Politisk satir? – Är alla kompletta dumhuvuden, eller har vi nått en brytpunkt nu?

Realiteten i vårt samhälle har länge varit så absurd att den inte längre kan skiljas från politisk satir. Att skapa partiet ”Politisk Mental Satir” (PMS) skulle sannolikt bli succé, OM det inte vore så att folket, motsägelsefullt nog, faktiskt tar sina skatter och bidragsnivåer på fullt allvar och oftast INTE vill skoja eller skratta bort sin privatekonomi, under ledarskapet av clowner.

Ändå har 90% av alla globalistiskt grundlurade människor, helt evident, röstat för politiskt satiriskt clowneri i tre decennier nu, under olika falskflagg, som ömsom kallat sig ”gröna”, ”röda”, ”blå” eller ”Sverige” och dessa clowner liknar inte alls några clowner till det yttre, men spelar roller som är ytterst allvarliga, välkammade och välklädda.

Ca 90% av befolkningen befinner sig, helt helt evident, i något som jag skulle vilja likna vid en media-inducerad, konfliktladdad, panikartad, men fullt seriös masspsykos, i vilken folk liksom grävt ner sig i idiotiskt käbblande skyttegravar, för att försvara olika obalanserade ohållbara ståndpunkter. Eller har vi nått en brytpunkt nu? Kanske?

Satirisk bild på ett Internettroll
Likheten är slående.

Det är ett käbbel som har pågått, genom nästan vilka tokiga eller falska motpositioner som helst. Ingen analys, ingen saklig diskussion, ingen faktagranskning, ingen balans. Sanningen tycks INTE ha varit av intresse alls. Viljan att käbbla och ingå i en panikartad masspsykos tycks ha varit betydligt större, så även i s.k. ”alternativmedia”, full med konfliktskapande högertroll som där fritt får husera.

Men jag tror jag vet varför vi förhoppningsvis har nått brytningspunkt nu, trots att de pejorativa uttrycken fortfarande haglar rikligt, åt bankmaffian som lever på alla trollens konflikt. Folket, den riktiga vänstern, d.v.s. 90%, har nämligen insett att de är totalt rektalpenetrerade av alla Riksdagspartierna.

Jag noterar nämligen att särskilt medlemmar i Vänstern är på väg att vakna upp nu, fastän makthavarna länge har försökt undertrycka uppvaknandet via sina fulmedier. Uppvaknade har länge likställts med trollens olika osanna skrattretande kontrollord, inom vänstern, ex. ”Brunvänster!”, men kontrollorden tycks nu ha slutat att fungera. Upplysningens tid tycks vara tillbaka igen. Jag tror att vi kan ha nått en brytpunkt nu.

Bild på plånbok med sedlar av Euro och Kronor som sticker upp ur en plånbok med texten BAD MOTHER FUCKERLedarskapet i Vänstern, som tidigare har arbetat för bankmaffia och oljeshejker i tre decennier, är på väg att förlora makten internt över den riktiga vänstern som faktiskt finns, d.v.s. 90% av folket, d.v.s. de som har missgynnats av dessa falska psykopaters käbbel, allt medan psykopaterna själva har tillskansat sig arvoden och sänkta skatter, samt sannolikt mutor i utländska skatteparadis, åt sig själva.

Uppvaknandet i Vänstern är mycket lovande. Infiltrationen av konfliktskapande psykopater i Vänstern tycks vara på väg att avslöjas nu. Det leder givetvis till inre strider och fraktionering, precis som förväntat, men sannolikt också snart till en fruktsam röd valsamverkan som dessa psykopater i Vänstern givetvis har motverkat åt bankmaffian. Psykopater blir givetvis helvilda när deras makt hotas. De dumhuvuden, som psykopaterna har kontrollen över, har givetvis inte motivationen att utmana sina fastfrusna föreställningar, men ändå bedömer jag detta som ett litet problem idag.

För folkets förstånd tycks vara på väg tillbaka nu. Kontrollord, panikskapande och konfliktskapande ohövlighet, från de falska psykopaterna, tycks vara på väg bort nu. Demokratin har återigen en reell chans.

Bild på kattunge, kossor och familj med hinkar över huvudet
Vilken foderhink som folket än stoppade huvudet i så blev det en besvikelse.

Folket har länge trott att de befann sig i en demokrati, under tre decennier, men ledarna för fulmedier och 8-parti, som folket har röstat för i naiv blindo, har unisont arbetat för bankmaffia och oljeshejker, sannolikt för hemliga konton i olika skatteparadis, d.v.s. den dåligt dolda plutokratin.

