Donald Trump ger sig på Spanska företag – Förväntar sig EU:s underkastelse

…”minst 50 spanska företag har hotats av USA:s regering under den senaste tiden på grund av deras affärsförbindelser med Kuba. Meliá meddelade att man kommer att söka spanska regeringens och EU:s stöd för att bemöta USA:s sanktioner i domstol.” Källa: https://svensk-kubanska.se/spanskt-foretag-kraver-eu-stod-mot-usa-blockad/

Det är inte omöjligt att Trump kommer få greppa Spanien och EU på kissemissen utan att bli tillrättavisade. EU-våpen i Bryssel är tyvärr ett fittigt fegt korrupt djävla gäng, som går med på vad fan som helst som det militärindustriella komplexet i USA hittar på.

Rysshetsen är bara en sådan där fullkomligt korkad grej för Europa. Ryska och tyska ubåtar i svenska vatten en annan sådan korkad europeisk operation, sannolikt  påhittad av USA för att förstöra normala mentalt friska relationer och skapa konflikt med Sovjetunionen.

Att Sovjetunionen röstades bort av sovjeterna var inte nog. Fienden som fanns i ”kommunismen” har ersatts med fienden som finns i ”putinismen”, som numera sprids av fulmedias samvetslösa tragikomiska CIA-operatörer.

Motivationen är tydlig. Det militärindustriella komplexet lever på konflikt, terror och krigsförbrytelser och USA:s folk låter sig vilseledas bort från de mörkade fredliga folkliga kandidaterna varje val.

De spanska företagen må ha rätt i sak, men de kommer kanske inte få rätt. EU är en del av det imperialistiska terroristiska omoraliska problemet, som inte tar hänsyn till rättvisa.

5 reaktioner till “Donald Trump ger sig på Spanska företag – Förväntar sig EU:s underkastelse

 1. Stark analys av dig , Martin . Ryssar och dess regering i nutid är fredens folk. Och nationalister precis som kineser och dess regim är nationalister. Varför ska världens olika folkslag inlemmas och underordnas USA ??? För USA räcker det tydligen inte med handelsförbindelser och kulturutbyte. USA:s slutmål är total underkastelse av alla andra nationer.

  Men det kanske inte är rätt analys. USA har behov av krigskonflikter mellan alla andra nationer för att kunna sälja vapen. USA har behov inbördeskriget i andra länder för att kunna sälja vapen. Ty, nationen USA:s industriproduktion av krigsvapen är kvantitativt högst här på jordklotet. Utan krigskonflikter hamnar USA:s industriproduktion i ett svårt dilemma med företagsnedläggelser och ökad arbetslöshet.

  Vad gäller Spaniens export till Kuba, så ska naturligtvis Spanien straffas, eftersom Kuba är en självständig stat (d.v.s. dansar inte till USA:s utrikespolitik). Ska bli intressant hur EU tar ställning i denna konflikt. Blir det underkastelse till USA?

  Men EU skulle ju utvecklas som självständig union till USA. Åtminstone slog journalisten Jan Guillou romantiska dunster i folks ögon inför medlemskapsomröstningen till EU 1994, om att ett starkt centralistiskt EU skulle vara ett muskelbygge gentemot det imperialistiska USA.

  Finns det någon normalt tänkande människa i dagens Sverige som tror på Europeiska unionens motstånd mot det imperialistiska USA?

  Gilla

  1. Att Jan Guillou är med på EU-eländet förvånar mig inte. Ego-killen har väl fått sänkt värnskatt och skiter väl fullständigt i nationens tillstånd så länge han får posera med jaktgevär och får döda vilda djur. Ojämlikheten som har skapats de tre senaste decennierna tillfredsställer honom nog lika mycket som det tillfredsställer Sossarnas kanslihushöger.

   Som fråga till din fråga, Karl-Gunnar:

   -Hur många mentalt friska människor finns det i Sverige, när 8 av 8 partier inte har krav på folkomröstning om Svexit inför valet 2022 (för att ingå i en regering) och hur mentalt friskt är Sverige när 99% av befolkningen röstar för EU-eländets partier, samt de resterande procenten, utom 3-7 individer, slänger bort sina röster på icke-valsamverkande småpartier? Vad är din diagnos på svenska folket när det är som det är?

