Digital total övervakning – Det behövs ingen gul väst! – Låt cirkusen börja bäste Henry Bronett!

Först antyder Henry Bronett via sin blogg och Newsvoice att svenskar är lydiga idioter som inte vågar ta egna initiativ, samt är osäkra och rädda, samt saknar fantasi, samt att svenskarna frivilligt har gett bort sina möjligheter att påverka till ”det osynliga som styr digitalt” i våra transaktioner.

Stämmer det? Jodå. Nog stämmer det på en hel del svenska idioter som underkastar sig det system som resulterar i den totala övervakningen. Få kämpar emot. De försöker inte ens ta med sig lite sedlar. En stor djävla skam är vad det är. De låter sig pissas på utan att hämnas. En Jesus-lik tolerans, om det inte vore så att ”den svenske Jesus” arbetade för penningmånglarna, men hur många kinder har egentligen svensken?

Likväl kan man inte begära att anställda på banker ska vägra göra ett arbete som det är lag på, eller säga upp sig på en arbetsmarknad som har gravt hög arbetslöshet. Politikeradelns påtvingade  kontroller är givetvis helt kontraproduktiva. De fångar förmodligen inte in ens mormors dildo-inköp, som naturligtvis kommer ske med hjälp av någon ung feminist eller Swish-villig alkoholist med icke-fungerande hjärna. Alla fattar hur djävla dumt det är, men man kan sluta rösta på de politiker som har skapat situationen OCH börja rösta rätt!

För folket har tyvärr själva röstat för eländet av sjukvårdsköer, bomber som sprängs, hederskultur och lärarbrist. Säkerligen Bronett också, eller hur? Erkänn!

Det behövs ingen gul väst, inga hårda ord. Det går att genomföra med ett typiskt svenskt lynne och ett asiatiskt sant välmenande buddhistiskt leende. Bronett skulle kunna ta med en termos! Bronett skulle kunna bjuda folk på kaffe eller te och dricka det stilla, i största möjliga tystnad tillsammans, få dem att andas djupt, syresätta hjärnan och sedan berätta om har Bronett har avinstallerat Swish och varför.

Är det ens olagligt att ge folk smörgåsar baserat på donation? Bronett m.fl. skulle kunna bojkotta och berätta för varje butik och kafé att de har förlorat en kund och visa lite djävla ryggrad och karaktär!

Bronett tycks vilja plantera ett frö om att barnen ska bli ”anarkister”. Intressant – Vad är anarkism?

”Förenklat kan man säga att anarkisterna vill att samhället organiseras horisontellt, inte vertikalt, med allas jämlika medverkan i ett samhälle som styrs genom direkt demokrati och där företagen ägs och styrs på lokal nivå, snarare än genom privat ägande eller en byråkratisk modell av realsocialistiskt snitt.”
Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Anarkism

Nåväl, Bronett. Upp till bevis! De andra ”cirkusdirektörerna”, som är i bankmaffians klor, är helt klart inkompetenta för jobbet. Vetenskapliga partiet är för både mer jämlikhet/socialism och ett samhälle med ökade inslag av direktdemokrati. Vi klär även gärna ut oss till clowner, om det kan rädda framtidens generationer.

Låt cirkusen börja! Vetenskapliga partiets kandidater och medarbetare tar gärna emot donationer i form av både sedlar och silvermynt. Vi har ingen ”Swish”. Välkommen med ditt bidrag Bronett! Ingen kommer kunna spåra ditt bidrag digitalt. Inte ens jag kommer med säkerhet veta att sedlarna eller silvermynten kom från dig.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s