Ge hönorna friår genom avsked! De kan inte själva få tummen ur röven!

Det som slår mig när jag läser om Birger Schlaugs friår är att han nu har haft väldigt många ”friår” från egentligt ansvar och säkerligen har kunnat ta hand om väldigt många hönor under denna tid, med rikligt stöd från staten, antar jag.

Ansvaret för friåret&friåren, naturen och miljön ligger också på ett personligt plan naturligtvis. Så är det faktiskt. Man kan spara pengar och säga upp sig. Man kan resa miljövänligt och billigt på cykel. Man kan utvandra i ett miljövänligare klimat, än ett arktiskt klimat, o.s.v.

Man kan plantera och bruka skog, på ett ekologiskt vis, om man har skog. Denna skog kan driva ens fordon på ett ekologiskt hållbart sätt, när man blir så handikappad att man inte kan cykla till busshållplatsen eller om det rör sig om ett nödfall.

Det andra som slår mig att ”de gröna”, som påstås vara ”mer intresserade av ideologi och värderingar”, har lämnat walk over till Peter Eriksson och andra charlataner i damtidnings-kaliber, samt till lögnare med lockigt blont hår som sannolikt ska locka damtidnings-röster.

De påstår sig bry sig om naturen, men skiter i politiken som förstör naturen. Vad är det som lockar dem? 30 silverpenningar? Eller har Judas lyckats snärja dem på något vis? Det skulle inte förvåna mig. Maxwell var ju flitig med sina hönor…

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s