Kritik – Vänsterns fulmedia-inducerade historielösa falska godhet

Varför är vissa i vänstern tyvärr omedvetna monopolkapitalist-kramare? Och varför är vissa i vänstern lögnaktiga och förolämpande mot en stor andel av alla framtidens potentiella socialister?

Vissa i vänstern är tyvärr omedvetna monopolkapitalist-kramare – Varför?

En sökning på flertalet av dem visar ex. att de finns på en av monopolkapitalets välkända plattformar och vill att du ska gå med där för att komma i kontakt med dem. Japp. Så står det.

Dessa Vänsterns monopolkapitalist-kramare vill att du ska ”dela ditt liv” med dem och hålla kontakten med dem på monopolkapitalets plattformar. Varför monopolkapitalet vill det är lätt att lista ut, men varför Vänsterns folk vill det är svårare att lista ut. Ägande monopolkapitalister kontrollerar plattformen och kan ex. shadowbanna den riktiga vänstern, som ex. Pål Steigan, så att vänstern aldrig kommer utgöra ett verkligt hot och aldrig kommer ur startblocken.

Monopolkapitalisterna kan medelst högerns psykologer och programmerade algoritmer lista ut hur man bäst kan vilseleda individerna som loggar in där, samt övervaka dem och sabotera viktig organisering på olika vis. Vi vet alla vilka som ligger bakom detta, d.v.s. det finanskapital som Pål Steigan kritiserar med sanningen om dem.

Även ”Framåt Sverige” är där och framstår därför enbart som en psykologisk operation skapad av monopolkapitalet.

Jag säger som skaparen av GNU, Richard Stallman, ”Don’t be a Zucker!” Socialister! Lämna Zuckerbergs och CIA:s kontrollapparat!

Att vara på Zucker-boken är att göra så att västern suger för det stora folkflertalet, samt finanskapitalets garanti för att Vänstern aldrig kommer kunna utmana högern, men förirra sig in i meningslöst fokus som gör att de uppfattas som naiva, frånstötande, galna, eller helt sonika oviktiga.

Den som är motiverad att undersöka de öppna fria alternativen kommer snart finna bättre vänner än lättlurade Facebook-kramare. Det kan jag garantera.

Jag kan själv rekommendera det öppna fria WordPress för bloggande och socialt utbyte i kommentarsfält och Archive.org för publicering av ljud och bild, samt Linux som operativsystem och Signal Messenger. Varför? Jag låter legenden Richard Stallman förklara den saken!

Vissa i vänstern ljuger och förolämpar en stor andel av alla potentiella socialister – Varför?

Utan att tveka ljuger vissa och avfärdar alla de svenska potentiella socialister som idag lider av rasistiska känslor. Det är både invandrare och svenskar som lider av rasistiska känslor idag. De avfärdas ofta med kontrollordet ”rasism”, som om det vore ett val att drabbas av dessa hemska destruktiva känslor.

Detta är inget val. Det är en hemsk konsekvens av den extrema ojämlika högerpolitiken, i kombination med massinvandringen av diametralt annorlunda kulturer som medvetet INTE har integrerats eller assimilerats. Varför inte? För att vi ska ha s.k. ”mångkultur” påstås det. Nästan ingen frågar: ”Varför då?” eller ”Vad innebär det?”

På Olof Palmes tid var det inget snack om mångkultur. Det var riktiga flyktingar som fick jobb och integrerades på en solidarisk arbetsmarknad med en arbetslöshet på ca 2% och de sprang inte omkring i splittrande sekteristiska symboler.

Vissa ignorerar idag dessa helt naturliga rasistiska känslor hos alla de utländska och svenska socialister som har blivit diskriminerade, skymfade, gruppvåldtagna, slagna, urinerade på och nedsättande blivit kallade för antingen ”blattehora” eller ”svennehora”.

Varför är vissa så iskallt okänsliga? Har de betalt av någon manipulerande psykopat att bete sig så känslokallt? Tror de sig kunna vinna något annat på det, ex. erkännande inom ett fulmedia-inducerat grupptänk? En masspsykos?

De slags ”socialister”, som med ordet ”rasism” splittrar Vänstern ljuger inte enbart, eftersom de som utsätts för ordet faktiskt INTE hetsar mot andra raser, heller INTE proklamerar att någon ras är överlägsen eller underlägsen. De ljuger inte enbart. De har även övergivit allas vårt bästa intresse och de har även övergivit internationalismen och måste fördömas av riktiga socialister, anser jag! Detta är essentiellt! Varför är detta essentiellt?

Svaret är enkelt. Utan nationell sammanhållning så kan vi givetvis INTE åstadkomma någon socialism eller någon internationalism heller. Det är lika naturligt som att man måste ha medkänsla med sig själv INNAN man kan ha medkänsla med andra. Karl Marx sade det så här:

karl-marx-80x80
”Arbetarna har intet fädernesland. Man kan icke fråntaga dem vad de icke har. Då emellertid proletariatet till att börja med måste erövra den politiska makten, upphöja sig till nationell klass och konstituera sig självt som nation, så är det självt ännu nationellt, om också ej i samma mening som bourgeoisien.”
/Karl Marx och Friedrich Engels i Kommunistiska manifestet (1848)

Marx hade rätt då och han har återigen rätt. En liten stund hade han fel i Sverige. Allt mer av fäderneslandet ägdes av oss alla tillsammans, samhället blev balanserat jämlikt, ungefär fram till mordet på Olof Palme. Därefter känner vi till globalismens konsekvenser för demokratin och jämlikheten.

