serien, utan att tillåta dementier av de som svartmålas.

Jag är ingen jurist, men rättvisa i en civilrättslig stämning borde i min mening kunna inbringa betydande ersättning till de drabbade, tror jag, i Sverige och internationellt, eftersom spridningen av förtalet är så pass stor. Domstolen skulle i princip kunna utdöma motsvarande sändningstid att berätta de svartmålades version och/eller kapital för att kunna reparera skadan nationellt och internationellt i motsvarande mängd, plus ett skadestånd ovanpå detta.

Annons

4 reaktioner till “Historieförfalskning via SVT? – ”Vår tid är nu” är lögn enligt Jan Guillou

 1. Jag uppfattade den också som politiskt vinklad.
  Jag tänkte även på att den farlige kommunisten var dansk som relaterat till att Danmark
  ska ses som osympatiskt eftersom dom inte gjort som Sverige med invandringen.

  Men jag gissar att många gamlingar gillar den nostalgiska känslan i Vår Tid år Nu med en återblick till 60-70-talet.

  Det fanns nog(?) riktig vänsterterrorism under 70-talet tex mot amerikansk militär i Tyskland.

  Men den avancerade bilbomben mot Herrhausen som kom 1989 var antagligen en falsk flagg som skyldes på Baader Meinhofs 3je generation

  Klicka för att komma åt eirv25n32-19980814_037-the_assassination_of_herrhausen.pdf

  Nedan citat från Lyndon Larouche’s judiska medarbetare Jeffrey Steinberg 1978 om Israels koppling till både vänster och högerterrorism
  ”Late breaking developments indi­cate that the French, Italian, and West German counterterror ef­forts are converging on a full­scale indictment of the Israeli Mossad as the operational com­mand running all terrorism in Eu­rope-both ”left-wing” and ”right-wing,”
  According to one confidential source, holding to­gether the financing, safehousing, recruiting, and logistical support­ing of the Red Brigades, the Baad­er-Meinhof Red Army Faction, and the separatist and environ­mentalist networks is made in· Is­rael.”

  Klicka för att komma åt eirv05n33-19780829_009-israels_war_of_terror.pdf

  Antagligen var Israel som vanligt i fullständig symbios med angloamerikas elit.

  Även Israeliske underrättelseagenten Ari Ben Menashe skrev i sin bok
  Profits of War: Inside the Secret U.S.-Israeli Arms Network
  om hur Israel och Cia även lejde Palestinier och tränade dom i Jugoslavien för att utföra falskflaggoperationer med syfte att framställa Palestinier i dålig dager. Han skriver att Achille Luro attacken mot den rullstolsbundne amerikanen Klinghoffer var ett sånt fall

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s