Ett erkännande!!! DN-propagandan angriper Sverigedemokraterna åt Sverigedemokraterna

För en tid sedan komponerade Josefsson nedsättande propaganda, sannolikt i maskopi med årets förvillare 2015 och 2016, Peter Wolodarski. Propagandan handlar om hur etablissemanget har gynnat Sverigedemokraterna. Ett erkännande!!!

DN tillhör enligt Josefsson ”den första statsmakten”, d.v.s. etablissemanget och är alltså fullt medvetna om att de hjälper SD genom sin dåliga propaganda, samt erkänner det helt öppet tillsammans. Jag finner det ytterst intressant. Komiskt. Jag måste skratta.


Sök INTE upp artikeln! -Varför inte? Den ligger bakom betalvägg (även om jag har lyckats finna den på Web Archive). Det lönar dessutom bättre att läsa min redovisning här, där jag avslöjar lögnerna, helt utan att du behöver bli vilseledd eller bli förbannad på eländet, som storvulet försöker inpränta hur du ska känna, eller hur du ska tycka, vilket kan göra att du ställer dig i en extrem position mot SD eller en extrem motposition för SD, vilket sannolikt DN och Josefsson önskar sig, eftersom etablissemanget lever på konflikt.

Prenumerera inte på lögntidningen DN heller! Bespara dig det oetiska media-lögn eländet! Stöd inte eländets reklam och länka absolut inte till eländet! Det vore i min mening olämpligt, med det vi har vid handen. Har jag själv gjort det någon gång så ber jag ödmjukt om ursäkt och hoppas att ni kan förlåta min dumhet. Anser du att du måste du ange källa så gör det till Web Archive!


Till saken! Längre ner i Josefssons artikel ser man att det sannolikt alls inte är Josefsson som har gjort den vilseledande inledande argumentationsfels-lögnen i ingressen, vilken kallas för associationsskuld. Det är sannolikt chefredaktören och demagogen Peter Wolodarski som ligger bakom, tror jag. Orsaken? Han vet att det kommer gynna SD och konflikten i vårt samhälle.

Först visas ett foto på Jimmie Åkesson. Direkt därefter kopplar (sannolikt årets förvillare 2015 och 2016, Peter Wolodarski) samman vad andra medlemmar gjorde i SD på 1990-talet. En 10-åring kan naturligtvis räkna ut att Åkesson, som är född 1979, då alltså var ca 10-20 år, samt var då offer för den politik som ökade arbetslösheten i Sverige från ca 2% till ca 10%, samt kanske även var offer för den inledande vettlösa massinvandringen, så visst var hans reaktion fullt normal och mänsklig, fastän det är två separata fenomen, som i Sverige har kombinerats och har gett SD ett enormt stöd.

Jimmie Åkesson valdes dock inte till partiledare för Sverigedemokraterna förrän efter interna stridigheter år 2005, då SD även bytte partisymbol till en blåsippa. Åkesson var då kanske 25-26 år, om jag har räknat rätt. SD är idag ett socialpolitiskt mittenparti, bland alla andra EU-vurmande frihandels-partier, som alla tillsammans har halkat långt höger ut fördelningspolitiskt. Sossarna kallar det för EU-anpassning internt, men är för den…

Janne Josefsson som kritiskt utsåg media till ”första statsmakten snärjdes förmodligen ganska nyligen av densamma, på något vis, samt kände sig då förmodligen tvingad att gå med i den värsta delen av det etablissemang som han hade fördömt, nämligen DN. Eller var det ren girighet? Kovändningen tycks vara nästan total. Från en frisk kritiker till propagandist, likt en smidig intelligent katt som plötsligt förvandlas till en ko som gör piruett på en femkrona och sedan sticker ned huvudet i en helt vanlig foderhink.

Måste vi vakna upp och ta oss ur de massmediala foderhinkarna som täcker vårat synfält?

