Censur – Michael Zazzio – 2000-talets Vetenskap – Förbud mot att kritisera invandring och EU är på gång

Enligt en anonym källa inom EU jobbar bl.a. Tysklands statsminister, Angela Merkel, som är Tysklands förbundskansler och partiordförande för partiet Kristdemokratiska unionen (CDU), för att man skall få till ett lagstadgat förbud mot att kritisera invandringspolitik inom unionen. Denna anonyma källa har delat information, i över ett års tid, till den legitimerade sjuksköterskan och klinikchefen Michael Zazzio, från AudioLaser-Kliniken i Hovmantorp och aktiv i föreningen 2000-Talets Vetenskap.

Den anonyma källan som är advokat har kontakt med en domare inom EU som läcker information och Michael Zazzio menar att källan är mycket trovärdig. Angela Merkel lär i anknytning till det här bl.a. ha sagt att:

”Den fria åsiktsbildningen och yttrandefriheten måste begränsas för att kunna upprätthålla ett fritt samhälle.”

Merkel försöker tycks vilja övertyga människor om att mindre frihet, mer övervakning, fler restriktioner och mer censur skall innebära mer säkerhet och ett fritt samhälle. Det är alltid tvärtom. Men vad är den verkliga anledningen till att man inte får kritisera migrationspolitik eller EU?

Källa: Youtube – Förbud mot att kritisera invandring och EU är på gång (Intervju med Michael Zazzio)


I intervjun efterlyser Zazzio att vi byter ut politikerna och de partier som försöker inskränka yttrandefriheten. Det håller jag med om. Nivån på yttrandefriheten får inte ständigt förskjutas in absurdum eftersom det då leder till att människor kommer gå över till uttryck genom parodi och satir.

Eftersom Zazzio är för lägre skatter, så föreslår jag därför att han organiserar och ansluter ett lågskatte-parti via Valsamverkanspartiet.

Vetenskapliga partiet som medverkar i Valsamverkanspartiet lyssnar nämligen på de metastudier visar att ett mer jämlikt samhälle har lägre mordfrekvens, vilket vi tror är bra för framtidens generationer, så Vetenskapliga partiet är för högre progressiva skatter för att beskatta tillbaka den förmögenhet som har sålts ut av staten de tre senaste decennierna.

Denna progressivt tillbakaskattade förmögenhet skall tillhöra folket gemensamt och nyttjas av folket gemensamt, efter behov och önskemål, där även alternativa behandlingar och alternativa vetenskapliga medicinska studier kan finansieras, om Vetenskapliga partiet får bestämma.

 

2 reaktioner till “Censur – Michael Zazzio – 2000-talets Vetenskap – Förbud mot att kritisera invandring och EU är på gång

 1. Här applåderar väl hela sossevänstern och nyliberalerna och majoriteten av flyktingkramarna.
  Detta har säkert iscensatts på hög nivå i EU, utom de länder som envist vägrar anta sådana lagar. Jag kan inte tro att den svenska regeringen skulle motsätta sig heller, med take på vilka som nu sitter där.
  Det är väl en delstrategi inför ”global compact” dvs överösa hela europa med billig arbetskraft, för att sedan kunna förslava människor inför globalismens och monopolkapitalismens.
  maktövertagande mot alla alla demokratiska nationella anspråk.
  ”Att inskränka och begränsa den fria åsiktsbildningen och yttrandefriheten för att kunna upprätthålla
  upprätt hålla ett fritt samhälle” Vad är det för slags frihet? (att begränsa männikors frihet att yttra sig?) Handlar det då inte om att begränsa det demokratiska samtalet? Vi ska alltså få hålla tillgodo med ”Von Oben”:s informations propaganda? Heil H.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s