382 tiggande EU-hundar stödjer Bolivia-diktaturens förtryck och mord åt husse USA

I Bolivia handlar imperialismen om att få ekonomisk kontroll över billigt litium till bilbatterier. Icke-valda USA-lakejer i Bolivia har med största sannolikhet förrått sina egna landsmän (och förmodligen sig själva) för en handfull dollar från Donald Trump.

S.k. ”vita” långnäsade svartkrulliga landsmän, jag gissar ättlingar till spanjorer, har alltså lyckats lura en handfull spanskättlingar till bolivianer, att medelst trångsynt rasism ta till vapen mot Sydamerikas ursprungsbefolkning, som har en solbränna och kroppar som har anpassat sig för livet på hög höjd invid ekvatorn i Bolivia. Hur länga kan detta hålla?

Nu underkastar sig Bryssel Trump och Bolivia-diktaturen, snabbt likt en tiggande hund, sannolikt i hopp om att få en del av det förmodade litium-bytet. Allt detta förstås med gillande från bankmaffians medier som hyllar statskupper, plundringar och massakrer i den s.k. ”demokratins” namn.

Källa: Zoltan Tiroler – EU-parlamentet: 382 hycklare mot Kuba

I EU går det bra att oja sig om ”Rasism!” när folk inte vill öppna sina länder på vid gavel för trångsynta islamister, men vad fan är detta? Lär er skilja på de goda, de onda och de fula!

Mer intressant:
https://svensk-kubanska.se/kuppmakarna-i-bolivia-tar-hjalp-av-israels-valdsapparat/
https://steigan.no/2019/12/ekslusivt-intervju-med-bolivias-president-evo-morales/

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s