Inte hela vänstern är prokastrinerade Zuckers som sitter fast i den övervakande lajk-maskinen

Vänstern sitter fast i lajk-maskinen skriver Tor Gasslander i Flamman, som om Vänstern skulle vara helt oförmögen att ta ledarskapet över sina egna arslen. Är det så illa?

Vetenskapliga partiet är mer vänster än Vänsterpartiet, eftersom vi är emot det extremt marknadskapitalistiska EU som leder till ett frihandelsrace mot bottnen, men vi sitter INTE fast i någon ofri lajk-maskin.

Vetenskapliga partiet har gjort en sista postning på Zucker-boken, där vi hänvisar folk till vår WordPress-blogg, samt har därefter loggat ut för att aldrig mer logga in. Har funkat utmärkt faktiskt. Antalet läsare och prenumeranter ökade.

Den skript-skadade Youtube-lajk-maskinen har vi också lämnat. Videos och ljud lägger vi hårt komprimerade på Archive.org. Riktiga vänner finner oss här, där de även kan kommentera helt anonymt om de vill det, inte behöver se reklam och inte behöver köra skripts heller.

Så. Don’t be a Zucker! Lägg av med prokastrinering! Logga ut från Zuckerbergs ansiktsbok! Det finns en hel del fria öppna alternativ! Välkommen till friheten! Börja med att lyssna på skaparen till GNU som sedan blev GNU/Linux, i denna intervju!

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s