Beröm i förskott för ”Free the Future” – Föreläsningar i Boston USA

Nu är det dags för beröm igen! Många förträffliga människor i USA kommer närvara i Boston för att deltaga på LibrePlanet 2020 som organiseras av FSF. Temat är ”Free the Future.” [Befria framtiden].

Det är härligt att kunna berömma människor i USA, eftersom USA:s imperialistiska regim, samt de massmord som de har bedrivit sedan 1945, samt de ignoranta människor som väljer in dessa psykopatiska krigshökar och kycklinghökar i val efter val, inte direkt är som jordgubbstårta för oss, eller för de efterlevande, som har fått sina familjemedlemmar mördade, p.g.a. dessa kriminella kräkmedel.

Och det är därför vi alltid försöker berömma många förträffliga fredliga och patriotiska USA-medborgare som ex. Tulsi Gabbard, Jill Stein, Ron Paul, Bernie Sanders, Michael Parenti och Daniel Ellsberg som gör att många amerikaner kan känna stolthet för att vara medborgare i USA ändå, trots de massmord som så många andra av USA:s medborgare är medansvariga till när de röstar. Vi hoppas att alla dessa goda hjältar kommer inse det hållbara i att valsamverka med varann mot krigshökarna och kycklinghökarna, precis som man gör när man röstar på Vetenskapliga partiet, samt att någon av dem dyker upp i Boston på s.k. ”lightning talk sessions” [Blixt-tal-session] och överraskar oss alla med en sådan regnbågsallians som inkluderar digital fred och digital frihet!

Den digitala befrielsen av folket är en MYCKET viktigt del av den totala befrielsen av världens alla olika folk idag, i alla världens nationer, eftersom allt fler människor betraktar det som serveras av imperialismens plattformar på sina ”smarta” telefoner, plattor och andra datorer. Där sker också ofta folkets organisering mot imperialismens monopolkapitalistiska intressen, men där sker också en smygande osann påverkan mot demokratin genom bots och troll.

Att således ignorera denna digitala frihetskamp av ren lathet, eget vald okunskap, dålig vana, lata kompisar, eller lata familjemedlemmar, är INGEN långsiktigt hållbar väg framåt!

Var och en av oss MÅSTE ta de små digitala stegen i rätt riktning, uppmuntra och hjälpa andra att ta de små digitala stegen tillsammans med oss också, även om det är lite uppförsbacke INNAN det kan bli härlig nedförsbacke för oss alla.

Några föreläsningar är:

  • ”Free software and the digital divide.” [Fri mjukvara och den digitala splittringen]
  • ”Platform cooperativism, surveillance capitalism, predictive analysis, and you.” [Plattformskorporativism, övervakningskapitalism, förutseende analys, och du.]
  • ”Freeing the mobile phone: The story of the Librem 5.” [Att befria mobiltelefonen: Historien om Librem 5.]
  • ”Keeping secrets: What you need to know about encryption.” [Att behålla hemligheter: Vad du behöver veta om kryptering]
  • ”Rented future: The dangerous rise of life as a service.” [Hyrd framtid: Den farliga uppgången av livet som en tjänst]

Eftersom jag tänker ekologiskt hållbart, vad gäller att resa omkring planeten i onödan, så hoppas jag att föreläsningarna kommer publiceras på öppet fritt ogv-format gärna även i låg 144 upplösning på Archive.org. Då kommer jag länka till klippen här. Om textning eller transkribering bifogas de öppna fria video-klippen så är det naturligtvis toppen för de som har dålig hörsel.

Monopolkapitalets plattformar har vi slutat att länka till och skripts behöver man inte köra för att läsa eller kommentera här, eftersom WordPress är ett fritt bloggsystem som medger en sådan inställning.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s