God Jul – En Julhälsning till dig och alla dina vänner

Bild på Martin i tomteluvaVideon med min julhälsning (7.7MB) ligger på Internet Archive och är skapad och komprimerad i ett öppet fritt ogv-format med OpenShot Video Editor på min dator med Linux Mint Cinnamon och finns även att ladda ned som torrent och MP4.

I videon talar jag, som är en tomtenisse, på engelska om hur vi ska tänka för att bli mer motiverade och positiva, hur vi kan få världsfred så att barnen får behålla armar och ben. Den bästa julklappen ett barn kan få.

Om du undrar något så ställ gärna en fråga, leta i menyerna eller sök i sökfunktionen som finns i högerspalten!


Bild på magisk tomtenisse under magisk Debian-spiral och stjärnorVissa undrar om alla människor verkligen har ”lika värde”, så här i Juletider. Det får man tycka om man vill. Då tycker man kanske att Fredrik ”öppna era hjärtan” Reinfeldt har lika stort värde som sin älskade moster. Nu har jag inte träffat Reinfeldt, men jag ändå tycker ändå att min älskade moster har ett större värde än en ”senior rådgivare” på Bank of America Merril Lynch. (Hon har tagit god hand om djur, som i sin tur har glatt många människor.) Så min värdering är i alla fall så. Det rår jag inte för.

Alla som röstar på Vetenskapliga partiet har givetvis ett mycket stort värde för mig. För som jag ser det, så har man med en sådan hög intelligens givetvis ett mycket stort värde för framtidens generationer.

Duger inte Vetenskapliga partiet eller våra kandidater? Nåväl. Fundera ändå på vad du ska rösta nästa val! Fundera på vad du vill ha för partier och politiker! Beskriv dem! Önska dig sådana partier och politiker! Finn dem sedan, eller skapa dem, valsamverka med dem och rösta på dem!

Jag känner Tomten! Du kan berätta för mig vad du önskar dig, särskilt om det skulle vara något annat som du anser är viktigare än världsfred för barnen eller balans med naturen för alla djuren! Då är han säkert intresserad. Jag förmedlar det till Tomten och återkommer sedan med svar.

2 reaktioner till “God Jul – En Julhälsning till dig och alla dina vänner

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s