Kritik – Lotten Collin får journalistpris av mediekonglomerat som håller på Moderaterna

Att Latinamerika-korrespondenten Lotten Collin får journalistpris av ett moderat mediekonglomerat med ”högerextrema” anor finner jag inte märkligt alls. USA är ju högerextremt och Collin och diverse andra moderater tycks arbeta för USA:s högerextrema imperialistiska marscherande agenda, men att Collin INTE blir avskedad från s.k. ”Public Service” är desto märkligare. Riktigt konstigt. Bisarrt.

Högerextrema anor? Jodå. Boråstidningen (ägd av Gota Media AB) som ger ut priset förärar ofta den ”legendariske” chefredaktören Tore G. Wärenstam…

…”Även om Wärenstam under en kort period stod extremhögern nära”
https://web.archive.org/web/20100423002623/http://www.bt.se/kultur/essaer/tore-g-warenstam-100-ar(1049465).gm

Jag ser inget märkligt med detta. Det är inte mer märkligt än att f.d. moderater leder Sverigedemokraterna, eller att Moderaterna och KD nu försöker framstå som att de vill rädda Sverige tillsammans med SD, fastän alla vi vet vad de vill, nämligen fortsätta med exakt den politik som stärker högerpartiet SD, d.v.s. fortsatt EU-medlemskap, fortsatt ojämlikhet och fortsatt kriminalitet och rop på starkare polismakt, tills Sverige är en kopia av en delstat i USA, samt ungefär fortsatt höger-JÖK-politik med sänkta skatter till de allra rikaste, d.v.s. de själva.

Högern är högern och den är aktiv och flitig i att sprida myten om den amerikanska drömmen. Högern ljuger, vilseleder och bedrar på alla upptänkliga vis. Den som förvränger verkligheten allra mest skall naturligtvis … trumvirvel … prisas av högern.

Att gång på gång, fullt medvetet eller p.g.a. total inkompetens, vilseleda folket, medelst skattepengar från folket, är i min mening att betrakta som trolöshet mot huvudman, enligt brottsbalken, samt bör enligt min mening leda till rättegång och rimlig bestraffning.

När moderater själva ljuger för moderata läsare i sitt eget mediekonglomerat så är det väl mer att betrakta som psykopatiska manipulerande sektledare som ljuger för sina trogna sektmedlemmar, anser jag. Gillar man inte psykopati, sekterism och lögn kan man alltid bojkotta detta lögn-konglomerat. Att läsa dyngan, eller att länka till den är helt frivilligt. Gota Media AB består av:

Skit in, skit ut, s.a.s.. Se upp med vad ni läser gott folk! Fyll inte era hjärnor med Moderaternas lögnaktiga bajs! Till Public Service kan jag som medborgare enbart kräva: – Avskeda notoriska lögnare! Lögn är inte den uppgift vi medborgare har gett er! Vi vill ha SANNING!

Sveriges Radio, Lotten Collin och Kuba

Sveriges Radios Latinamerikakorrespondent Lotten Collin fälld i Granskningsnämnden

Välkommen att kommentera.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s