Beröm och kritik av Svenska Freds

Till skillnad från lortar så har Svenska Freds varit aktiva för framtidens generationers väl. Det läser jag om i senaste nytt från dem. Svenska Freds visar också tacksamhet för mitt engagemang för hållbar fred under året som gått. Mycket rart, tycker jag. Det har annars bara medlemmar gjort som jag diskuterar totalförsvar med.

Jag tycker därför att de som vill skapa världsfred, inte enbart ska donera enorma mängder pengar till Vetenskapliga partiet, men även ska ge enorma mängder pengar till Svenska Freds, så att även de kan få lön för det fortsätta arbetet för världsfred. Freden måste komma först, som Tage Danielsson helt riktigt poängterade.

Svenska Freds arbete för att omvända girigbukar och psykopater, som leder lortmedier, lortföretag och lortpartier, som inte talar sanning, samt är bombliberala, är förmodligen viktigt, även om det naturligtvis är en mycket svår uppgift att övertyga narcissistiska psykopater att rösta för fred, när det finns så mycket pengar för dem i det militärindustriella komplexet.

Det är naturligtvis både intention och resultat som räknas och goda intentioner har Svenska Freds, men hur är det med resultaten? Men visst. Resultatet hänger ju även på att vi andra agerar och inte förblir lortar som läser fulmedier eller röstar på fulpolitiker.

Svenska Freds meddelar nu att svensk politikeradel drar tillbaka alla gällande utförseltillstånd för krigsmateriel till Turkiet efter regimens väpnade offensiv i norra Syrien. Vilka röstade för och vilka emot i Riksdagen? Sådan kunskap är naturligtvis oerhört viktigt att poängtera om folk ska kunna rösta rätt i Sverige och i resten av världen!

Om tillbakadragandet berodde på plötslig minskad lort i hjärnan på svensk politikeradel är svårt att veta, men ett litet steg i riktning världsfred kan det kanske vara, särskilt om även psykopatregimer, med enorm vapenexport till Turkiet, skulle ta intryck och göra likadant. Då skulle Turkiet kanske t.o.m. dra tillbaka trupperna helt?

Turkiets president Erdoğan, såväl som USA:s president Trump och Israels president Netanyahu är demokratiskt valda presidenter i suveräna stater, men det har inte stoppat dem från krigsförbrytelser mot demokratin i Syrien, där den demokratiska presidenten Al-Assad leder regeringskoalitionen Nationella Progressiva Fronten.

USA, Israel och Turkiet har, märkligt nog, gått i allians med en av världens värsta wahhabi-diktaturer, Saudiarabien, samt olika extrema terrororganisationer, som numera satiriskt brukar kallas för ”godhetens axelmakter” tack vare krigsförbrytaren Bushs användning av benämningen ”ondskans axelmakter” mot de som är emot USA:s planer på världsherravälde och total underkastelse.

Dessa demokratiers vilseledda lortfolk fortsätter att rösta för de lortregimer som genomför fortsatta krigsförbrytelser. Det är verkligen mystiskt, när de faktiskt har politiker som som major Tulsi Gabbard, general Ya’ir Golan och liknande fredliga alternativ att rösta på. Gör Svenska Freds reklam för dem eller för mig? Varför inte? Det måste jag kritisera!

Åh. Jag glömde att EU:s och Sveriges lortfolk också ofta har stöttat krigsförbrytare, lortmedier och lortpolitiker fastän det valsamverkande Vetenskapliga partiet faktiskt finns att uppmärksamma, stödja och rösta på. Vad alla goda människor i Svenska Freds håller på med har jag ingen aning om? För mycket dålig media-konsumtion kanske?

Det är mystiskt med tanke på Svenska Freds officiella goda intentioner i övrigt. Eller är de kanske vilseledda av krigsintressenters storvulna infiltratörer, så att de radikaliseras genom gruppolarisering till extrema felaktiga tankemönster och därför inte kan tänka rätt och modigt om bred fredlig valsamverkan? Hur är det egentligen? Kanske är det värt att meditera fredligt och lugnt på en stund, om nu verkligen intentionen är världsfred? Eller?

Men ändå. Svenska Freds drar fram macheten för att slå sig framåt genom den massiva djungeln av vapenexport. Nästa mål är tydligen den omfattande vapenexporten som står på tur till Förenade Arabemiraten och krigets Jemen.

Dollartecken är sannolikt målade på ögonlocken på en mängd svenska lortar, som säkerligen inte har något emot att barn av andra raser slits i bitar med hjälp av svenska vapen, eller dör drunkningsdöden i Medelhavet i migrationen bort från krigens misär, där svensk signalpolitik från 7-partiet hjälper till med motivationen. Rasism!

Vilka var det som var nere och sålde drönare, som likt Tomten och hans renar, levererar den rika diktaturens paket till barnen i Jemen? Var det inte svenska ministrar i slöja som underdånigt neg likt påskkäringar för någon av diktaturerna där nere också?