   Gilla

   1. Svar till Martin:

    -De åtta partierna vi har i Riksdagen tycks enbart ha till uppgift att bevara medlemskapet i Europeiska unionen. Och på alla sätt lura i svenska folket om vårt beroende till unionen.

    -Snart höjs åter avgiften till unionen. Det går tydligen att lura skjortan av svenska folket många gånger. Men till sist kan även svenska folket förstå att våra riksdagspolitiker fört oss bakom ljuset. Och att vara nationalist är bejakande till demokrati.

    -Att vara antirasist är också en demokratisk nationell egenskap om nu någon felaktigt kopplar samman nationellt självbestämmande med rasismen. Egen härd är guld värd! Ja till Swexit!

    Gilla

    1. Bra svar Karl-Gunnar! (Som du ser redigerar jag texten så den blir mer lättläst i stycken medelst två slag på returknappen, m.m. Det ökar läsbarheten, enligt mina kunskaper i kommunikation.)

     Jo. lurendrejeriet är egentligen svårt att missa, men bankmaffia-kontrollerad monopolistisk fulmedias repetitioner och lögner repeteras oavbrutet och det tycks ha effekt på de dyng-ätande folket.

     Att avgiften höjs samtidigt som välfärden sänks och hyrorna höjs borde verkligen få upp ögonen på folket, men det verkar inte förstå ändå. Aktiviteten i nya partier, samt valsamverkan av Svexit-partierna sker inte ändå. Det är märkligt. Konstigt. Absurt. Frågan är väl hur långt dessa 8 partier kan gå i sekterism-vurm, EU-vurm och globalist-vurm innan folket vaknar? Att de går i land med detta imponerar faktiskt på mig. Folkets idioti är sannerligen imponerande stor. Jag undrar hur de lyckas egentligen?

     Jag har talat med tusentals människor om det här, men ÄNDÅ händer det INGET logiskt. Jag börjar allvarligt tro att det ligger en hund begraven någonstans. Är jag nästan komplett shadowbannad? Eller vad pågår? Det tänker jag ibland lite konspiratoriskt.

     Jag tror det är bättre att vi använder ordet ”vänsternationalist”, samt därefter lägga till ”som Olof Palme” därefter, eftersom monopolist-media har gett sig på ordet ”nationalist” och förstört dess korrekta betydelse i människors hjärnor. Olof Palme är däremot mycket populär hos vår målgrupp, tror jag.

     Man behöver inte vara ”antirasist” för att vara emot rasistiska hatbrott. I min mening är det nämligen fel att vara emot människors naturliga känslor, när politiken som har förts i tre decennier, helt tydligt, skapar känslor av hat hos både svenskar och invandrare, ett hat som kanaliseras fel genom hatiska vänster- och höger-medier. Det är uppenbart vilka som ligger bakom konfliktskapandet.

     Kan man egentligen förvänta sig andra känslor än hat, när man kombinerar massinvandring med ökad ojämlikhet och ökad arbetslöshet i vår nation? Att hatkänslor uppkommer i sådana situationer är inte enbart uppenbart, men även vetenskapligt förklarligt, enligt psykiatriprofessor Tara Swart.

     Jo. Det är märkligt hur folk låter sig vilseledas att tro att nationellt självbestämmande har med rasism att göra, när det helt evident är precis tvärt om. Det är uppenbart för alla som tänker efter och minns att vår socialistiska nation förr, då den var vänsternationell, hade mycket lite motstånd mot migranter. SD och nazism fanns nästan inte alls. Då hade vi låg arbetslöshet och alla fick jobb och samhället var mer jämlikt.

     Inte bara ”Ja till Swexit!”, men även ja till Olof Palmes vänsternationalism och sekularism i Sverige, efter Svexit, så att alla medborgare i nationen kan bli kamrater igen och känna enhet med varann!

     Gilla

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s