Olika former av lögn – Del 15 – Så hålls folket okunnigt

Den psykopatiska eliten vill se till att folket inte förstår tekniker och metoder för hur de kontrolleras och förslavas, därför måste denna kunskap hållas borta från folket, eftersom denna kunskap skulle göra folket immunt mot elitens psykopati.

https://swebbtube.se/w/wx6kyVaFDmG17e2ZE4CJak

I grundskolan sker detta genom att ämnesvalen helst inte ska involvera ämnen som filosofi, ledarskapspsykologi eller vetenskapsteori. Meditation som är en verkligt effektiv Bullshit-detektor, som får eleverna att relatera kunskap effektivare, samt ifrågasätta, är heller ingen del av läroprocessen.

Skolan består istället till stor del av korvstoppning av trivial information som skall betygsättas i syfte att skapa den stress och press som eliten önskar sig på eleverna, så att de finner kunskapsinhämtning tråkig och kommer undvika den i framtiden.

Betygen straffar även en stor del av eleverna så att de drabbas av mindervärdeskomplex, vilket eliten vill, fastän intelligens är ett mycket vidare begrepp. Med ett  kurssystem där en viss kunskapsnivå måste uppnås för att bli godkänd så finns inte denna betygsstress. Lärandet blir då en trevlig process för alla.

Det är ingen slump att elitens ambition har varit ”att lägga större betoning på faktakunskaper snarare än resonemang”. Att eliten försöker slakta just antikens historia beror förmodligen på att den erbjuder kunskap i att resonera, d.v.s. filosofi, samt dessutom anses vara den västerländska demokratins vagga, där riktig direktdemokrati, med handuppräckning, var en självklarhet för varje medborgare.

Den psykopatiska eliten vill dessutom att kvaliteten i utbildningen, som ges till de lägre sociala klasserna, ska vara medioker, så att kunskapen hos den psykopatiska elitens egna barn förblir överlägsen. För att skapa mediokra lärare måste lärarutbildningen vara överdrivet lång och erbjuda en låg lön. Utbildningen får absolut inte vara relevant, d.v.s. fokusera på pedagogik. På så vis får man tag på det absolut sämsta lärarmaterialet och ser även till att pedagogiken blir dålig.

Psykopatisk elit vill även undvika människor med erfarenheter ur verkliga livet i skolorna. Dessa människor har ofta sett vad som pågår i samhället och i företagen. Därför gör man möjligheterna att komplettera ex. en ingenjörsutbildning med nödvändig kunskap om pedagogik, läroplan, lagar och regler otillgänglig.

Det är förmodligen rimligt att anta att det var eliten i Grekland som uppviglade folket att rösta för Sokrates dödsdom. ”Sokrates försvarstal” anses av många vara det sista talet av världens visaste man som någonsin har vandrat på jordens yta.

Vad var Sokrates brott? Han samtalade på stadens gator med folket och ifrågasatte precis allting med skepticism, eftersom han själv ansåg sig vara okunnig, vilket förhindrar konfirmeringsbias och således gör att man undviker Dunning-Kruger-effekten, d.v.s. ett mycket bra psykologiskt försvar, vilket givetvis en mardröm för en psykopatisk elit som lever på att folket är självsäkert okunnigt på riktigt, och därför villigt underkastar sig den storvulna ytliga elitens lögnaktiga berättelser.


Känner du tacksamhet för mitt arbete om sanning kan du uttrycka denna tacksamhet på flera olika vis. Ex. kontakta mig för att donera pengar, eller berätta om partiet och denna text för dina vänner och bekanta, enligt Soldathandbokens principer, eller bli aktiv medlem gratis, eller skapa ett eget parti som valsamverkar med Vetenskapliga partiet.

För att bli mer sann, så lär dig fler former av lögn i denna serie om sanning!

Annons

2 reaktioner till “Olika former av lögn – Del 15 – Så hålls folket okunnigt

 1. Den verkliga kunskapen får man söka utanför skolan. För min egen del fann jag i min ungdom marxismens mervärde. Och att endast arbetarklass skapar mervärde. Men dagens skola är kapitalistiska lärosäten och avstår eller bortförklarar marxismens ekonomiska vetenskap. Ganska typiskt för en stat som vill slå vakt om den bestående utsugningen av arbetarklass.

  1. Det intressanta är väl hur arbetarklassen köper dessa förklaringar och röstar för sin egen förslavning och för lemlästade barn och massmigration, sedan ger sig ut i demonstrationer mot 0,01% CO2.

   Jag tror det beror på att etablissemanget har blivit allt bättre på att vilseleda befolkningen genom alla de medier som de äger och kontrollerar, även sociala medier.

   Fokus på meditation och på hur man skiljer lögn från sanningen, tror jag är rätt väg att gå, med vänner och bekanta på ett neutralt ödmjukt sätt, lite i taget.
   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/sanning/
   (Kommer snart komplettera listan med de senaste posterna.)

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s