Konspirationsteori – FiB/k är med största sannolikhet infiltrerat av DN:s troll

Jag återger och kompletterar här mitt svar till Bertil Carlman på FiB/k i kommentarsfältet till en artikel som passande nog heter Tryckfriheten är medborgarnas vapen mot överheten. Bilden föreställer blommor som har målats på en sten. Den svarta slingerkvisten symboliserar det jag kritiserar.


Bild av blommor målade på stenDet är ett välkänt argumentationsfel, som heter ad populum, att läsa något för att många läser det. D.v.s. tusen flugor, kan inte ha fel, skit smakar gott. Varför Carlman använder argumentationsfelet är oklart. Trolling åt DN?

Jag är INTE emot att någon lägger ner ett gediget arbete på att analysera den vilseledning som indoktrinerade kanske vill ta del av, men slipper helst att läsa/analysera vilseledningen själv.

Det är hjärnförsmutsande och tråkigt att analysera. Ingen betalar mig ex. för min kritik av Clas Svan i DN om ”konspirationsteorier”. Nästan ingen visar heller någon tacksamhet för analysen.

Men jag noterar att till den politiska propagandan i DN så får det länkas fritt på FiB/k, men inte till Vetenskapliga partiet.

Förklaringen är sannolikt att FiB/k är infiltrerad av DN:s imperialistiska agenter, som stoppar anti-imperialistiskt folk som tar politiska initiativ och deras länkar och deras partinamn. Trafik från FiB/k skall gå till DN, vilket ökar sökmotor-relvansen för DN.


Mer intressant:

https://www.8dagar.com/2020/01/dn-sjunker.html

https://falsknyhet.wordpress.com/2019/11/03/dns-propagandamaskin-maler-hatfullt-pa/

https://newsvoice.se/2020/01/kristina-lindquist-trollkonto/

https://toklandet.wordpress.com/2020/01/27/nar-man-glommer-logga-ut-fran-sitt-trollkonto/

2 reaktioner till “Konspirationsteori – FiB/k är med största sannolikhet infiltrerat av DN:s troll

  1. Knut Lindelöf skriver via e-post:
    ”Dina kommentarer om att man inte ska länka till DN av politiska skäl är en hopplöst korkad diskussion. Jag slänger dina kommentarer om detta från nu.”

    Mitt svar:
    ”Vad du säger om min kommentar som avslöjar ett argumentationsfel, samt visar hur DN vilseleder i sak, säger mer om dig själv, anser jag. Du får gärna ange dina skäl att jag inte får ha Vetenskapliga partiet brevid mitt ganska anonyma namn när jag kommenterar, samt inte får länka till VP:s hemsida via den så att folk kan kontakata mig för frågor, samtidigt som länkar rakt in i DN fritt får härja på FiB/k.”

  2. Jag ser dessutom att jag har blandat ihop FiB/k och DN-lakejen Knut Lindelöf, men det är ungefär samma sak. DN-lakejen kontrollerar båda bloggarna och gör tydligen lite som det faller honom in. Jag flyttar ner båda i längre ned i högerspalten och fortsätter DN-länkandet så plockas bloggtarna bort helt som irrelevanta.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s