Man kan i spåren av barnsexhandel undra om Josefsson har snärjts med något liknande? Annars är det svårt att föreställa sig en sådan enorm förvandling och kovändning för mig. Till Josefsson kan jag enbart rekommendera att han hellre gör en ”Trump”, d.v.s. öppet erkänner, eller förnekar, hållhaken på en blogg. Jag förlåter precis vad som helst som han har snärjts med, för jag vet vad de kan och hur de arbetar. De känner folks svagheter bättre än folk känner dem själva och psykopaterna vet hur de ska manipulera folk, men det finns flera saker som kan få dem att vingla omkull, ex. sanningen, men kanske särskilt en kraftfull metod:

h_l_mencken_80x80
”Den farligaste mannen för vilken regering som helst är den man som är i stånd att fundera ut saker på egen hand, utan hänsyn till rådande vidskepelser och tabun.”
/H. L. Mencken

Det vet jag att Josefsson kan. Således skulle Josefsson kunna ignorera alla tabun som etablissemanget ev. använder för att snärja honom! Beskriv ex. känslor! Ingen rår för dem och de är naturliga, enligt psykiatriprofessor Tara Swart. Socialdemokraterna har länge med klarsynthet känt till farorna med exakt det som etablissemanget nu har skapat. Har etablissemanget också snärjts av ”första statsmakten”? Mycket möjligt. Jag förlåter alla som träder fram.

Beskriv känslor och händelser, Josefsson! Varje erkänd svaghet kan vara en styrka. Var en människa som inte är offer för de tabun, som makten har bestämt, utgör en enorm kraft! Så kan man dra undan mattan för makten, som självt är mycket lika trollen ur filmen Trolltyg i Tomteskogen, när man skrapar på deras fernissa, såsom Bechir Rabani gjorde på ett av media-trollen och därefter plötsligt avled, medan andra media-troll sopade igen spåren efter Rabani.

Men Rabani dog inte som en mus, Josefsson! Han hade ryggrad, även om några mer hekto paranoia hade varit på sin plats. Jag vet att Josefsson också har en ryggrad. Det finns hjälp att få med säkerheten.

Sverige är f.ö. fullt med invandrare med ryggrad. Motstånd mot extrem sekterism, tillsammans med invandrare som ex. apostaterna Mona Walter och Bassam Al-Baghdady, samt den sekulära Amineh Kakabaveh, mot sekt-poliser, hedersvåld och politiskt sekteristiska åsikter, lockar idag givetvis människor av alla raser och bakgrunder, som har flytt sådan sekterism och ungdomar som förstår vilken idioti det är.

Det finns sannolikt även judiska apostater som måste vara rädda för nazi-sekterism idag, ex. David Cole som påstått att ”Auschwitz inte var ett utrotningsläger på samma sätt som Treblinka, Sobibor, Belzec och Chelmno, samt att folkmordet kanske krävde 4 miljoner, snarare än 6 miljoner, judiska dödsoffer och därför hatas djupt av sektledaren Abraham Cooper från Simon Wiesenthal Center.

SD välkomnar idag, mig veterligen, alla raser och har nolltolerans mot rasism. Den enda nazism jag funnit i Sverigedemokraterna är nazi-sionism-sekterismen, men den kritiseras inte alls i DN. Varför inte? Vi kan nog alla gissa svaret. ”Första statsmakten” ägs med största sannolikhet av sekterister som sannolikt följer egna psykopatiska protokoll. Det syns lång väg för den uppmärksamme.

Hur kan Josefsson anklaga ett SD för judehat, när SD har haft Kent Ekeroth med judisk bakgrund i riksdagen? Josefsson måste rimligen ha pressats att framföra denna uppenbara propaganda.

Hur kan man anklaga SD för ”hårdför kritik mot muslimer”när SD är för att fri sekulariserad svensk kultur blir värdegrund, som är till enorm glädje för så många sekulära muslimska kvinnor och flickor i förorten, som då, likt muslimer i Syrien numera, kan kasta av sig slöjan och bada i bikini, helt utan repression?

Josefsson avslutar med en halvsanning, d.v.s. att de gamla etablerade partierna länge har struntat i segregationen och migrationen. Det stämmer inte. De har fullt medvetet förvärrat den. Det är EU och globalismens ojämlikhet som skapar rikare adel och politikeradel, sänkt välfärd för 90%och segregation.

Det är ”första statsmaktens” krigshets, bombliberalism, samt överbefolkning, samt politikeradelns signalpolitik byggd på irrationella känsloargument, som skapar migration.

Detta mörkas givetvis i DN. Det vore sannolikt kontrollorden ”Bolsjevism!” eller ”Stalinism!” att tycka något så vetenskapligt och sant, eller varför inte ”Pravda!”, tycker då säkert Wolodarski, och det gynnar ju alls inte den propagandistiska högerns vilja att skapa snabba vinster och kortsiktig psykopatisk tillväxt, på den ekologiska hållbarhetens bekostnad, medelst olika former av lögn.