Marx har även rätt i att medborgarna, till att börja med, måste erövra den politiska makten, upphöja sig till nationell klass och konstituera sig självt som nation, samt att vi ännu måste vara ”nationella”, även om den vänsternationalismen givetvis INTE kan jämföras med 8-partiets imperialistiska öppna terror i maskopi med det globalistiska finanskapitalet, under svenskt skamligt flagg!

Det är naturligtvis därför som finanskapitalet är så omåttligt intresserat av att på olika vis slå sönder folkets nationella självkänsla och deras nationella sammanhållning, genom arbetslöshet, massinvandring, droger, sekterism, tatueringar, sport mode och s.k. ”mångkultur”. Allt som kan splittra dem och hålla borta fokuset från det som är viktigt.

För att lyckas splittra vänstern behöver finanskapitalet även agenter inom vänsterns olika fraktioner som skapar splittring, så att vänstern aldrig kan samverka effektivt. Effektivitet vore en naturlig fraktionering och valsamverkan, men dessa splittrande individer är ett av finanskapitalets viktigaste verktyg mot samverkan. Fulmedia inducerar masspsykosen, på exakt samma vis som agenterna inom partierna och de har förmodligen samma arbetsgivare och använder därför exakt samma lögner.

Det globala finanskapitalets massmördare är rörande eniga med dessa agenter och med fulmedia. De anser unisont att det har dykt upp ett extremt störande element i synfältet, d.v.s. nybildade politiska grupper som kallar sig för ”socialister”, men som sätter nationerna och demokratin först.

Dessa högerns stränga vänster-agenter glömmer alltid att nämna att denna ”nationalism” är av en helt annan sort än högerns imperialistiska nationalism som lurar ut arbetarklassen i ändlösa imperialistiska krig under svenskt flagg.

Dessa högerns stränga vänster-agenter glömmer alltid att nämna att denna felaktigt anklagade ”Nazism!” är samma slags historiska vänsternationalism som FNL som befriade Vietnam från USA, samt ANC som befriade Sydafrika från apartheid.

Dessa högerns stränga vänster-agenter glömmer alltid att nämna att denna ”nationalism” är samma slags vänsternationalism som Olof Palme stöttade internationellt.

Palme var ingen rasist. Inte heller dagens vänsternationella är det. Vänsternationella förstår mycket väl att de rasistiska känslorna är ett resultat av högerpolitiken, men de är realister. Man kan inte hata potentiellt socialistiska människor som har drabbats av fullkomligt naturliga och hemska känslor! Man måste givetvis förstå folket och erbjuda visioner som folket kan tro på, förklaringar som stämmer med deras verklighet och slå an den känsla som de själva har och kan acceptera, för annars får man inte deras röster!

Palmes internationalism var ett så extremt störande element i synfältet för finanskapitalet att de förmodligen mördade honom, precis som de gjort med så många andra demokratiska socialistiska vänsternationella ledare i andra nationer, där de olika folken värnade sina egna nationers gränser, sitt totalförsvar, sitt kollektiva ägande och sina egna medborgares lika rättigheter, men även stöttade andra folk internationellt och solidariskt mot imperialisterna.

Vänsternationalismen är INTE ett verktyg för monopolkapitalismen såsom fåtalet Hitlerheilande skinnskallar är. Tvärtom. De globala öppna terroristiska krigsförbrytelserna är inte ”nationella”. De imperialistiska våldtäkterna begås i global grupp mot demokratiska och ofta socialistiska nationer.

Nationalismen var alltid en stark del av Socialdemokraternas folkhemsbygge och när Sovjeterna krossade Hitlers imperialistiska krigsförbrytelser så var det en nationell känsla bakom dem. Den nationalismen var alltid nödvändig. Både Stalinismen och Socialdemokraternas folkhemsbygge visade stor internationell solidaritet med andra folks socialistiska strävanden. Det var först när denna vänsternationalism började nedmonteras i en massa andra oviktiga och frånstötande fokus som borgerligheten åter kunde ta över samhällsutvecklingen under diverse falsk-flagg.

Trumps America First är en imperialistisk nationalism som har pågått sedan 1945 och förmodligen enbart kan utmanas av en vänsternationell patriotisk vänsterkvinna som Tulsi Gabbard, eller liknande. Den kan inte utmanas av olika former av självskadebeteende som kommer skada USA:s folks intresse eller kommer uppröra de konservativa människorna.

Det är en sak att vissa är bisarra och att vi har förståelse för dem och att de får ha sina bisarra klubbar, en helt annan att låta detta bisarra kleta ner hela samhället, rekrytera barnen och hela vänstern, vilket gör Vänstern frånstötande för majoriteten. Utan majoritet, ingen makt.

