Skattelättnad – 227’400 kronor – Tag en titt på några JÖK-röstare som får rejäl skatteåterbäring!

De s.k. ”Socialdemokraternas” politikeradel avskaffade arvsskatten och gåvoskatten, medan Alliansens politikeradel förändrade fastighetsskatten och förmögenhetsskatten. Värnskatten kommer att avskaffas under 2020, tydligen för att motverka ”Rasismen!”… som växer av outgrundlig anledning…

Ojämlikheten i Sverige har ökat i ca tre decennier, med följden att kriminaliteten och motsättningarna ökar, även om man försöker dölja kaoset genom att inte låtsas om den eller inte ingripa, eller skylla utvecklingen på invandrarna, eller för få poliser.

Men hur mycket blir det i den berömda plånboken för de rike egentligen, allt medan samhället förfaller och politikeradel sannolikt strax kommer fortsätta att skära i välfärden?

Läs mer om saken: https://eaqhan.wordpress.com/2020/01/02/tvahundratusen-i-skattelattnad-ar/

Fråga: Vad anser du? Vem bör pryglas? Den EU-vurmande psykopatiska politikeradeln i 8-partiet, de naiva idioter som låter sig luras av dem, eller de idioter som inte valsamverkar mot 4%-spärren med sina mikropartier? Eller är det jag som skall pryglas som är så urbota dum att jag försöker hjälpa Sverige och svenskarna som inte vill ha min hjälp?

20 reaktioner till “Skattelättnad – 227’400 kronor – Tag en titt på några JÖK-röstare som får rejäl skatteåterbäring!

   1. Ja du, det är många. Men inte du.

    Jag tycker de kan sitta på torget i gapstock, skamstock, fotstock, straffstock, kyrkstock eller vad man nu vill kalla det. Huvudsaken är att folk kan gå förbi och spotta på dem. Detta kan upprepas varje söndag på obestämd tid. Ja, ända tills de kräver att få betala skatt efter bärkraft.

    /Skvitt

     1. Min synd är väl att jag inte har konsumerat upp varje intjänad lönekrona. Därmed har inte hela min lön beskattats med 25% moms. Jag erkänner att jag således är en skattesmitare.

      Å andra sidan har jag inte belastat miljön fullt ut som jag ju borde ha gjort. Om vi får ett medelhavsklimat i Sverige så är det knappast min förtjänst. Tvärt om, om någon fryser så är det mitt fel!

      Jag kan också erkänna att jag är en snål djävel som aldrig har ägt en bil. På så sätt har jag fifflat till mig möjligheten att undkomma ytterligare skatter och avgifter. Istället har jag snyltat på subventionerad kollektivtrafik.

      Jag hade också fräckheten att ta emot ränta på mina besparingar på den tiden man fick sådan.

      Och inte nog med det. Jag försökte sprida kommunistisk propaganda på jobbet genom att prenumerera på Proletären och adressera den dit!

      Jag lär väl aldrig få komma till himlen eftersom jag med snikenhet gynnat kapitalismen med minsta möjliga insats.

      Snälla, be för mig!

      /Skvitt

      1. Spara-personlighet, låg konsumtion och kollektivtrafik är förträffligt, anser jag.

       Banksparande är väl kanske mindre bra, med tanke på att varje krona på kontot ger banken rätt att skapa 10 kronor i krediter ur tomma luften, vilket ökar överkonsumtionen hos slösa-individer.

       Bättre är kanske att du investerar i bra ekologiskt hållbara aktier/projekt/företag med potential? …samt kanske testamenterar alla dina tillgångar intelligent innan du trillar av pinnen?

       Att sprida kommunistisk propaganda på jobbet, genom att prenumerera på Proletären och adressera den dit, börjar jag få åsikten att man nog helst ska försöka skilja på politik och arbete, eftersom samhället har blivit repressivt.

       Jesus är väl att betrakta som kommunist, eftersom han delade brödet och vinet och fisken helt lika, så du lär nog komma till himlen, eller befinner dig redan i den, tror jag. Manna tycks ju regna från himlen på dig. :-)

       Jag anser att vi nog bör be för de andra som lever i helvetet! När vi sedan har bett för dem, bör vi, i min mening, fråga oss vad som bäst kan hjälpa dem och deras barn långsiktigt, sedan lyssna på vad vi får för svar i meditation.

