Rättsskandal – Hög svensk polis fabricerade bevis mot Julian Assange?

Julian Assange har nu blivit torterad av 4 länder i många år, samt blivit förtalad i massvis med fulmedier över hela världen. Ett av dessa 4 länder är Sverige. Anledningen till tortyren är Assange han har rapporterat sanningen om hur USA bedriver krig, genom den läckta och publicerade filmupptagningen ”Collateral murder” från Irak.

Nu tycks det även står pinsamt klart att Sverige INTE är en rättsstat längre. FN-utredaren Nils Melzer visar nu nämligen evidens på att en hög svensk polis fabricerade bevis mot Julian Assange. Så lagen, som ska skydda hedervärda människor och journalister som Assange, upprätthålls alltså inte, men de som vi ska lita på fabricerar alltså bevis mot Assange?

Demokratin är nästan utraderad dessutom, p.g.a. monopoliserad fulmedia, som även den ljuger och förtalar Julian Assange och vägrar rätta sina misstag och vägrar ta in dementier.

Bild på Paul Craig Roberts
”När ett lands regering och media inte gör något annat än ljuger dygnet runt, hur kan då demokrati existera?. Klart att den inte kan det.”
/Paul Craig Roberts (Källa: OpEdNews 12/5/2017)

”When a country’s government and media do nothing but lie 24/7, how can democracy exist? Clearly, it cannot.”
/Paul Craig Roberts (Source: OpEdNews 12/5/2017)

Nürnbergrättegångarna evidensbaserade att psykopatiska kräkmedel kan komma att få sota för sina brott och sina lögner väldigt snart. Jag hoppas att straffet som utdöms av ev. tribunal eller folkdomstol skall bli mycket avskräckande, för hängningarna i Nürnberg, tycks faktiskt inte ha avskräckt tillräckligt.

Manning och Julian Assange är och förblir hjältar. Visselblåsaren Manning, som läckte krigsförbrytelsen, är en hjälte och Assange som har publicerat den är en hjälte. Det är exakt en sådana publikation som varje riktig journalist borde försöka få tag på och publicera, så att folket får veta sanningen om massmorden som pågår.

Men vad gör de presstituerade journalisterna? Jo. Istället sitter de på sina feta arslen och skönmålar krigsförbrytelserna som ”missioner” och ”insatser”, allt medan de sätter skräck i medborgarna genom ”klimatförändringarna” som förmodligen är en avledningsmanöver och bygger på ren korruption.

I filmupptagningen ”Collateral murder” skjuts en handfull oskyldiga livvakter till en journalist, inkl. journalisten, i bitar. Ett barn beskjuts också och journalisten som kämpar för sitt liv mördas av ett militärfordon som kör över honom. Allting sker med cyniska likgiltiga kommentarer av uppenbara psykopater i uniform.

Sedan 11/9-2001 har ”godhetens axelmakter” mördat ungefär 5,6 miljoner människor, sannolikt ofta på liknande vis, sannolikt med filmupptagningar som inte har läckt ut. Länderna som angrips, angrips av sekteristiska terrorister och legosoldater från andra länder, som inte har någon rätt att begå dessa krigsförbrytelser mot dessa suveräna stater och dessa folk. Länderna läggs i aska, ev. guld och olja stjäls och de tidigare välmående staterna skickas tillbaka till sekteristisk medeltid med västs egna marionetter.

USA och dess allierade i ”godhetens axelmakter” har begått krigsförbrytelse efter krigsförbrytelse och stöttat terrorism mot suveräna stater. Julian Assange torteras nu Belmarsh-fängelset i Storbritannien.

De som har röstat för terrorn och tortyren fattar ingenting. Fåtalet demonstrerar för klimatet som inte kan påverkas nämnvärt ändå. De som har genomfört terrorn och tortyren politiskt och rättsligt befinner sig på fri fot. De som har utfört krigsförbrytelserna mot andra suveräna stater befinner sig också på fri fot.

Hur länge till innan de ansvariga ställs till svars och döms till utdragen tortyr till döds? Är det en orimlig oetisk fråga?

che_guevara_80x80
”Där en regering har kommit till makten genom någon form av folkomröstning, falsk eller inte, och åtminstone bevarar ett intryck av rättsstatens principer, kan gerillans utbrott kan inte främjas, eftersom möjligheterna till en fredlig kamp ännu inte har uttömts.”
/ Che Guevara

”Where a government has come into power through some form of popular vote, fraudulent or not, and maintains at least an appearance of constitutional legality, the guerrilla outbreak cannot be promoted, since the possibilities of peaceful struggle have not yet been exhausted.”
/ Che Guevara

Fler hederliga svenska alternativa medier som rapporterar om rättsskandalen:
Vaken – FN-utredare: Svensk polis fabricerade bevis mot Assange
Nya Dagbladet – FN-utredare: Svensk polis fabricerade bevis mot Assange
Global Politics – FN-utredare: hög svensk polis fabricerade bevis mot Julian Assange. Sveriges största rättsskandal?

 

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s