Är det kanske dags att sluta hugga sig fram genom djungeln av vapenexport och diktaturer och klättra upp i en trädkrona och spana öppet och kritiskt i vilken riktning världsfreden faktiskt ligger? – Jag bara undrar?

Så läser jag om ”PACIFISTISK TEATER I SÄLEN” med stora bokstäver, på ett ”högfjällshotell”… I publiken satt lort-medias journalister, lort-försvarspolitiker och ”forskare”(Vilka forskare?) … Hur kan det leda till ett mer ”inkluderande och nyanserat samtal” om säkerhet? – Ingen aning. Tror Svenska freds att lort-psykopaternas moral kommer ändra sig genom att det är så hälsosamt och stärkande i fjällen?

”Upp till ett sporthotell, bland våra höga fjäll, jag ställde färden för att roa mej en påsk. Ty, jag i pressen såg, där är moralen låg, och man besväras ej av hämmningar och pjosk. Jag utan skidor va’, men de’ va’ lika bra, ty sådant där är blott i vägen tycker jag. Ett pensionat jag fann, där alla gäster brann, av längtan att få börja flirta med varann.

Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen, och över vidderna man tydligt hörde smällen, när någon sportklädd pinuppa fick på munnen en puss, och några välinledda klappar på sin stuss. För den som lider utav splinis sexapellen, är det så hälsosamt och stärkande i fjällen. Det står en doft av erotik omkring vår högfjälls socitet där ligger fröknarna von Palen nog i lä.

Det kändes jämt en pust, av kind och last och lust, i varje vrå satt där ett par av skilda skön. När deras kraft tog slut, då fick dom bäras ut, och piggas upp med lite rullande i snön. Det var ett kramande, som var förlamande, när man om livet på varandra satt och höll. Jag hade tur som blott, fick några revbensbrott, när som en dam i mina armar villigt föll.

Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen, fast man får blåmärken på åtskilliga ställen. Vi börja da’n med en cocktail gjord på Vermouth och Gin, det är av sådana som solbrännan blir fin. Vi konstatera när vi satt omkring buteljen, det är så hälsosamt och stärkande i fjällen, och ska vi någonsin förflytta oss till Åreskutans topp, så måste kyparen ta baren med sej opp.

Från huvudstaden kom, där upp ett sällskap som, bestod av stjärnor från Pufilias parnass. Och när som divorna, fick syn på drivorna, så skrek dom till: “Å, herre gud så mycke’ glass!” Champagnekorkar small, varenda gäst var knall, när fram på förmiddagen vi raglade till lunch. I full dilerium, vi gick från rum till rum, och alla möblerna fernissade vi med punsch.

Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen, ifall man bara stannar inne på hotellen. Jag med en konsul drack tur skål ur en flaska chateruse, och konsulinnan hon var knall och måste le’s. Vi bytte fruar med varandra fram på kvällen, ty det är hälsosamt och stärkande i fjällen, och det finns inget annat ställe där moralen vågar stå, på en så sjunkande och angenäm nivå.”

Svenska Freds har tydligen även använt de viktiga donationerna till att resa till vapenmässan IDEX i Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten, för att ”granska och dokumentera vapenindustrins marknadsföring”.

”Emirat kallas ett område där statschefen har titeln emir. Statsskicket förekommer i princip endast i muslimska länder. Emirvärdigheten är normalt ärftlig, varför emirat brukar betraktas som monarkier eller absoluta monarkier.” https://sv.wikipedia.org/wiki/Emirat

Jag antar att de viktiga donationerna då kanske gick till diktaturens lyxhotell? Nåväl. Det positiva var tydligen att Saab i alla fall togs på bar gärning med fingrarna i syltburken. Saab marknadsförde sig mot en framväxande diktatorisk militärindustri, trots den svenska regeringsöverenskommelsen att inte exportera krigsmateriel till de krigförande parterna i Jemen. Både Saab och den svenska ambassaden i diktaturen tycktes ha missat den lilla fredliga detaljen. Märkligt. Bra av Svensk Freds att påminna dem om deras belägenhet.

Donationerna har tydligen även gått till en enda aktie i SAAB för att vara EN kritisk röst. Varför inte hundra aktier och hundra kritiska röster från fredliga Stockholmare som ändå bor i närheten? Men skulle det hjälpa mot SAAB-psykopatins vilja att sälja till diktaturer och massmord? Tveksamt.

Jag tror mer på samtal med folket på stan. De som kanske har någon moral undangömd i sitt inre någonstans, trots tre decennier av psykopatisk fulmedia-indoktrinering, om hur de ska ta för sig. Men en bättre moral kanske ändå finns och kan väckas, till skillnad från hos de som har drabbats av psykopati? Det är trots allt en hel del frågor som skulle kunna ställas till folket av moralfilosofisk natur!

Så ”EUROPEAN PEACE PROJECT”, med stora bokstäver, som om EU-projektets krigsförbrytelser mot suveräna stater går ut på ”fred”… Jisses…

– När blev ”EU:s” imperialistiska krig värt att ”rädda” för ”Svenska Freds”?

