Kritik – Benny Andersson – Clarté – Steigan flörtar med klimatkrisförnekarna

Steigan flörtar med klimatkrisförnekarna, skriver Benny Andersson raljerande och osant sekteristiskt i den fristående socialistiska tidningen Clarté. Steigan återpublicerar den och har nu svarat: Benny Andersson, klima, kapital og klassekamp.

(Denna artikel såväl som andra får redigeras och återpubliceras fritt, gärna med en länk till ursprunget.)

Jag har tidigare falsifierat Pål Steigans hypotes om att kommunism är lösningen, genom att peka på Aralsjöns evidenta öde under socialismen/kommunismen i Sovjetunionen, samt framfört hypotesen om att det är intelligens är nödvändigt för att kunna skapa en bättre demokratisk beslutsprocess för framtidens generationer, helt oavsett vilket politiskt system som anses vara resultatet av en sådan process.


Off Topic 1: Steigan har, trots att det fortfarande är helt omöjligt att WordPress-kommentera på hans blogg, ändå publicerat partiets pingback, så nu flyttar vi upp Steigans RSS-feed några snäpp i högerspalten, eftersom detta ökar relevansen m.a.p. vetenskaplighet.


Off Topic 2: Det kan ev. vara av intresse att det tycks finnas ett samband mellan intelligens och förmåga att förstå exponentialfunktion, vilket tycks vara mycket svårt för den mänskliga rasen/arten:

albert_bartlett_80x80”Den mänskliga rasens största tillkortakommande är vår oförmåga att förstå den exponentiella funktionen.”
/ Albert Bartlett (Källa: Youtube – The Most IMPORTANT Video You’ll Ever See)

albert_bartlett_80x80”The greatest shortcoming of the human race is our inability to understand the exponential function.”
/ Albert Bartlett (Source: Youtube – The Most IMPORTANT Video You’ll Ever See)

Människor tycks inte vilja förstå exponentialfunktion, men vill helst avfärda den likt några slags korkade getter, trots att matematiken är bevisad och oomkullrunkelig, vilket är mycket starkare än de andra vetenskapliga evidens som, INTE OVÄNTAT, pekar i exakt samma riktning, sakargument som Population Matters m.fl. forskare f.ö. framför.

Evidensen om behovet av NEDVÄXT till balans med naturen, till förmån för miljön, har fått stå i skymundan, p.g.a. det enda och något mindre evidenta klimathotet, som påstås bero på mänskliga CO2-utsläpp.

Den intelligenta Greta Thunberg är ett undantag. Thunberg har förstått och skäller ut alla tillväxt-vurmare rejält, även om hon ännu biter sig fast sekteristiskt i klimathotet, vilket är ovetenskapligt. Å andra sidan har denna karaktärsfasta underbara tjej sannolikt inte läst vetenskapsteori än.


Till saken! Anderssons artikel är osann eftersom den innehåller argumentationsfel, som ex. associationsskuld och ad populum, vilket är ovetenskapligt. Detta förstärker sannolikt splittringen mellan socialister och minskar förmågan att fraktionera sig med acceptans och minskar även förmågan att gruppera sig intelligent mot finanskapitalet i valsamverkan, som det norska Rødt så intelligent har gjort.

Lite konspiratoriskt frågar jag mig om elitens konfliktskapande ligger som grund? Har Andersson infiltrerat Clarté för att öka ovetenskapligt käbbel i Vänstern? Inte omöjligt, även om hela högerspalten på Clarté är full med liknande osanningar. Kanske är han enbart hjärnförsmutsad av Clarté eller av annan fulmedia? Kanske behöver Clarté en ny chefredaktör som tar debattörerna i örat? Här är jag om Clarté anser sig behöva en kvalitativ uppryckning.

Vänsterns fulmedia-inducerade historielösa falska godhet har jag har tidigare kritiserat och hur det finns fullt med ofredliga aggressiva och svamlande tomma tunnor i vänstern, som tycks göra allt för att öka den splittring och det äckel, som är förödande om Vänstern vill kunna ta mandat, samt kunna få bort alla högerinducerade samhällsproblem och miljöproblem, ex. EU:s ”race to the bottom”. Vänstern måste se till att bli attraktiv för majoriteten GIVETVIS!

Den evidenta sanningen är att det finns massvis med hållbara argument för en rödgrön valsamverkan, samt att vi har så många gemensamma och vetenskapligt evidenta intressen, helt oavsett vad olika individer tror om klimatet, efter sina egna djupa undersökningar av rapporter, data och diagram.

Bättre för alla oss socialister, vänsternationella eller globalist-vurmare som älskar George Soros massmigration och ”mångkultur” inkl. reaktionär extremism, är att vi håller oss till evidens och sanning när vi argumenterar, för annars kommer vi sannolikt INTE nå en samhällsordning där folket har såväl den politiska som den ekonomiska makten, men får då behålla dagens plutokrati, eller kanske snart ha kalifat och tvingas ligga som ”bröder” med rövarna i vädret och klä våra fruar i burka, allt medan ökenlandskapen breder ut sig.

Bild på ett tåg fullastat med människor
Är du med på det sekteristiska jubelidiotiska tillväxt-tåget, eller inte?

Om vi INTE åtminstone försöker vara intelligenta, har vi då ens förtjänat makten över samhällsordningen? Bör vi inte kräva hög intelligens hos det ledarskap som ska leda utvecklingen för många generationer framåt? Varför inte då? Varför ska fullt medveten idioti och sekterism tillåtas styra?

Mer intressant om saken:
Global Politics – Mellan klimatförnekare och klimatalarmister. Vad kan man tycka om Klimatet, Globaliseringen och Kapitalet?


OM DU GILLADE TEXTEN SÅ DELA MED DIG & ANVÄND HELST ÖPPEN FRI HÅRDVARA & PROGRAMVARA SOM RESPEKTERAR MÄNNISKORS FRIHET NÄR DU GÖR DET! DÅ ÖKAR CHANSEN FÖR ATT DITT MEDDELANDE KOMMER FRAM UTAN S.K. ”DEBOOSTING”.
VI HJÄLPER GÄRNA DIG, DIN FAMILJ, DINA VÄNNER, ELLER DIN SKOLA, SÅ ATT VI ALLA BLIR DIGITALT FRIA TILLSAMMANS! VÅR RÅDGIVNING, UTBILDNING OCH INSTALLATION ERBJUDER VI TILL ER ALLA HELT GRATIS.
VI TACKAR FÖR DEN HJÄLP OCH DE DONATIONER VI HAR FÅTT AV ER. DE HAR GJORT STOR NYTTA OCH VI KÄNNER STOR TACKSAMHET FÖR ERT BEHJÄRTANSVÄRDA STÖD. TUSEN TACK.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s