Censur – Konspiration bekräftad – Newsvoice är nu med största sannolikhet kontrollerad av imperialistisk konfliktskapande främmande makt

Jag hade tidigare en konspirationsteori, d.v.s. att Newsvoice har tagits över av USA:s konfliktskapare. Detta kanske kan tyckas något överdrivet konspiratoriskt, eftersom Newsvoice har associerats med olika skrattretande kontrollord av högerns globalistiska fulmedia.

Men givetvis kan det ha varit en psykologisk operation, för att få det godtrogna folket att ställa sig i en osund motposition, precis som jag har gjort trots min kritik mot Newsvoice 2018 och 2016. Den psykologiska operationen  kan helt enkelt ha utförts i syfte att folk ska dirigera om sin naiva tilltro till Newsvoice, där högern numera huserar fritt och sprider sina lögner repetitivt, trots ständiga tillrättavisningar från min sida. Syns ens mina kommentarer? – Jag vet inte? Varför kan internettrollen annars repetera lögnerna, utan åtgärder?

Det makten nämligen oftast har gjort, med med sitt konfliktskapande och andra lögner, är oftast totala försök till mörkning av sanningen.

Genom ett e-postmeddelande från Torbjörn Sassersson, eller någon som utger sig vara honom i ”redaktionen”, ev. hackern/agenten/teknikern, så meddelas jag nu att det uppskattas om jag slutar diskutera (d.v.s. mörkar) deras valda tekniska lösningar, en diskussion som uppfattas som negativitet av dem, samt att jag vilseleder och att jag misstänkliggör Newsvoice offentligt, samt att kommande kommentarer från mig numera är placerade i filtret.

Nu uppstår naturligtvis frågor, som jag ställer här i all välmening, så att ”the real Sassersson”, och alla hans vänner, garanterat kan se dem från alla möjliga olika Skript-fria terminaler, förhoppningsvis INTE enbart genom okända ofria skripts, som ev. agenten/hackern har lurat in dem i, samt därmed kontrollerar/manipulerar/mörkar/censurerar.

Om Sasserssons e-post, eller Gmail, eller Protonmail, också är kontrollerad av hackern/teknikern, eller hans kumpaner i främmande makt, kan jag nämligen heller inte veta. De kan ev. ha annan välkänd ofri dold sabotageprogramvara installerad som kontrollerar även detta.

1. Hur är det jag säger ”vilseledande”?

2. Är INTE de företag och skripts som Newsvoice använder ofria och dolda, samt baserade i en främmande imperialistisk och gravt kriminell makt, som sätter sina egna intressen före Sveriges och Europas?

3. Är användandet av dess skripts, när det alls inte behövs, inte misstänkt? Varför är detta inte misstänkt?

4. Är det inte i offentlig öppen dager vad Sassersson, eller hans tekniker/agent, arbetar för, när det ser ut som det ser ut i listan av skripts som NoScript visar upp?

5. Blir det inte ännu mer uppenbart att Sassersson försöker dölja att Newsvoice arbetar för denna kriminella främmande makt, när han censurerar sanningen som ligger i öppen dager, samt försöker tysta censurera och tysta kritik, istället för att besvara den?

6. Varför byter inte newsvoice och sassersson, helt sonika till inga skripts, eller öppna fria skripts, i ljuset av det prekära tillståndet?

6. Vad är anledningen? Pengar/korruption? Mordhot? Kidnappning? Snärjning? I så fall förlåter jag Sassersson, men överger Newsvoice. Det är i så fall den bästa tjänst jag kan erbjuda både honom och hans vänner, för lögnen är inte vår vän och sanningen syns ändå, likt månen och stjärnorna en stjärnklar natt, för den som är motiverad att söka sanningen.

Torbjörn Sassersson har meddelats genom Newsvoice-redaktionens e-post-adress. Sassersson får gärna besvara frågorna via e-post och genom kommentarsfältet samtidigt, så att vi kan evidensbasera äktheten!

Mer intressant:
Soldathandboken om desinformation och psykologiskt försvar

 

En reaktion till “Censur – Konspiration bekräftad – Newsvoice är nu med största sannolikhet kontrollerad av imperialistisk konfliktskapande främmande makt

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s