Den kommunistiska organisationen ”Framåt Sverige” tas upp av SwebbTV

SwebbTV tar upp att folk ur Kommunistiska Partiet bildar en ny grupp i Malmö som ska adressera arbetarklassens intresse av stoppad invandring för ökad välfärd. Jag undrar om det kan röra sig om ”Framåt Sverige”?

”4. Förnyare extra allt. Man har lyssnat på företrädare på arbetsplatserna där många är kritiska mot den stora invandringen. Detta blir en huvudlinje, den viktigaste frågan är att begränsa invandringen. Det är nog inte så många personer i praktiken, men de agerar mycket och har bildat en rörelse som kallas Framåt Sverige. ” Källa: https://www.flashback.org/sp69493682

Nationalkapitalisterna i SwebbTV, som är för en låg platt skatt åt de rike, vilket ökar ojämlikheten och mordfrekvensen i samhället, enligt vetenskapliga metastudier, raljerar givetvis storvulet om att detta INTE kommer få någon större påverkan på politiken i Malmö eller Sverige.

Men varje frö man sår kan givetvis växa, kanske inte på CIA:s shadowbannade Zucker-bok, men kanske på en öppen fri WordPress-blogg med öppna fria kommentarsfält eller en öppen fri phpBB-blogg, samt i en valsamverkan som växer med fler partier som vill över 4%?

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s