Tack för tipset att DN och Janne Josefsson håller på med propaganda går till:
https://mychinaway.wordpress.com/2019/12/19/propaganda/

Mer intressant om propaganda:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/09/24/fejkad-propaganda-fran-nordkorea-vetenskapliga-partiet-grundlurade-av-slavko-martinov/

2 reaktioner till “Ett erkännande!!! DN-propagandan angriper Sverigedemokraterna åt Sverigedemokraterna

 1. Det är väl för att motarbeta SD som Janne och Wolodarski gör så.
  Msm är med rätta så föraktat att den som ‘hjälptes’ av dom svärtas ner en smula.

  Janne har kanske (först nu?) begripit att Reinfeldts verkliga mål var att sänka den svenska socialdemokratin och att msm underlättat för det.

  Att Åkesson och SD haft sakliga skäl för sin kamp hela tiden spelar ingen roll för det ‘högre’ målet.
  Ett högre mål som nog är olika för Janne och Wolodarski,
  men just nu har dom en gemensam sak.

  Janne ligger nog närmare vanligt folk medan Wolodarski är en fullständigt cynisk imperieopportunist.
  Eftersom imperiets syfte inbegrep en utvidgning av EU på bekostnad av stora intrång i Ryssland har dom som styr Wolodarski,
  motiv för att rikta bort uppmärksamheten från den aspekten och hur den sammanfaller med undfallenheten mot radikal islamism.

  Wolodarski eller dom som skriver manus hoppas ge draghjälp åt kritik från vänster mot SD.
  Resultatet blir fortsatt käbbel utan helhetssyn.

  Om det är som jag misstänker att Janne först sent insett det som var målet med Reinfeldts omdaning av moderaterna kanske han känner att han vill motverka det även om det innebär att grovt beljuga SD.

  För den ‘goda’ sakens skull.
  Jag instämmer i din beskrivning av SD som ett vanligt mittenparti förutom beträffande invandringen där dom är som alla borgerliga plus S var fram till 60-talet.
  Under Palmes tid blev alla alltmer påverkade av globaliserarnas tankesmedjor.

  Och Palme fick plikta med livet för att svenska och tyska socialdemokrater strävade efter ett fredligt och oberoende Europa.
  Även de norska var betydligt mer självständiga då.

  Det är viktigt att friska upp minnet om detta och Ola Thunanders bok om Det Svenska Ubåtskriget ger bra möjlighet till det och upplyser om hur omfattande imperiets psykologiska operationer riktade mot Sverige och den europeiska socialdemokratin var då.

  Jag gissar att Thunander, för att visa imperietrogna skeptiker att han är väl insatt går in i detalj och använder en del facktermer, men kapitel mot slutet ger en snabbare överblick över en nu bättre avslöjad och historiskt mycket viktig period som håller på att glömmas bort.

  1. (Bra att du styckesindelar, nu har du bara en sund kommarteringen kvar, mellan huvudsatser och bisatser, så går det nästan att förstå vad du menar, vilket givetvis är poängen med att kommunicera.)

   Jag tror, som sagt, att planen är konflikt mellan sosse-höger, mp-höger, SD-höger och vanlig-höger, så att eliten får sin fortsatta högerpolitik, d.v.s. mer åt sig själva, samt mindre välfärd till ett förvillat käbblande folk.

   Att grovt beljuga SD, samt utsätta SD för allsköns skit, har hittills gynnat SD, så varför fortsätter DN med det? Orsaken är rimligen att gynna SD eller att gynna käbblet, såvida DN-eliten inte är helt hjärnskadad på riktigt.

   SD är idag dessutom EU-vurmare och globalister, som kommer gå med på att samregera inuti EU med höger-högern (det okristliga KD och de icke-återhållsamma Moderaterna) och SD kommer fortsätta med EU-frihandels-racet mot bottnen, under svenskt flagg, alltmedan de inkasserar allt högre arvoden och betalar allt lägre skatt, medan folket får betala kalaset.

   Käbblet, som ömsom skuldbelägger invandringen och ömsom glorifierar den som ”nyttig”, livnär båda högerlägren och i denna höger ingår DN.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s