När man kallar plattskatte-högerpartiet Alternativ för Sverige för fascistiskt glömmer man fascismen som EU står för idag och att högerpartiet AfS idag är emot detta EU och emot EU:s krigsförbrytelser mot Syrien. Det är med detta i åtanke faktiskt orättvist att kalla dem fascister, fastän de vill att de fattiga ska förbli fattiga och de rika ska förbi rika.

AfS må vara extremt höger socialpolitiskt, men de är faktiskt inga imperialister. AfS stödjer heller inte införseln av extrema fascistiska terrorister rakt in i vårt eget land, heller inte stödet av sådan terrorism via stöd till USA.

Dessa högerns stränga vänster-agenter klagar ofta på att de blir kallade för nedsättande saker som ”östrogenmaffia”, vilket givetvis är olämpligt, men är det egentligen konstigt när deras egna nedsättande ord okänsligt och aggressivt haglar lögnaktigt likt maffians kulor mot oskyldiga vänsternationella socialister?

Dessa högerns stränga vänster-agenter klagar ofta på att människor har konservativa värderingar vad gäller familjen och kvinnor och mäns olika roller. Varför låta detta bli ytterligare en konfliktkälla? Människor är olika och vill inta olika roller frivilligt. Det är inte mer bisarrt än andra företeelser. Låt dem göra det! Låt dessa roller få existera för de som vill anta dem!

Dessa högerns stränga vänster-agenter vill inte se olika mönster bakom olika brottsligheter och vill inte förstå de orsaker som kan ligga bakom. Varför inte då? – Jo. Eftersom förståelse av sambanden skulle kunna identifiera och lösa problemen och därefter upplösa den konflikt som högerns vänsteragenter och deras arbetsgivare lever på.

Inget kan få dessa högerns stränga vänster-agenter att bli mer upphetsade än när arbetare och fattiga låter sig luras till att hetsa mot varandra istället för att enas vänsternationellt mot systemet av utsugning.

Inget kan få dessa högerns stränga vänster-agenter att bli mer skräckslagna än att vänsternationella skulle kunna locka tillbaka arbetarväljare från höger-SD och lämna SD-moderaterna som en liten ensam spillra.

Inget är mer irriterande för dessa högerns stränga vänster-agenter än när Malcom Kyeyune, med sin fantastiska afrofrisyr och afrikanska bakgrund, ingår i SD:aren Mattias Karlssons nystartade tankekedja Oikos, som betyder hem. Hela korthuset av lögner och pejorativa uttryck är hotade. T.o.m. ordet ”högerextrem” är hotat eftersom Kyeyune, helt tydligt är socialpolitiskt vänster, d.v.s. en av oss i Vänstern.

Visst vet vi vänsternationella att massinvandring, icke-barn och icke-flyktingar endast delvis urholkar välfärden och döljer den verkligt stora elefanten i vardagsrumssoffan, d.v.s. att EU och högerpolitiken under årtionden har pressat ner välfärdens andel av landets ekonomi, samtidigt som de superrikas, storföretagens och bankernas vinster har rusat i höjden, men det är ju INTE detta som är fokuset hos högerns stränga vänster-agenter, men enbart käbblande om ”rasism” när det INTE är det, eller snyftande om ”flyktingar” fastän 97% av dem INTE är det. 97% flyr INTE undan krig, elände och död. Sluta ljuga! Ingen tror på lögnerna!

Socialisters uppgift måste vara att erbjuda trovärdiga lösningar,  baserade på evidens, samt inse att alla problem förmodligen INTE beror på klass, även om många helt riktigt gör det.

Dessa högerns stränga vänster-agenter tar till vilken associationsskuld som hest för att svärta ned vem som helst i hur många led som helst. En ”högerextrem terrorcell”(Jag gissar tre alkoholiserade skinnskallar) som planerade attentat mot politiker (och kanske vaknade med tung baksmälla) har ”kopplingar” till Soldiers of Odin som har ”kopplingar” till Alternativ För Sverige … och låt mig då tillägga att AfS sannolikt har kopplingar till vegetarianer och att Hitler själv faktiskt var vegetarian, vilket skapar kopplingar till hela den gröna rörelsen och Greta Thunbergs tal i falsett i FN med pekfingret i högsta hugg… Så där är det med associationsskuld. Det är lögnaktigt.

Är det verkligen ”rättvist” och ”socialistiskt” att gå till ”Kamp mot nationalismen”? – Nej. Det tycker inte jag. Jag går inte i det tåget.

Är det intelligent att gå till kamp för ”hbtq+socialismen”? -Nej.
Det tycker inte jag. Jag går inte i det tåget.

Det finns bättre frågor som enar oss utan att repellera majoriteten, ex. Nej till EU, Ja för Svexit, Nej till kärnvapen, Ja för Fred, Nej till krigsförbrytelser, Nej till tortyr, Ja för ekologisk hållbarhet, Nej till terrorsekterism, etc.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s