Olika former av lögn – Del 16 – Gör dumhet, kändisskap och medelmåttighet till ideal

För att kunna tro på lögner måste folket svälja lögner villigt. Att eliten då uppmuntrar apkonster, dumhet och medelmåttighet via sina medier är logiskt. Gå INTE på dessa lögner!

https://swebbtube.se/w/6a4EwVLCCVzgfBZKcvv6Nc

Medelmåttighet och dumhet sprids genom att eliten gör trivial kunskap, sport, kriminalitet, mode, tatueringar etc. till folks huvudfokus, samt gör kändisar ur dessa event till idoler i sina medier. Detta idiotiska fokus gör att eliten undviker kritisk granskning, samt undviker att folket lär sig tänka rätt och vetenskapligt.

Bild på Noam Chomsky
”En av funktionerna, som saker som professionell sport spelar, i vårt samhälle och i andra, är att erbjuda ett område att avleda människors uppmärksamhet från saker som betyder något, så att maktmänniskorna kan göra det som betyder något utan allmänhetens inblandning.”
/Noam Chomsky Källa: https://www.alternet.org/2014/09/noam-chomsky-why-americans-know-so-much-about-sports-so-little-about-world-affairs/

”One of the functions that things like professional sports play, in our society and others, is to offer an area to deflect people’s attention from things that matter, so that the people in power can do what matters without public interference.”
/Noam Chomsky Source: https://www.alternet.org/2014/09/noam-chomsky-why-americans-know-so-much-about-sports-so-little-about-world-affairs/

Om någon granskar eliten kritiskt, eller blir visselblåsare, eller skapar bättre politik, så mörkas de eller så angrips de av eliten på alla möjliga vis. Gör dessa granskare, visselblåsare och bättre politiker, som eliten mörkar eller angriper, till idoler istället!

Elitens mål är att skapa en dum lättstyrd befolkning som kommer underkasta sig villfarelser, samt acceptera lögner, krigsförbrytelser mot andra länder, terrorism, överkonsumtion, överbefolkning, absurd tillväxt som enbart gynnar fåtalet ekonomiskt, ett ojämlikt otryggt samhälle, droger i varje gathörn, skjutningar, långa straff och fängelseindustri.

carl_hamilton_80x80
”Hoten mot demokratin idag är över huvud taget helt normala. De går i kostym och slips.”
/ Carl Hamilton

Som kvinna bör du ABSOLUT tänka på att det idag finns tillgång på bättre gener via spermabank, samt att det säkert finns män i din vänskapskrets, som har hög intelligens, som säkerligen är ett bättre val genetiskt, samt kommer hjälpa dina barn till ett nyttigt liv, som kommer bidra till framtidens generationer bättre!


Känner du tacksamhet för mitt arbete om sanning kan du uttrycka denna tacksamhet på flera olika vis. Ex. kontakta mig för att donera pengar, eller berätta om partiet och denna text för dina vänner och bekanta, enligt Soldathandbokens principer, eller bli aktiv medlem gratis, eller skapa ett eget parti som valsamverkar med Vetenskapliga partiet.

För att bli mer sann, så lär dig fler former av lögn i denna serie om sanning!

Annons

3 reaktioner till “Olika former av lögn – Del 16 – Gör dumhet, kändisskap och medelmåttighet till ideal

  1. Ett av verktygen för att producera en korkad och okunnig befolkning är att underhålla dem med trivialiteter och meningslösheter, t.ex. slaskmedier, där ständigt politiska åsiktstroll har företräden, Tv-program där kändisar ska få uttala sig och tycka till om allt möjligt som de inte vet någonting om i verkligheten, sportevenemang och hemma hos-reportage eller Skavlan kändis-intervjuer etc.

    Så det bästa sättet att utöva makt och kontroll över medborgarna, är att hålla allmänheten okunnig om viktiga saker. De ska helst ”inte” ska blanda sig i politiken och maktutövningen som egentligen är viktiga för deras tillvaro. Om man utbildar människor i filosofi och vetenskapligt tänkande blir de allt för svåra att kontrollera och dominera med propaganda, påståenden och floskler.

    Vissa människor orkar tyvärr inte med annat än att bli underhållna och det får man väl respektera. Många är utslitna och trötta av sin arbetssituation, andra sociala engagemang och stress liksom familjekrav, hobby, fritidsintressen etc. Av det skälet borde arbetstiderna och andra myndighetskrav på dem minskas.

    Människor behöver återhämtning mer fritid att utveckla sina personliga egenskaper och inte bara tvingas vara slav åt storfinansen och kapitalisters utsugning. Den sittande politikeradeln genomför bara en självgynnande ekonomisk agenda, vilket vi nu har sett nog av .

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Neil_Postman

  2. Så trevligt att hittat till denna sidan. Inläggen och eran politik är helt i överensstämmelse med vad jag själv tror på och tagit reda på genom åren. Trodde jag var helt ensam om mina värdegrunder åsikter och värderingar. Det gör mig glad och hoppfull att det finns fler av oss som söker sanningen.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s