Olika former av lögn – Del 11 – Distraktion/avledningsmanöver

Genom översvämning av oviktig eller felaktig information och kontinuerliga störningar så avleder lögnaren uppmärksamhet från viktig och korrekt information. Inom militär strategi kallas det för avledningsmanöver och är aktiviteter som är tänkta att vilseleda fienden.

https://swebbtube.se/w/dEk3wCNdL9LFzouN3Xixmf

Distraherings-strategin går ut på att hålla allmänheten omåttligt intresserad och upptagen med andra saker, ofta triviala saker, som inte inkräktar på maktens domäner, så att folket inte ser de verkliga sociala och ekologiskt ohållbara problem som eliten ofta skapar, i syfte att gynna sig själva kortsiktigt.

Distraktionerna behövs t.ex. för att dölja effekterna av elitens krigsförbrytelser, i vilka oskyldiga barn blir av med armar och ben, samt dölja att migration skapar drunkningsdöd, eller dölja att ojämlikhet, arbetslöshet och segregering skapar kriminalitet, sekterism och hög mordfrekvens. Bankmaffians distraktion är t.ex. att både skapa och att fokuseras på invandringen, INTE på att det är bankmaffian som ligger bakom den konstlade konflikten.

Distraktionen om hög kriminalitet bland invandrare är skapad av eliten i syfte att dölja att det är arbetslösheten och ojämlikheten som skapar kriminalitet. Detta är helt evident enligt vetenskapliga metastudier.

Distraktionsviljan beror på att eliten INTE vill införa nationell demokrati och därefter INTE vill betala den nationella progressiva skatt, som gör att vi alla kan nå den ökade jämlikhet som sannolikt sänker kriminaliteten, vilken eliten har skapat i sin ytliga kortsiktiga girighet.

Distraktionerna döljer bankmaffians ekologiska ohållbarhet, vikten av nationellt oberoende, samt vikten av alliansfrihet, neutralitet och fredligt beteende.

Exempelvis kan man distrahera folket med CO2-alarmism, uppfunnen av Rockefellers, så att det distraherade folket inte demonstrerar för t.ex. nationell beredskap, ekologisk hållbarhet, världsfred, eller liknande, vilket den kortsiktiga eliten inte kan profitera på.

Även ändlöst ofruktsamt käbbel kan distrahera nästan vilken välmenande skribent som helst.


Vilka distraktioner eller avledningsmanövrar som beslutas av psykopatisk politisk elit och ekonomistisk korttänkt elit kan man ana sig till, även om de inte vill att deras möten på ex. Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen, ska få stor uppmärksamhet.

För att distrahera människor bort från det olämpliga i deras beteende så används ofta skönmålningar som att ”ledande personer skall få möjlighet att träffas och diskutera i en informell miljö utan insyn från media”(Källa: Svenska Wikipedia som kontrolleras av psykopater).

Man distraherar även med kontrollordetkonspirationsteorier som uppfanns av konspiratörerna i samband med mordet på JFK.

 • Konspiration – En hemlig plan av en grupp som ämnar göra något olagligt eller skadligt. Länk till kända avslöjade konspirationer här presenterade av Vaken.se.
 • Teori – Ordet betyder ”att titta på, vara medveten om, åskåda” och hänvisar till att grubbla och spekulera.
 • Konspirationsteori – En teori om en konspiration. Ofta används termen i nedsättande bemärkelse av mainstream-medias fixaresorkar, men kan även syfta på sakliga och väl underbyggda hypoteser, d.v.s. antagande om verkligheten, kring faktiska sammansvärjningar som ännu inte avslöjats eller ännu inte har accepterats av mainstream-media. Poliser ställer ofta upp konspirationsteorier baserat på de fakta som kommer fram i utredningar. Cui Bono, d.v.s. vem gynnas är oftast den viktigaste frågan, eftersom det sätter ljuset på de sannolika brottslingarna.

Att offentligt och demokratiskt valda representanter har icke-offentliga och odemokratiska möten, med mediemoguler och det militärindustriella komplexet, på t.ex. Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen, är naturligtvis mycket olämpligt för folket som har valt dem.


Känner du tacksamhet för mitt arbete om sanning kan du uttrycka denna tacksamhet på flera olika vis. Ex. kontakta mig för att donera pengar, eller berätta om partiet och denna text för dina vänner och bekanta, enligt Soldathandbokens principer, eller bli aktiv medlem gratis, eller skapa ett eget parti som valsamverkar med Vetenskapliga partiet.

För att bli mer sann, så lär dig fler former av lögn i denna serie om sanning!

Annons

2 reaktioner till “Olika former av lögn – Del 11 – Distraktion/avledningsmanöver

 1. Mediernas nyhetssändningar är ofta distraktionskällor och ofta felaktiga eller okontrollerade och fokuserade på fel saker eller överdrivet exponerade/underexponerade för att locka till betaktelse eller för att förvränga fokus av politiska skäl.
  Det senaste exemplet är Trumps beordrade bombanfall mot en iransk general på irakisk mark som troligen var en meningslös och korkad manöver för missriktad uppmärksamhet från Trumps eget ”Riksrättsåtal”, enligt vissa amerikanska bedömare.
  Man försöker dra fokus från inhemsk problematik genom att rikta den utåt mot andra objekt. Det gör man även i Sverige.
  Många gånger underlåter svenskt medieetablissemang att redovisa vissa utrikeshändelser som kan råka spilla över på Sverige och ställa till oro eller vara politiskt kontroversiellt och även kanske gå emot EU:s gemensamma utrikespolitik. Det är typiskt PK-media.

  1. Visst kan det vara så, men jag tror inte på just den förklaringen. Den förklaringen tycks inte heller vänsterdemokraten Tulsi Gabbard tro på, så hon röstade nej till krigsrätt.

   Riksrätten är förmodligen tänkt att öka hatet och konflikten i USA, så att republikanerna och demokraterna framstår som de enda två valen, fastän de idag är lika som bär i sitt gynnande av finanskapitalet på Wall Street. De är inga verkliga fiender.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s