Sverige stödjer reservationslöst prostitution, paramilitär, pengatvätt och låtsaspresident

”Skandalerna kring Venezuelas självutnämnde president Juan Guaido har avlöst varandra. Hans närmaste har förskingrat stora summor avsedda för ”humanitär hjälp”, som istället gått till lyxartiklar och prostituerade. Guaido själv har avslöjats i samarbete med colombiansk paramilitär. Hans gjorde ett patetiskt och misslyckat försök att bli återvald som Nationalförsamlingens talman i januari. Men han har trots det fortfarande USA:s (och Sveriges) oreserverade stöd. Nu är han inblandad i pengatvätt. Det går inget vidare för låtsaspresidenten.”
https://svensk-kubanska.se/ny-skandal-kring-latsaspresidenten-guaido/

Helt oreserverat är det inte. Vetenskapliga partiet reserverar sig för detta stöd från Sverige och det finns säkert fler partier i Sverige som inte respekterar sådant och även stödjer respekten för internationella avtal och erkännandet av suveräna demokratiska stater.

Dessa partier som reserverar sig i Sverige, samt andra som inte gör det, kan Svensk-kubanska föreningen rimligen lista och länka till, anser jag.

Det är inte att bli politisk och förespråka någon av dem, men enbart att konstatera faktum och göra fler uppmärksamma på faktum om vilka partier som stödjer prostitution, paramilitär, pengatvätt och låtsaspresidenter.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s