Naiv Ann-Christine Holmström vilseleds sannolikt av en välrakad taliban

Kamrat Ann-Christine Holmström har publicerat en känslosam artikel i Offensiv, men den är lögnaktig i min mening. Men en sak är uppenbart sann. Europa är INGEN attraktiv tillflyktsort längre. Flyktingarna trängs i tält och lever i allmän misär. Att uppmana folk att fly till EU är i de allra flesta fall rent lurendrejeri. Så mycket är sant.

Tyvärr måste det nog vara som det är idag, så att signalpolitiken förblir ett nästan totalt stopp, så vida man faktiskt inte är flykting på riktigt, men även då är det bra att det är en lång och osäker väg till asyl så att ingen icke-flykting försöker sig på detta i onödan och förstör sitt liv i onödan.

Med lögn kan man få en hel del känslosamma röster, kära kamrat Holmström, men man bör faktiskt inte ljuga, INTE ens när känslan säger att man kanske borde ljuga! Varför inte då? Det beror på att man då ofta får de man försöker lura emot sig, även om lögnen först uppfattas som känslomässigt korrekt av ganska många. Vid någon punkt vänder det alltid. Den som har blivit bedragen förlorar då all sin tillit till lögnaren för all framtid. Dåligt för RS.

Visst har socialisterna rätt i att man ska hjälpa människor i nöd, men för att vara sant känslomässigt korrekt måste man vara rationellt korrekt också, samt hjälpa människor på rätt sätt långsiktigt, utan att vara naiv, för annars blir det bara falsk godhet som leder till totalt kaos som inte är bra för någon.

Vi känner igen den känslomässigt korrekta frasen att ”liv har gått förlorade”. Visst. Så är det ju. 5,6 miljoner har omkommit i direkta följder av finanskapitalets öppna terror mot suveräna stater i strid med FN:s konventioner.

Sverige eller EU är bevisligen inte längre något land man bör fly till. Skjutningar och sprängningar har blivit vardag i ett allt mer ojämlikt Sverige med hög arbetslöshet. Att liv går förlorade i Afghanistan, såväl som på IKEA eller på Drottninggatan, p.g.a. galna sekterister, är naturligtvis INGET flyktingskäl. Jag ser inga svenskar som söker asyl runtom i världen, men likväl ljuger Holmström och kallar alla som migrerar för ”flyktingar”. Sluta ljuga Holmström!

Holmström tar upp en vältande gummibåt som ledde till att 10 dog. En tragisk och fullt möjlig händelse som säkerligen kan bekräftas. Jag beklagar den hemska drunkningsdöden och sorgen för de efterlevande, men orsaken till att det välter så många gummibåtar, samt att så många dör drunkningsdöden i denna skytteltrafik, tar Holmström inte upp, nämligen att hela 8-parti-högern livnär sig på EU-vurm, USA-vurm, krigsförbrytelser och massmigrations-vurm. Mördarna är funna.

Det pågår en djävulsk signalpolitik som går ut på att skaffa billig arbetskraft, samt höjning av pensionsåldern, samt bibehållen hög arbetstid, allt för att kunna lönedumpa för oss arbetare, samt för att kunna få in extremister som skapar konflikt, så att högern ska kunna fortsätta växa och att högern ska kunna införa massövervakning och militärdiktatur. Holmström hjälper till. Förhoppningsvis är det omedvetet.

Det är möjligt att Wafa, OM han är en riktig journalist, faktiskt är en av få riktiga flyktingar idag, efter att talibanerna har stärkts av USA:s och västs närvaro. Det är relativt lätt att evidensbasera genom att leta upp hans tidning och hans artiklar i Afghanistan eller Iran och ringa redaktionen, men ca 97% som kommer i gummibåt är INTE ”flyktingar” enligt UNHCR, så var inte alltför naiv Holmström! Källgranska! Wafa kan också vara en välrakad taliban som som följer sin doktrin och ljuger för en otrogen kafir, nämligen Holmgren.

Wafa påstår att han i sex år har varit på flykt och att han har blivit deporterad tillbaka till Afghanistan många gånger. Om det nu vore så farligt att bli deporterad till Afghanistan, varför har han då inte dödats sex gånger redan? Det beror givetvis på att han med största sannolikhet INTE är en riktig flykting, samt att Afghanistan alls inte är så farligt som han vill påskina, vilket även Iran sannolikt har insett.

En annan sak. Om nu Wafa tycker att talibanerna är ett problem, vafan tar inte Wafa itu med det problem som hans land lider av? Vem ska annars göra det? Hans fru eller hans barn? Talibanerna lär ju inte försvinna av sig själva.

Wafa klagar på att han har suttit i fängelse. Så kan det gå när man migrerar illegalt. Det är nämligen olagligt i de flesta länder att korsa gränser hipp som happ. Skulle det vara lagligt skulle vi inte ha nationer och heller inte ha någon demokrati. I Europa sköts det på folk som korsade gränsen mellan öst och väst, för inte så länge sedan. Det var socialister som sköt. Varför? Orsaken är uppenbar. Gränsen till en socialism där utbildning är helt gratis måste upprätthållas, annars blir det gratis kompetensflykt till förmån för kapitalismen, vilket skadar socialismen.

