Olika former av lögn – Del 12 – Problem-Reaktion-Lösning

Den psykopatiska eliten vill genomföra något som de vet att folket INTE gynnas av eller som folket INTE vill betala för.

1. Därför skapas ett problem av eliten med intention att orsaka en förväntad reaktion från folket.

2. Reaktionen kommer från det reaktiva godtrogna folket som aldrig tror att psykopater kan manipulera.

3. De psykopatiska eliten presenterar därefter sin lösning på problemet och förväntar sig då att folket ska acceptera något som de egentligen alls inte gynnas av eller annars aldrig skulle ha sett någon anledning till.

Ex1: Låt våldet utvecklas i städerna, eller arrangera falskflagg-attacker så att allmänheten reagerar med upprördhet och därefter accepterar, eller t.o.m. ber om, den övervakning och den säkerhetslagstiftning som eliten vill införa för att få ökad kontroll över folket.

Ex2: Skapa ekonomiska kriser, så att folket ber om åtgärder. Eliten som har skapat krisen erbjuder då tillsynes motvilligt en neddragning av välfärden som ett nödvändigt ont. Folket förväntas därigenom acceptera neddragningarna, men inte fundera på vilka som har skapat problemet med kriserna.

Ex3: Skapa krig och massmigration, segregera och alienera invandrarna, skyll problemen som uppstår och som folket reagerar med avsky inför på invandrarnas etnicitet eller kultur, erbjud lösningen, d.v.s. den totalitära övervakande staten.


Känner du tacksamhet för mitt arbete om sanning kan du uttrycka denna tacksamhet på flera olika vis. Ex. kontakta mig för att donera pengar, eller berätta om partiet och denna text för dina vänner och bekanta, enligt Soldathandbokens principer, eller bli aktiv medlem gratis, eller skapa ett eget parti som valsamverkar med Vetenskapliga partiet.

För att bli mer sann, så lär dig fler former av lögn i denna serie om sanning!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s