Svar på Kajsa Ekis Ekmans påståenden om USA, Israel och Palestina

Kajsa Ekis Ekman beskriver via Steigan.no vad ”fredsplanen” innehåller.

Bild på Kajsa Ekis Ekman”I resten av världen är den koloniala tanken förpassad till historiens skräphög. USA själv har visat att människor från hela världen kan bo i ett och samma land, och att samma rättigheter där gäller för alla oavsett etnicitet, religion eller vem ens föräldrar var. Varför tillåter de inte samma sak i Palestina?”
/Kajsa Ekis Ekman Källa: https://steigan.no/2020/02/det-ar-inte-en-fredsplan-det-ar-en-kolonialplan/

Mitt svar på Ekis påståenden och fråga:

Frågan är mycket mer komplicerad än den först kan verka, oavsett vilken skyttegrav man har grävt ned sig i, men jag har ett förslag på en realistisk lösning, tror jag. Först och främst ska vi inte ljuga för oss själva.

Den koloniala tanken är INTE förpassad till historiens skräphög … än. Sveriges olagliga invasion av Libyen, hets mot Syrien, rysshets, samt olaglig invasion av Irak, i USA:s ledband, är bara några övertydliga tecken på att den koloniala tanken INTE är förpassad till historiens skräphög … än.

USA har visserligen visat att människor från hela världen KAN bo i ett och samma land, men INTE att samma rättigheter där gäller för alla, ej heller att människorna är lyckliga i den trasproletära situationen, där tältläger och booende i husvagnar inte är ovanliga företeelser.

Vissa människor i USA är helt enkelt mer värda än andra. I samband med raskravaller i USA sade ex. Tage Erlander, partiledare för Socialdemokraterna, enligt Petterssons blogg:

Bild på Tage Erlander”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.”
/ Tage Erlander

Andra avseenden som avsågs av Erlander var kanske den ökande jämlikheten i Sverige och den svenska fredliga enhetliga kulturen som vi hade då? Fientlighet och hat lever kvar och stärks dessutom i USA. Hur skulle annars Donald Trump kunnat väljas in? Jo, för han var den ende som erbjöd ett försök till lösning, ex. muren mot det barnavlande Syd- och Centralamerika.

Nazi-sionismens rasism får ex. inte heller kritiseras i USA utan att det utdelas repressalier. Människor som Snowden som vill upprätthålla USAs konstitution jagas av plutokratin. Assange som avslöjar krigsförbrytelser och korruption hotas med livslång tortyr av USA, Storbritannien och Sverige. Etnisk gängbildning och hög mordfrekvensen i USA visar också tydliga tecken på att USA fungerar mycket dåligt.

Det finns några förklaringar. Dels det faktum att rasistiska känslor är mänskligt, enligt vetenskapliga evidens. Dels att populationen och ojämlikheten ökar, vilket leder till misär, vilket ökar drogmissbruk och sekterism, samt stärker motsättningarna mellan olika grupper.

Jag ser bara en rimlig möjlighet att diametralt olika folk, med sina sekteristiska och nationella strävanden, någonsin ska kunna leva i samma stater, nämligen fokus på sekularism, ekologisk hållbarhet, ökad jämlikhet genom progressiva skatter, samt familjeplanering.

När sedan nedväxten till balans med naturen är uppnådd och sedan bibehålls hos ALLA grupper, samt att inga barn påtvingas någon form av sekterism, d.v.s. att ALLA grupper ratificerar FNs barnkonvention, först då blir långsiktig fred möjlig rent teoretiskt.

I övrigt är vi är eniga om att det INTE pågår en ”fredsprocess” från Israels sida i Palestina. De som tror på ”fredsprocessen” handlar nog mest om åsnor som hjärnförsmutsar sig med Israel-lojala monopolistiska imperialistmedier, med unkna ägarförhållanden, eller agenter som skriver i, eller länkar till, sådana medier stup i kvarten.

Visst skulle Israel kunna ställa krav i utbyte mot fred, men rimligen måste en verklig fredsplan utgå från Olso-avtalet och en tvåstatslösning där olagliga bosättningar töms av Israel. Så här diskuterades ex. saken i FN 23/12-2016.

