Rasism – Alliansfriheten förklarar hur Sveriges regering är medskyldigt till massmord och folkrättsbrott i Irak

”I Irak har under lång tid de stora partierna i parlamentet krävt att de utländska styrkorna lämnar landet. Sverige deltar i OIR som begår folkrättsbrott både i Irak och i Syrien, och vi riskerar att hamna i konflikt med både irakier och andra som är inblandade i konflikterna i regionen.” Källa: https://www.alliansfriheten.se/svensk-militar-i-irak-kan-dra-in-oss-i-stormaktskonflikt/

Eftersom det dessutom är människor av andra raser vars demokrati ignoreras, samt att människorna dödas i krigsförbrytelserna, tvingas fly, drunkna i Medelhavet eller leva undertryckta av ojämlikheten och segregerade i våra samhällen, så är det även ”rasism” i verklig betydelse, från svenska fascist-regeringars sida, både alliansfria och Alliansregeringar.

Både svenska höger- och vänster-regeringar ser i realpolitiken ned på dessa folk som mindre värda och behandlar dem även exakt så. Detta är rasism och fascism i dess rätta betydelse, dessutom i finanskapitalets imperialistiska tjänst, i öppen statsterrorism mot suveräna stater och folk.

Att jaga äldre damer, som uppviglats av upprörande nyheter i Sverige, med näthatgranskaren och svenska vilseledda jurister, ter sig i sammanhanget som ytterst tragikomiskt.

Mer intressant:

Mordet på Qassem Soleimani är en krigsförklaring mot Iran

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s