Hur mår den korsfästa fredsprinsessan Tulsi Gabbard idag? Någon som bryr sig om henne?

Tulsi Gabbard är mobbad av krigshökar och kycklinghökar och utfryst av det militärindustriella komplexets medier, som lever på krig och konflikt. Tystad. Mörkad. Ingnorerad.

Vad är hennes brott? Inget. Tvärtom. Hon har patriotiskt ställt upp för USA som militärpolis, riskerat sitt liv för USA, samt riskerar fortfarande hjältemodigt livet, genom att stämma Hillary Clinton för förtal.

När en psykopatisk notorisk lögnare påstår att Gabbard är en ”rysk tillgång”, samt när en media ägd av psykopater därefter mörkar henne, så borde man rimligen ställa sig själv frågan om det inte kan vara precis tvärt om, d.v.s. att hon är en verklig tillgång för USA:s folk och för USA:s demokrati?

Gabbard har lagt det självklara förslaget, i ”kriget mot terrorismen” att USA givetvis inte ska få stödja terrorismen, som USA har gjort, mot land efter land i Mellanöstern, vilket har skickat dessa länder tillbaka i sekteristisk medeltid.

Gabbard är kvinna, otroligt populär hos kvinnor med mer melanin i huden och andra kvinnor och hos massvis med män. Hon är ung, ser bra ut och oerhört skarp i intervjuer och hon är för fred. Detta måste av någon anledning mörkas? Varför?

Gabbard är en vänsterkvinna som är för USA:s väl och har inte köpt alla de märkliga frågor som repellerar en stor majoritet av det mer konservativa folket. Därför har hon naturligtvis enorm potential att läka USA från den konflikt som USA lider av internt. En verklig tillgång för USA:s folk i min mening. En katastrof för konfliktskaparna.

Gabbard vill att den australiensiske Julian Assange skall benådas från den orättfärdiga tortyr som han utsätts för, eftersom han är en hjälte-journalist som har redovisat för USA:s folk och världens folk, vilka krigsförbrytelser som pågår i deras namn av psykopater, utan att brotten beivras, d.v.s. en journalists självklara uppgift, d.v.s. det som USA:s medier, ägda av det militärindustriella komplexet, INTE publicerar.

Är det detta som USA:s fula medier kallar för demokrati? Att ljuga, vilseleda och bedra USA:s folk dygnet runt? Är det demokrati att mörka kandidater som inte underkastar sig det militärindustriella komplexet? Då kan vi också anta att alla andra politiker, som inte mörkas, har sålt sig till detta militärindustriella komplex.

Mörkningen av Gabbard kan enbart liknas vid en politisk korsfästning av en fredsprinsessa. Vad är med dagens kurs trettio silverpenningar? Vilka är det som bör liknas vid Judas?

Annons

5 reaktioner till “Hur mår den korsfästa fredsprinsessan Tulsi Gabbard idag? Någon som bryr sig om henne?

 1. Alla människor på detta jordklot är väl numera utsatta för krigshökar, oavsett om krigshökar sysslar med biologiska virus eller direkta bomber, eller att imperialistiska krigshökar lurar olika militanta rörelser att gå imperialismens ärenden.

  [Raderade text som avviker från ämnet och gjorde ditt ämne för dagen till ett eget inlägg ]

 2. Att Tullsi Gabbard förintas av mediekonglomeraten är nog bara en följd av USA-mediernas ägarstruktur., men även att man inriktar sig valtaktiskt på den kandidat som ser ut att ha bäst förutsättningar i valet mot Trump.

  1. Visst. Så kan det vara, men jag anser INTE att Gabbard bör underkasta sig mediekonglomeraten eller sådana argument.

   Man bör rimligen fråga sig varför Sanders inte mörkas och varför Gabbard mörkas. Har han sålt sig till det militärindustriella komplexet? Då blir en röst på honom lika bortkastad som en röst på Clinton. Då blir det ingen världsfred.

 3. Det är inte lätt att veta med säkerhet på vilket sätt Sanders är finansierad. Kanske med gåvor och stöd från vanligt folk som vill ha äkta demokrati, allmän välfärd och hälsovård? Problemet kommer väl senare då det ska kampanjas om vem som ska bli USA:s president? Primärvalen kanske inte är så resurskrävande ekonomiskt?

  1. Visst har Sanders stöd av USA:s folk, precis som Vänsterpartiet har stöd i Sverige, men Vänsterpartiet stöttade den fullkomligt vettlösa invasionen av Libyen i maskopi med USA+terrorister och vi vet ju alla hur det slutade. Kaos, signalpolitik och drunkningsolyckor i Medelhavet, samt massmigration av extrema sekter som det ska gullas med.

   Kommer Sanders förstå att gränsen mot Mexiko måste upprätthållas? Kommer Sanders sluta föda terrorn i Mellanöstern? Kommer han att satsa på nedrustning av det militärindustriella komplexet? Jag tror inte det. Tulsi Gabbard litar jag mer på, men det är givetvis möjligt att Sanders kommer göra exakt det som behövs också, även om han inte säger det innan ha blir president. Svårt att veta.

   Med Gabbard kan det vara motsatsen, givetvis. Hon kan framstå som hederlig, men sedan vända kappan efter vinden, väl vid presidentposten.

   Ryssarna och kineserna har inga illusioner. USA har varit ett imperialistiskt kriminellt land sedan 1945 oavsett president.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s