Anders Persson – Misslyckad inblandning i EU-valet 2016 av USA

Det är mycket snack, utan evidens, mot att ryssar och Vladimir Putin lägger sig i EU:s inre direktdemokratiska angelägenheter, men USA:s påverkansoperation, som var bisarrt storvulen och öppen, uppmärksammas inte av fulmedia, men den psykologiska operationen tycks, enligt Anders Persson, ha slagit helt fel och…

…”började den 21 april med att åtta före detta amerikanska finansministrar i ett brev till “The Times” varnade för konsekvenserna om Storbritannien skulle lämna EU. Det följdes dagen efter av ett uttalande av Barak Obama vid en presskonferens. Den amerikanska presidenten hade varit på statsbesök i Saudi-Arabien och tog vägen hem via London. Efter lunch med drottningen på Windsor Castle framträdde han på 10 Downing Street med premiärministern David Cameron.”
https://www.lindelof.nu/med-sadana-fiender-mer-om-tveeggad-skramsel-propaganda/

Läs mer om teorierna bakom varför den förmodade storvulna påverkansoperationen tros ha slagit helt fel, när den riktades mot britternas direktdemokratiska val! Mycket läsvärt.

Frågan som uppkommer är väl kanske om operationen faktiskt slog fel… eller om USA:s och britternas psykopater faktiskt trodde att britterna skulle låta sig hotas av USA/Obama?

Om syftet var motsatt, nämligen att reta upp britterna att rösta för ett Brexit, så är frågan givetvis vad man ev. nu vill uppnå efter ett Brexit? I så fall gissar jag att man vill skapa någon form av högerpolitik eller konflikt åt bankmaffian, eftersom fascismen och imperialismen lever på konflikt.

Likväl så tror jag att britterna kan få ordning på sin ö bättre nu, om de börjar välja riktiga vänsterregeringar som lägger ner imperialismen och skyddar Storbritannien genom sekularism, populationsmedvetenhet, bättre beteende och protektionism, så att de kan bli ekologiskt hållbara, likt ön Tikopia.

Mer intressant:

Ja till fred – nej till EU:s militära union

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s