Sossarna påstår att de inget visste – Lögn

Beröm till Birger Schlaug som varnade för konsekvenserna av sänkt välfärd redan 1997. Gödningen av SD av högerpartierna, samt av alla tre s.k. ”vänsterpartiers” högerpolitiska EU-vurm, måste således vara mycket medveten och målinriktad, genom ex. utpressning om barnsexhandel eller annan korruption via främmande makt eller finanskapital. Allt tal om att ”vi visste inget”, ”det är inte OK” eller ”vi har varit naiva” etc. är alltså rent ljug. Det är teater. Medveten teater.

Man visste vad man gjorde redan 1997 och man visste ungefär vilken konsekvensen skulle bli. Det vet man nu också. Ett växande SD. Är SD skyldigt till det? – Nej. De är förmodligen bara en del av planen.

SD har väl snarast visat på måttfullhet och hövlighet under ett enormt ohövligt och korkat tryck från fulmedias hjärntvätt och den masshysteri och polarisering som den har skapat. En märklig hövlighet egentligen.

Temperaturen i tryckkokaren ser inte ut att stiga. SD tycks mestadels tacka för varje spottloska de får, medan siffrorna stiger och vänstern aldrig får tummen ur röven för en fungerande vettigare vänstersamverkan som kan få tillbaka folket ur högerpartiet SD.

Men tur i alla fall att JÖK:en ska ”skapa jobb” för alla pensionärer som inte ska få gå i pension förrän senare, trots 7% arbetslöshet…

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s