Under EU-fanorna fylls landet med lönedumpande arbetskraft

Under EU-fanorna fylls landet med lönedumpande arbetskraft, från EU-länder som Polen och de baltiska staterna, men också från länder från utanför EU. Ukrainare, uzbeker och kazaker, afghaner och latinamerikaner jobbar också i Sverige, ibland med förfalskade ID-kort från ett EU-land, med otillräcklig utbildning och kunskap om arbetarskydd, för usla löner och under vidriga villkor.”
Källa: http://proletaren.se/artikel/nu-ska-det-bli-enklare-med-lonedumpning

Samtidigt undrar JÖK:arna i vänster-högern och höger-högern och minipartierna, som vägrar en hållbar valsamverkan, varför höger-SD går framåt… Ska man skratta eller gråta?

Bild på babian med baksmälla
T.o.m. en babian måste ju ta sig för pannan!

2 reaktioner till “Under EU-fanorna fylls landet med lönedumpande arbetskraft

  1. För jävligt! Det är ju rena Soros-politiken och ”global compact-idiotin” man försöker genomdriva. Fullkomligt sinnessjukt! Det är ju bra att t.o.m ”proletären” har insett vad som håller på att ske. Dessvärre inte uppe i toppen där det är tomt i knoppen
    Prollen har tydligen vaknat ur sin slummer och börjat fatta galoppen. Dvs att flykting och ”ta hand om varenda jävel-politiken”, kommer att drabba dem själva både som arbetssökande och som pensionärer i slutändan. Det är väl klart att den sortens politik aldrig kommer att fungera.

    1. Jo. Det verkar som om Proletären har fått undan de naiva fulmedia-försmutsade agenterna ur redaktionen, kanske även ur KP? Hoppfullt. Får se om de fattar att de måste valsamverka också. Folket må sympatisera med dem, t.o.m. kalla sig socialister, men få är kommunister i egentlig mening, ännu färre vill kalla sig det. Det är dålig ”branding” idag.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s