Den strida strömmen av konfliktskapande inlägg på Newsvoice

Ett i raden av konfliktskapande inlägg på Newsvoice kommer från Sandström. Detta är mitt svar till Sandström (som givetvis får publiceras på Newsvoice, om så önskas, precis som allt annat):

Jag håller med Sandström om att pengar som tas av nationers skattebetalare främst skall gå till nationernas egna intressen, men i vår demokrati så röstar inte folket för ett slut på acceptansen av EU:s överstatlighet, eller ett slut på dräneringen av nationerna, men denna dumhet, är inte ”övergrepp” i egentlig mening, men enbart självförnedring eller medbrottslighet.

Bild på George Orwell”Ett folk som väljer korrupta politiker, bedragare, tjuvar och förrädare är inte offer … men medbrottslingar”
/ George Orwell Källa: https://www.goodreads.com/quotes/1402817-a-people-that-elect-corrupt-politicians-imposters-thieves-and-traitors

Bild på George Orwell“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims… but accomplices”
/ George Orwell Source: https://www.goodreads.com/quotes/1402817-a-people-that-elect-corrupt-politicians-imposters-thieves-and-traitors

Det sätt som konflikt skapas, i vårt samhälle mellan medborgarna, genom osann associationsskuld, leder INTE till uppvaknande. Tvärtom till blint hat.

Associationsskuld med olika demoniserade ikoner, som svärtats ned av fulmedia, propagandistiska historiker och forskningsfuskare i decennier, är INTE fruktsam. Associationsskulden gör att vi förlorar fokuset på dagens imperialister, folkmördare och krigsförbrytare, som idag hänsynslöst massmördar och rensar etniskt, samt placerar människorna i små enklaver, som närmast kan liknas vid förintelseläger.

Stöd för fattiga och förtryckta folk är bra, OM stödet sker på rätt sätt och löser orsakerna till fattigdom och förtryck, men annars givetvis meningslöst. Imperialismens globalism förstör, förtrycker och suger ut, medan nationalismen i alla stater, samt internationell solidaritet mellan dem, bygger upp demokratin i alla nationer.

Klimatdebatten är ytterligare en konfliktskapare som gör att vi inte tittar på verkliga och vetenskapligt evidenta faror, som ex. hur naturen förstörs och hur vi får ekologisk hållbarhet. Ord som ”miljötaliban”, ”ekofascist” och ”förnekare” ökar konflikt, pekar i båda riktningarna och klargör inga vetenskapliga evidens alls, fastän olika evidens finns och kan diskuteras med hövlig argumentation i sak.

Eliten lever på folkets konflikt. Förstärk inte konflikten åt eliten och var inte så djävla godtrogna!

Bild på Voltaire”Så länge folket inte bryr sig om att utöva sin frihet, kommer de som vill tyrannisera göra det; för tyranner är aktiva och flitiga, och kommer hänge sig i guds namn eller under namnet av vilka andra gudar som helst, religiösa eller icke-religiösa, för att sätta handfängsel på sovande människor.”
/ Voltaire

Bild på Voltaire”So long as the people do not care to exercise their freedom, those who wish to tyrannize will do so; for tyrants are active and ardent, and will devote themselves in the name of any number of gods, religious and otherwise, to put shackles upon sleeping men.”
/ Voltaire

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s