Den kommunistiska kubanska censuren kommer till Florida?

Fenomenet censur eller inskränkt yttrandefrihet drabbar inte enbart kommunistiska länder, men nu alltså även Florida. Jodå. Vi har upplevt censuren själva vid ett flertal tillfällen och inte på det där sättet som modererar bort fulhögerns ljugande PR-troll. Nej. Censuren kommer från både höger och vänster-håll. Fåtalet är de som helt och fullt accepterar yttrandefrihet inom lagens/kommentarsreglernas ramar.

Men framtiden ser ljus ut. Den som censurerar får skämmas när den censurerade helt enkelt publicerar censureringen på sin egen blogg och där erbjuder censorn att kommentera. Där kan även vi göras uppmärksamma genom ett ping.

Skammen är bör naturligtvis givetvis stor hos den som har censurerat, utan att ha haft ett gott skäl att göra det. Det är idag kontraproduktivt och leder till kritiska och avslöjande poster som enbart skapar sympati och intresse för den censur-utsattes åsikt.

Varje gång jag hör talas om censureringen, eller sanktionerna, eller läser om den ekologiska hållbarheten, samt den växande arealen skog, eller intervjuar vakna kommunister, så blir jag allt mer intresserad av utvandring till Kuba.

Trumps taktik verkar vara helt kontraproduktiv, eller arbetar han kanske för att öka intresset för kommunismen och för Kuba, eller arbetar Trump för den mörkade fredliga karismatiska vänsterdemokraten och presidentkandidaten Tulsi Gabbard? Hon är attraktiv på så många olika vis och Trump är ju helt klart svag för attraktiva damer.

I kommentarsfältet nedan förväntar både jag och centralkommittén långa ihållande applåder! ;-)

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s