Norrmännen grundlurade med klimatet – Den hedervärde patrioten Pål Steigan försöker rädda dem

Miljardärklubben har tagit kontrollen över FN och nu skall den norska statskassan tömmas, enligt Pål Steigan.

I juni 2019 undertecknade FN och miljardärklubben World Economic Forum det som kallas Strategic Partnership Framework, som är ett strategiskt partnerskapsavtal mellan det globala storkapitalet och FN. Den undertecknades av FN:s generalsekreterare António Guterres och chefen för World Economic Forum, Klaus Schwab.

Partnerskapsavtalet kan läsas här. Detta betyder, som Steigan påpekar, att ”miljardärernas våta drömmar går i uppfyllelse”. Norrmännen är helt med på att betala med sin egen gemensamma förmögenhet. Norrmännen tycks t.o.m. rösta för det. Greta Thunberg på besök i FN har kanske imponerat på norrmännen?

Norge med under en promille av världens befolkning är nu 6:e största bidragsgivare, när det gäller att lägga sin gemensamma förmögenhet i händerna på fåtalet finanskapitalister. Hur motiveras stölden/korruptionen? Med ”klimat”.

Bild på George Orwell
”Ett folk som väljer korrupta politiker, bedragare, tjuvar och förrädare är inte offer … men medbrottslingar”
/ George Orwell Källa: https://www.goodreads.com/quotes/1402817-a-people-that-elect-corrupt-politicians-imposters-thieves-and-traitors

“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims… but accomplices”
/ George Orwell Source: https://www.goodreads.com/quotes/1402817-a-people-that-elect-corrupt-politicians-imposters-thieves-and-traitors

Håll ut Pål! Rätt vad det är så vaknar norrmännen och väljer istället de som försökte varna dem, samt de som valsamverkade mot finanskapitalets korruption.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s