Att Wafa även har finansierat gisslantagande terrorister, i länder som USA, Israel, Saudiarabien och EU har skickat tillbaka till medeltiden genom att stödja just sådana terrorister, är en annan sådan där idiotisk grej. Vad bör straffet bli för att ge sig in i länder där medeltid råder, låta sig infångas av terrorister där, samt därefter ge pengar till dessa terrorister, frågar jag mig då?

Holmgren tycks ogilla sparkar och slag från polisen, och vem ogillar inte det, men tyvärr stödjer hon indirekt det samhälle som har skapats, som kommer leda till allt mer kriminalitet, konflikt och kaos, som kommer kräva polisiära insatser, där slag och sparkar ibland ingår i det våldsmonopol som alla hederliga poliser i hela världen vill ha och skall ha.

De kriminella ska INTE ha detta våldsmonopol, eller hur? En hederlig polis ska inte acceptera att bli slagen, bli beskjuten utan att besvara elden eller få stenar kastade på sig, eller hur? Någon ordning får det ändå vara på en ordningsmakt, eller?

Wafa klagar på att allt är förlorat. Hans familj och hans vänner är borta, och att det allra värsta är alla löften som inte blir uppfyllda. Tillåt mig tvivla på alla döende svanen-påståenden! Heter han ens Wafa? En obesvarad fråga är också vem fan som har lovat? Är det finanskapitalisten George Soros korrumperade organisation ”open society” som har lovat, eller vem fan då? I så fall är det han som ska betala skadestånd, eller hur?

Wafa påstår att han verkligen vill återse sin familj och sitt land igen, men att det ser svårt ut. Det tror jag inte alls är svårt att realisera. Han kan säkerligen få en enkel biljett hem om han ber snällt, eller åtminstone få en ny gummibåt med paddel när vinden ligger åt rätt håll mot lämpligt nordafrikanskt land, eller varför inte paddla mot Israel som är ansvarigt för så mycket skit i Mellanöstern? EU är fullt av bidrag som går att söka för allt möjligt. Kanske kan han t.o.m. få ett etableringsstöd i Afghanistan för en egen underjordisk sanningssägande tidning, vem vet?

Wafa påstår att hans penna är hans vapen för att bekämpa orättvisor och berätta om vad som sker, men jag ser bara att Holmgren gör det arbetet, men detta arbete är alls INTE inriktat på att beskriva de reaktionära talibanerna, hemskheterna i deras kvinnoförtryckande ideologi, eller vilka metoder de använder mot befolkningen eller mot kvinnorna, heller inte folkets kamp mot detta och hur den går till.

Wafa tänker passivt att det är upp till politikerna att lösa den här situationen. Det låter inte som en kämpande journalist som är i fara, i min mening. Så där skulle en välrakad taliban också kunna säga för att lura en naiv Holmgren, givetvis. SD skulle rentutav kunna ligga bakom att denna kontakt upprättades?

Jag hoppas också att det snart blir en lösning för alla migranter i Grekland, Spanien, Italien och över hela Europa, men inte en naiv kortsiktig djävla lösning! Deportation för ca 97% och tillfällig asyl för ca 3% tills asylskäl saknas, då även de kan få komma tillbaka till sina hemländer är nog ytterst lämpligt, anser jag.

Det är en uppenbar lögn att alla flyr för att de ”måste det”, eller att ”alla” vill leva tillsammans med sin familj, eller att ”ingen” vill skicka ett ankarbarn tvärs över världen ensam. Det förstår en normalintelligent 7-åring. Det finns även ”apatiska barn” som ”tillfrisknar” när mamma och pappa inte är närvarande. Motivationen att utsätta barn för ensamma resor etc. är cyniskt ekonomisk, samt ibland sekteristisk, men inget flyktingskäl.

Det pågår ingen ”jakt på flyktingar”. Asylrätt finns, men alla som säger ”asyl” förtjänar inte asylrätt, även om vissa gör det. Alla som vill ha asyl flyr INTE från krig eller förtryck, även om vissa gör det.

Och det är därför jag INTE tycker att vi ska ge amnesti till ALLA som väntar, eller fått avslag eller för papperslösa! Det är en mycket dålig och icke-rationell signalpolitik som INTE löser något problem alls i grunden på ett holistiskt sätt, men jag tycker att vi kan vara schyssta och ge viss hjälp att komma igång i hemlandet, men utan att sådana bidrag förstör för andra i hemlandet! Varför? -Jo. Eftersom många sannolikt har lurats av Soros, finanskapitalet och signalpolitiken att ge sig iväg mot EU.

Jag tycker precis som RS att vi bör låta storföretag och skatteflyktingar betala högre skatter. Är RS med på en rödgrön valsamverkan om ett Svexit ut ur finanskapitalets EU och bort från dess olika skatteparadis, samt därefter beskatta finanskapitalet progressivt i Sverige? Är RS med på att riva ”fort Europa”? I så fall, upp till bevis, för annars är det bevisligen bara snack och ingen verkstad!

En reaktion till “Naiv Ann-Christine Holmström vilseleds sannolikt av en välrakad taliban

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s