       Gör det, Skvitt! Ge det 10 minuter – 1 timme eller så! Återkom sedan till mig med du kommer fram till! :-)

 1. Pryglas och pryglas ! Då blir man ju fascist om man ska pryglas upp någon. Alltså ingen bra metodik. Upplysning lär i det långa loppet vara rätt metodik.

  1. Jag har upplyst folket länge nu, men det hjälper inte. Det folket röstar på ÄR fascism i ordets verkliga betydelse. Deras röster stödjer det imperialistiska finanskapitalets öppna terror mot andra folk, deras död genom sprängning och genom drunkning. Oftast är dessa människor av annan ras. De skapar sedan rasism i våra länder. De stödjer dessa andra folks underkuvande och de stödjer sitt eget underkuvande. Att prygla detta beteende ur dem vore motsatsen, d.v.s. att hjälpa dem bort ut ur fascismen.

   1. Ja, det är lätt i dessa tider att inte se någon ljusning. Framförallt ambitionen att mindre partier bör samarbeta för att ta oss ur EU, oavsett om det är partier till höger eller vänster. Men det kanske vänder !

    1. Det knäckta ägget flyter ut allt mer över stekpannan Sverige. Det pyser i kanterna, och det hårdnar så sakta, men det kommer inte vända sig självt. Några måste vända på ägget!

     Vill du inte hjälpa mig att få det att vända på ägget? Har du inga kontakter som är intelligenta nog att förstå att vi måste göra något positivt och konstruktivt om det ska vända?

     1. Alla mina tidigare s.k kamrater har blivit aktiespekulanter eller inaktiva till politik. För min egen del börjar jag bli mer intresserad av Folkrörelsen Nej till EU. Ska lägga energi på denna organisation.

       1. Organisationen Nej till EU fokuserar sig på händelseutvecklingen inom EU vad gäller nya lagar och dess politiska vilja. Och hur politiska partiers representanter från Sverige agerar i EU – parlamentet eller i kommissioner. Nog så ambitiöst och ledningen för denna organisation arbetar ideellt. Tycker nog att denna organisation borde kunna ta initiativ för samtal med mindre partier ,vars agenda är att lämna EU. Samtal för att samverka i en paraplyorganisation. Folkrörelsen Nej till EU är till stöd för partier som vill lämna EU. Dess tidning Kritiska EU- fakta ger mycken fakta att studera . Folkrörelsen begränsar sig att endast vara en upplysnings- organisation. En nog så viktig uppgift, då PK- media endast vurmar för fortsatt medlemskap i EU.

        1. Problemet med Nej till EU är att organisationen fångar upp missnöjet med EU i olika partier, men inte kanaliserar det missnöjet till andra partier som tar deras EU-kritiska information på allvar. Människor som är med i organisationen, men inte går ur riksdagspartierna och bildar nya EU-kritiska, som valsamverkar brett, är svårt för mig att ta på allvar.

         Något stöd, eller ens konstruktiv kritik, för Vetenskapliga partiet har jag aldrig fått av Nej till EU. Det tycks istället vara en organisation för mycket gnäll, men utan verkstad.

         I vilken media syns de?

       2. Folkrörelsen Nej till EU är att betrakta som en seriös organisation , då denna organisation utgjorde ett enormt arbete att upplysa svenska folket om att demokrati är detsamma som nationellt självbestämmande. Med nationellt självbestämmande är det vår Riksdag som utformat lagar och självständigt tar politiska beslut utan störningar utifrån. EU som exempel. Med nationellt självbestämmande kunde varje medborgare ha bättre kontroll på riksdagens beslut och partiers ställningstagande. I och med vårt medlemskap i EU upphörde denna varje medborgares kontroll av riksdagen , då lagar och politiska beslut blev överstatlighet. Inte ens du Martin eller jag har kontroll om vem som bestämmer vad. Folkrörelsen Nej till EU har tagit på sig uppgiften att syna i sömmarna allt i Sveriges relation till EU. Ett enormt arbete. Önskar att deras ambition får mer genomslag i folkets medvetande i det att lämna EU.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s