Olika former av lögn – Del 14 – Naiv kommunikation

Den mesta propagandan, reklamen eller samhällsinformationen som riktar sig till folket använder mycket förenklad argumentation, samt symboler, tecken och en ton som passar för barn eller mentalt funktionshindrade.

https://swebbtube.se/w/njUysGGmqDuX4U5zLbXJSr

Ju mer den psykopatiska eliten vill föra folket bakom ljuset, desto mer antas ett naivt språk eller en allt mer naiv symbolik, dessutom full med olika form av lögn. Denna kommunikation sker även via elitens kontrollerade sociala medier, i vilken eliten f.ö. har kontrollen över hemliga algoritmer, shadowbanning och flöde, eftersom den exekverade koden är okänd och dold.

Taktiken bakom en naiv kommunikation beror på att om du tilltalar en person som om han vore 10 år så kommer personen, som är en fullt normal social varelse, med stor sannolikhet att anpassa sig och komma med ett svar eller en reaktion på en nivå som motsvarar en 10-årings, vilket är socialt att göra när man talar med en 10-åring, vilket är vad eliten hoppas på.

Skulle du analysera ämnet för kommunikationen öppet och kritiskt, för att därefter ge ett genomtänkt vuxet svar, så skulle detta INTE gynna elitens ambitioner av kontroll över folk och tillgångar, men snart få en riktig vuxen demokrati, där folket har kontrollen och eliten får anpassa sig och inta den roll som eliten alltid borde ha intagit, nämligen den av att understödja folkets moralfilosofiskt medvetna strävanden.

Bild på Jill Stein
”USA har stöttat höger-kupper över hela Latinamerika i över 100 år. Inte en enda av dem handlade om demokrati. Alla har varit för att berika den globala eliten. Men vi förmodas tro att den här gången i Venezuela – som har världens största oljereserver – är det annorlunda?”
/ Jill Stein https://mobile.twitter.com/DrJillStein/status/1088253786102091776


Känner du tacksamhet för mitt arbete om sanning kan du uttrycka denna tacksamhet på flera olika vis. Ex. kontakta mig för att donera pengar, eller berätta om partiet och denna text för dina vänner och bekanta, enligt Soldathandbokens principer, eller bli aktiv medlem gratis, eller skapa ett eget parti som valsamverkar med Vetenskapliga partiet.

För att bli mer sann, så lär dig fler former av lögn i denna serie om sanning!

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s