Coronaviruset – Man kan dö av både virus och vaccination, men vad kan skydda?

Det skyddar att sola UVB-solarium för hönor och att äta ägg från hönor som har solat UVB-solarium, samt att äta fet fisk, vilka i kombination främjar produktion av vitamin D i huden. Även Vitamin C, Quercertin (svenska Wikipedia engelska Wikipedia andra värden), Zink, och Magnesium kan skydda.

Källor:
https://phys.org/news/2019-06-solarium-hens-vitamin-d-content.html

https://vitamindwiki.com/tiki-index.php?page=China%27s+Coronavirus+can+most+likely+be+fought+by+Vitamin+D+%E2%80%93+Jan+2020

4 reaktioner till “Coronaviruset – Man kan dö av både virus och vaccination, men vad kan skydda?

  1. Ja det kan vara lite knepigt att blanda och inta vitaminer och mineraler på samma gång eftersom vissa vitaminer kan motverka varandra så att upptaget och effekten då kan bli sämre likaså i kombination med mineralet, som antingen kan förstärka upptaget i vissa fall eller försämra det.
    Det är möjligt att det finns vetenskaplig forskning om detta. När, hur och varför något bör tas för bästa effekt, utan att det leder till överdosering och i vilket behov kroppen kan tillgodogöra sig det ena eller andra.
    Det är i princip omöjligt att veta på egen hand, hur man ligger till näringsmässigt, utan att få saken bekräftad från kemlabb-undersökningar via blodprov. Dvs om man ligger för högt eller lågt i värde.

    Gilla

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s