Konspirationsteori – Coronaviruset en laboratorieprodukt?

”Är det inte konstigt att sjukdomen, tidigare okänd, och upptäckt för drygt en månad sedan, redan har ett färdigt motmedel? Med min examen från Moskvainstitutet för mikrokemiska teknologier, som mikrobiolog med erfarenhet av ryska och internationella organisationer, säger att så kan det inte vara.”
Källa: Nyhetsbanken – Coronaviruset en laboratorieprodukt?

Själv har jag ingen kompetens på området, men kommentarsfältet är öppet.

6 reaktioner till “Konspirationsteori – Coronaviruset en laboratorieprodukt?

  1. Sprutade USA ut giftet (Agent Orange) över Vietnam? Visst låter det som en konspirationsteori, men att det gjordes betvivlas inte av alla de offer som sitter missbildade i rullstol idag.

   När ordet ”konspirationsteorier” används, som du använder det nu, med utropstecken efter, så fungerar ordet på ett sätt som får dig och andra att frångå öppenhet och skepticism, d.v.s. bli ovetenskapliga.

   Grävande journalister, poliser och i detta fall ev. experter på virus som uttalar sig, vilka försöker utreda brottslighet skulle inte kunna arbeta effektivt utan konspirationsteorier som kan falsifieras.

   Denna konspirationsteori kan falsifieras av de med kompetens inom forskningsfältet virus och vacciner. Därför har jag publicerat den. Kommentarsfältet är öppet.

 1. Sutsatsen om Coronaviruser i ( nyhetsbanken ) bygger på dåligt underbyggda ”premisser” dragna ur spekulationer som inte kan verifieras på sitt faktainnehåll. Premisser kan inte bygga på spekulationer. då blir slutsatsen meningslös

 2. Om man stängde av alla påståenden, rykten och spekulationer på nätet eller pressen som inte går att leda i bevis., så skulle det bli väldigt tomt och lungt. Tänk då skulle männikor ha tid och bry sig om viktigare saker. Hallelulia för det.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s