Att indoktrinerade sekteristiska barnavlande islamister och indoktrinerade barnavlande nazi-sionister, eller ens barnavlande ortodoxa judar som är emot existensen av staten Israel, ska kunna leva i samma stat i fred någonstans i världen, på lång sikt, verkar ytterst osannolikt för varje individ som förstår doktrinernas och protokollens innehåll, samt exponentialfunktion, men kanske verkar detta verka logiskt för en hel del korttänkta människor?

Botemedlet mot villfarelser och korttänkthet är dels att kvinnor väljer män, eller åtminstone gener, som tenderar att ha tur i schack och visar hög intelligens på viktiga områden, samt utbildning av barnen tidigt om den omöjliga hamstern och sedan, när barnen kan spela schack, repetition genom schackspelets uppfinnares önskan, därefter mer ingående utbildning i exponentialfunktion:

albert_bartlett_80x80
”Den mänskliga rasens största tillkortakommande är vår oförmåga att förstå den exponentiella funktionen.”
/ Albert Bartlett

”The greatest shortcoming of the human race is our inability to understand the exponential function.”
/ Albert Bartlett

Med denna utbildning, samt intelligensen att förstå utbildningen, så kan barnen inte luras till massavel eller falsk tro på evig tillväxt av population. Greta Thunberg tror ex. INTE på absurd evig tillväxt. Det är mycket lovande för framtidens generationer som förhoppningsvis kommer samla sig logiskt och rösta för nedväxt till balans med naturen.

Jag skulle vilja påstå att ”antisemitism” och ”antiarabism” i det här fallet, är att INTE vilja förstå exponentialfunktion, eftersom semiter och araber, av alla nationaliteter, annars sannolikt kommer bli allt fattigare och bli lidande. Inte enbart semiter eller araber  förresten, men även invandrade folkgrupper från ex. Ryssland och Europa.

Bild på ett tåg överlastat med människor och texten: Tillväxt är inte enbart skadligt för din närmiljö. Den kan allvarligt hota din komfort. Vetenskapliga partiet
Är du med på tillväxt-tåget? – Fjamåt!

Men lycka för israeler och palestinier kan dessutom inträffa på andra vis, ex. när Israels snärjda och mutade politiker i USA, som idag underkastar sig nazi-sionismens absurda vilja, röstas bort nästa val och världsfreden kommer. Då kan vi alla tillsammans få fred.

Det finns dessutom steg ut ur villfarelser för alla sekterister. Haskala, Sabbatianism och Bahá’í är några exempel på vägar ut ur villfarelsernas extrema sekter, i riktning fredlig upplysthet, om nu inte fredsprinsen Jesus duger som Messias. Detta kan slutligen, på några generationer, leda till rätten för barn att ha en sekulär tro, eller att de får använda vetenskaplig metod eller får rätten att bli ateister i hela världen, likt Bassam Al-Baghdady. som översatte Richard Dawkins ”God Delusion” till arabiska.

När världsfreden är här, så kommer ex. inte längre USAs Israel-lojala medier, ägda av nazi-sionistiska banker, kunna mörka de ytterst populära Tulsi Gabbard eller Bernie Sanders, som dessutom då kan nå ut till folket genom sina egna bloggar, samt fria alternativa medier och därmed vara helt immuna mot en allt mer löjlig nazi-israel-lobby.

Då, när USA lägger ner den kostsamma imperialismen, och USAs skatter börjar gå till USAs folks intressen först, d.v.s. till 99% av folkets gemensamma intressen, istället för till 1%, som äger det militärindustriella komplexet, så kommer sannolikt inte heller Israel-regimen få USA-bistånd för fortsatt imperialism, statsterrorism eller proxy-terrorism mot grannländer eller till sin interna etniska rensning.

Då väntar kanske internationell intervention och även Israels och USAs egen utlämning av de som har dolt barnsex-handlare, har krigshetsat, har massmördat och  har begått krigsförbrytelse till en Nürnbergprocess, med straff som kommer avskräcka andra regimer/agenter i världen från barn-sexhandel, massmord, krigshets, krigsförbrytelse och imperialism?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s