Min kritiska fråga beror på att ”Svenska Freds” ställer sig bakom ”Save the European Peace Project” – en kampanj för att stoppa militariseringen av EU och få EU-länder att sluta exportera vapen till länder i konflikt, när det är EU som, genom sin konstruktion, försvagar vår demokrati och underlättar för ökad imperialism, konflikt och dålig form av militarisering i världen.

EU är naturligtvis inget ”fredsprojekt” och ska naturligtvis inte ”räddas”, men avskaffas, genom att man stödjer organisationer och partier som medverkar till att vi går ur EU-eländet! Stödjer Svenska Freds det? Varför inte då? Gör en lista på organisationer som är bra för världsfred åt folket!

Ett upprop som skulle innebära att folk röstar ”för ett EU som står upp för fred och mänskliga rättigheter”, innebär givetvis att man skulle lista partier och kandidater om är för utträde ur dagens imperialistiska EU och att folk skulle förbinda sig att rösta på dem när de skriver på uppropet!

Svenska Freds har gjort en ”PROTEST MOT VAPENMÄSSA” eftersom flera av världens största vapenföretag kom till Stockholm för att marknadsföra sina produkter på Stockholmsmässan. Svenska Freds protesterade genom att informera besökare och förbipasserande utanför mässan, samt medverkade även i Sveriges Radios Studio Ett. De drev dessutom kravet genom artiklar om att Stockholm stad, som majoritetsägare av Stockholmsmässan, borde neka vapenhandlare att hyra deras lokaler. Gör man inte skillnad på vapenhandlare och vapenhandlare?

Gör sådan extremism att Svenska Freds förlorar stöd för världsfred? Det borde Svenska Freds nog fråga folket om och fundera på, tycker jag! Vissa defensiva vapen skulle ju faktiskt kunna skydda fred och demokrati i världen, utan att hota andra länder. Det tror åtminstone jag.

Svenska Freds har varit på plats ett internationellt möte om FN:s vapenhandelsavtal Arms Trade Treaty (ATT) i Genève, Schweiz. Bra! Om någon organisation någon gång skulle kunna leda till världsfred så är det väl ändå något som liknar FN, men GIVETVIS utan att krigsförbrytare har vetorätt och immunitet mot domar, vilket givetvis är helt orimligt.

Det är dessutom utmärkt att Svenska Freds, tillsammans med Greenpeace, IKFF, Kristna Freds och Svenska Läkare Mot Kärnvapen, under våren arbetade hårt för att Sverige ska underteckna FN:s kärnvapenförbud. Ännu bättre vore givetvis att tillfråga politiska partier och deras kandidater om de ställer upp på detta och sedan lista de som ställer upp, så att folket kan rösta på dem! Då skulle vi nog få se att Sverige skriver på sådana avtal, tror jag.

Man skulle t.o.m. kunna skapa ännu tuffare avtal som blockerar kärnvapenmakter att ens bedriva handel med fredliga länder, vilket skulle kunna leda till nedrustning av det allvarligaste hotet mot mänskligheten som någonsin har existerat, d.v.s. det som idag är huvudanledningen till en god beredskap.

Svenska freds gräsrotsfinansierar världsfreden genom kampanjen Kickstart World Peace. Bra.  Det påstås att det finns en kampanjfilm. Den finns inte att se på kampanjens hemsida, men visst hittar jag den genom att söka efter ”campaign youtube kickstart world peace svenska freds”.

Förslag: Lägg upp den på öppet fritt ogv-format i olika upplösningar på Internet Archive och länka dit istället! Plocka bort videon från det skrämmande Google/Youtube, som är en av finanskapitalets alla plattformar som är en del av problemet, vad gäller yttrandefrihet och demokrati i världen, samt även vad gäller utvecklingen av skrämmande krigsrobotar! Genom Internet Archive skyddar ni dessutom fredliga användare från ofria icke-triviala skripts som spionerar på människor utan att fråga dem om lov.

Noterar med stort intresse att TV4 rapporterat om att svenska vapen används i kriget i Jemen och låtit Svenska Freds kommentera detta i TV4 Nyhetsmorgon. Bra ledarskap av TV4 och Svenska Freds! När slutade TV4 gå girigbukarnas ärenden? Vad kan ligga bakom denna godhet? Casten Almqvist? Han ser väldigt snäll ut i alla fall.

Svenska Freds har även fått in flera debattartiklar i svensk fulmedia (märkligt nog), samt drivit en e-post-kampanj för att sätta press på svenska beslutsfattare, så att de stoppar vapenexporten till de krigförande parterna i Jemen. Utmärkt.

Svenska Freds bistod journalister och andra aktörer med fakta och har pekat på felaktigheter via webb och via finanskapitalets olika sociala media-plattformar. Ganska bra ävenom öppna fria plattformar är bättre. Sanningen är givetvis de imperialistiska krigens största fiende. 99% av folket är nämligen inte psykopater, enbart godtroget vilseledda av dem.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s