Debatt – Karl-Gunnar Eriksson: ”Högerns nationella partier blir alltid kappvändare”

Karl-Gunnar Eriksson kontaktar mig med en intressant konspirationsteori om att Sverigedemokraterna (SD) är i symbios med kapitalismen som system, samt att överheten hade behov av ett kappvändarparti i EU-frågan, precis som att övriga partier i Riksdagen hade ett behov av ett EU-negativt SD.

Jag gissar att Eriksson menar att psykopater som styr partierna, medelst argumentationsfelet associationsskuld, på så vis skulle kunna motivera naiva medlemmar att vilja förlänga EU-medlemskapet, trots att medlemmarna har drabbats hårt av EU:s och globalismens konsekvenser?

Eriksson menar att Sverigedemokraterna numera är ett kappvändarparti, eftersom deras politiska grundbult tidigare var Swexit (Sverige Ut ur EU). Kappvändandet har förvånat Eriksson och han tror att det säkert har förvånat många medlemmar inom SD också.

Eriksson menar att endast den s.k. ”Vänstern” bör kunna genomskåda överhetens vilja att starta nya predestinerade högerpartier som sedan blir kappvändare. Eriksson tror att Alternativ för Sverige kommer göra exakt likadant om partiet väl får mandat.

Exakt vad Eriksson menar med ”Vänstern” är jag inte helt klar på. Menar han det kappvändande ”Vänsterpartiet” som ingår i den EU-positiva JÖK:en idag?

Eriksson frågar sig när den vänsternationella vänstern ska bli medveten om högerns kappvändarbeteende. Jag tror att det är på gång nu, och jag ser hur högerns agenter inom olika vänsterpartier sprattlar, spottar och fräser ”brunvänster” nu.

Eriksson menar att endast den vänsternationella ”Vänstern” kan formera sig och ta vänsterns globalister i örat, genom att bejaka vänsternationellt självbestämmande. Jag frågar mig vilket parti som Eriksson anser är ”den vänsternationella vänstern” i Sverige idag?

Eriksson avslutar med en fråga:

– Vad vill vänsterns globalister ha egentligen, Svensk demokrati eller extern överhöghet?

Mitt svar är att:

– Vänsterns EU-positiva globalister vill sannolikt ha extern överhöghet, medan den riktiga vänsterns människor vill ha demokratisk socialism, vilket kan genomföras efter ett utträde ur EU, samt att all riktig vänster har en förbannad skyldighet att sparka ut globalistvurmarna ur sina egna partier, eller skapa nya partier som valsamverkar i en rödgrön valteknisk samverkan!

Vad är ditt eget svar?

Annons

2 reaktioner till “Debatt – Karl-Gunnar Eriksson: ”Högerns nationella partier blir alltid kappvändare”

 1. Svar på frågor :
  1) Vad menar Eriksson med vänster ?

  Svar : För mig är vänstern den vänster som är nationell och antirasistisk och bejakar reglerad invandring / kvoterad invandring per år . Med denna definition har enligt mig Vänsterpartiet diskvalificerat sig som vänstern , eftersom partiet har gjort en rejäl högersväng och blivit till 100 procent globalister i och med acceptans till medlemskapet i Europeiska unionen.

  2) Vilka partier är vänsternationella ?
  Svar : Kommunistiska Partiet och Vetenskapliga Partiet ! Finns det fler ?

  3) Fråga om samarbete / samverkan ?
  Svar : Den bästa metoden för mindre partier är valsamverkan . Men det krävs en politisk miniplattform för att det ska fungera. Exempelvis tre samarbetsområden — a) Swexit b) antirasismen c) reglerad kvoterad årlig invandring —

  Mvh Gunnar Eriksson

  1. 1) I princip enig med dig. återkommer till frågan under 3c.

   2) Vad jag vet pågår det en konflikt i Kommunistiska Partiet och de har haft en utbrytning i Framåt Sverige, som framstår som vänsternationell, men de har samtidigt låst in sig på CIA:s Zucker-bok som kör ofri hemlig kod på folks datorer, övervakar dem och ev. vilseleder dem.

   2.1 Hur ”vänster” eller ”nationellt” är det?
   2.2 Kan framåt sverige vara en av CIA:s ”psyops”?
   2.3 Och om den utbrytningen har skett, vad är då kvar i KP?
   2.4 Varför kontaktar inte Framåt Sverige Valsamverkanspartiet eller Vetenskapliga partiet?

   Jo. Riktigt. Vetenskapliga partiet finns på den öppna fria plattformen WordPress som inte kräver att folk kör ofria dolda skripts på sina datorer.

   3a) Enig med Swexit för en valsamverkande plattform.

   3b) Vaför anser jag att antirasism dåligt? Jo. För att det INTE finns något parti som påstår sig vara ”rasistiskt”, även om rasistiska känslor existerar och är en naturlig följd av hög arbetslöshet och ett ojämlikt samhälle, samt massmigration av avvikande kulturer, vilket högerpartierna unisont har skapat och försvagat vänstern med.

   Inte ens NMR är emot existensen av andra raser. De påstår sig enbart vara emot den rasism som ämnar utrota deras egen ras. I min mening är epitet uppfunnet för att skapa splittring och att stärka högern och extremism, vilket givetvis kan leda till totalt kaos.

   Epitetet försvårar även partibyte till den riktiga vänstern, för många som drabbats av gruppvåldtäkter och annat våld eller nedvärdering, som idag gör att individer (svenskar och invandrare) har rasistiska känslor. De rår inte för de känslorna. Känslorna är en konsekvens av politiken. De är offer för känslorna. Därför är jag emot användningen av epitetet och fortsatt käbbel arbetare emellan.

   Förslag: Är det inte bättre att partiet helt enkelt säger att lagen om förtal och HMF gäller inom partiet och polisanmäles, saamt kan leda till uteslutning? Då kommer vi kunna dra vänsterfolk ur SD utan problem, men även undvika associationsskulden om varför de varit med i SD. Så fort någon kallar någon för något nedsättande ord inför andra så polisanmäles detta som förtal eller HMF. Detta gäller alla lika.

   3c) Jag är emot ett kvotsystem och ser hellre att asyl söks via utländska ambassader och att detta beviljas då ett verkligt asykskäl finns, d.v.s. att någon fruktar för sitt liv eller tortyr p.g.a. jakt på dem, samt att de inte kan betraktas som grovt kriminella eller terrorister, eftersom jakten på dem då givetvis är befogad, samt att asyl alltid ges med tillfälligt uppehållstillstånd och dras in när individen inte längre bedöms vara i fara.

   En äkta flykting måste också kunna anses vara kompatibel med svensk kultur anser jag. Bassam Al-Baghdady som översatte Richard Dawkins ”God delusion” är ex. kompatibel med det sekulära/sekulariserade Sverie, medan de som vill döda honom och mordhotar honom INTE är kompatibla med Sverige, i min mening.

   En annan väg till Sverige är givetvis gemensamma barn med en svensk medborgare, för barnets skull OM den utländske föräldern sköter sig, eller om Sverige söker en kompetens som saknas.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s