Norrmännen grundlurade med klimatet – Den hedervärde patrioten Pål Steigan försöker rädda dem

Miljardärklubben har tagit kontrollen över FN och nu skall den norska statskassan tömmas, enligt Pål Steigan.

I juni 2019 undertecknade FN och miljardärklubben World Economic Forum det som kallas Strategic Partnership Framework, som är ett strategiskt partnerskapsavtal mellan det globala storkapitalet och FN. Den undertecknades av FN:s generalsekreterare António Guterres och chefen för World Economic Forum, Klaus Schwab.

Partnerskapsavtalet kan läsas här. Detta betyder, som Steigan påpekar, att ”miljardärernas våta drömmar går i uppfyllelse”. Norrmännen är helt med på att betala med sin egen gemensamma förmögenhet. Norrmännen tycks t.o.m. rösta för det. Greta Thunberg på besök i FN har kanske imponerat på norrmännen?

Norge med under en promille av världens befolkning är nu 6:e största bidragsgivare, när det gäller att lägga sin gemensamma förmögenhet i händerna på fåtalet finanskapitalister. Hur motiveras stölden/korruptionen? Med ”klimat”.

Bild på George Orwell
”Ett folk som väljer korrupta politiker, bedragare, tjuvar och förrädare är inte offer … men medbrottslingar”
/ George Orwell Källa: https://www.goodreads.com/quotes/1402817-a-people-that-elect-corrupt-politicians-imposters-thieves-and-traitors

“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims… but accomplices”
/ George Orwell Source: https://www.goodreads.com/quotes/1402817-a-people-that-elect-corrupt-politicians-imposters-thieves-and-traitors

Håll ut Pål! Rätt vad det är så vaknar norrmännen och väljer istället de som försökte varna dem, samt de som valsamverkade mot finanskapitalets korruption.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s