Denna plutokrati blir allt mer synlig nu, eftersom t.o.m en tonåring, nämligen Greta Thunberg, har noterat att plutokratins påståenden och deras politik faktiskt inte hänger ihop. ”De Grönas” vilja till ekologisk hållbarhet är tyvärr också en inkonsekvent politisk satir, som de inte vågar bemöta utan nedsättande epitet blandat med olika former av osanning.

Vi ser även att dessa ljugande psykopaters massmord, krigsförbrytelser och förmodade tillväxande konton i skatteparadis skyddas, istället för att utsättas för protester, bojkott, beskattning, sanktioner eller interventioner, vilket givetvis vore i linje med säkert 99% av alla förenade nationer och alla folks verkliga intresse av fred, anständighet och demokratiska vilja, istället för etnisk rensning.

Text som driver med Israels fredsvilja på bakrund av den karta som visar ockupationens utbredning
Krigsförbrytelser som skönmålas som ”Fredsprocessen” av fulmedia.

 

Bild på två Nato-apor på en jordglob med bomber inuti ett nobelpris
EU:s USA:s och västländers krigsförbrytelser och stöd för etnisk rensning är en tragisk politisk satir.

Vi talar här om korrumperade psykopater som t.o.m. låtsas vara dumhuvuden, med ord som ”Medkänsla!”, ”Öppna era hjärtan!”, ”Landet X först!” ”Kriget mot terrorismen!” medan de stöttar krigsförbrytelser, terrorism och massdrunkningar i Medelhavet, eller t.o.m. använder ord som ”Vi har varit naiva”, men helt utan att ta konsekvensen av den naiviteten, samt följaktligen förändra politiken eller avgå, eftersom naiva dumhuvuden givetvis INTE bör leda några nationer, när väl den insikten om naivitet är uppdagad!

Om det skulle vara så att politikeradeln INTE är psykopater, så är de troligtvis dumhuvuden på riktigt, om nu ett kortsiktigt egoistiskt psykopatiskt narcissistiskt låtsats-dumhuvud och ett riktigt dumhuvud över huvud taget kan skiljas åt? Eftermälet när de väl ligger i träfracken blir ju rimligtvis exakt detsamma.

Bild på en upprörd tomte, ett troll med uttsträckt tunga i brudslöja och George Soros med utsträckt tunga i brudslöja
Troll och bankmaffia i maskopi. En plutokratisk politisk satir.

Dessa dumhuvuden har unisont skapat den ojämlikhet som bankmaffian vill ha. Ojämlikheten har ökat under både vänsterflagg och högerflagg, om vartannat, och psykopaterna/dumhuvudena hissar nu, sakta men säkert, även Sverige-flagg.

Dumhuvudena har sänkt 90% av folkets förmögenheter och belånat många kommuner upp över öronen, precis som bankmaffian vill. Dessa dumhuvuden har unisont hetsat mot Ryssland och Kina, vilket EU- OCH USA-bankmaffian vill ha, eftersom de lever på imperialism och konflikt.

Dessa psykopater har alltså skapat ett nytt parti i Sverige, samt har bespottat det teatraliskt via sin ägda fulmedia, samt har därmed gett detta parti massvis med sympatiröster och proteströster. Detta teatraliskt bespottade parti är ytterligare ett högerparti fullt med psykopater och dumhuvuden, som INTE tänker lösa grundproblemet, nämligen att ta oss ut ur bankmaffians EU, med ett självklart Svexit, trots att detta brukade vara det svenskflaggade partiets grundpelare för att locka folkets röster.

Bild på staty av jesus med utsträckta armar.
Herre Jesus, vilken politisk satir!

Dessa olika psykopater och dumhuvuden, under olika flagg, har dessutom, otroligt nog, ömsom vurmat för två olika absurda barnmisshandlande genital-skärande sekter, som står i konflikt med en annan klandervärd sekt, vilka påstår sig tillbe en enkel man som förespråkade jämlikhet, samt fördömde de som penning-månglade åt främmande imperialistisk makt. Jag talar om fredsprinsen Jesus och Rom.

Andra dumhuvuden låter sig dras med in i denna konflikt, en konflikt som kan avskaffas genom att göra exakt som Jesus gjorde, d.v.s. meditera och därmed se sanningen som den faktiskt är, därigenom bli en ”kättare”, en ”förnekare”, precis som Jesus blev, d.v.s. bli en hederlig människa med goda intentioner, som följer både medkänsla och förstånd på riktigt och börjar agera enligt detta allt mer, istället för att följa eller stödja psykopaternas vilja.

Bild på Martin som mediterar vid en damm
Att meditera, likt Jesus, är grundläggande för att kunna se den politiska satiren tydligt!

Enbart psykopater, samt de dumhuvuden som de har lurat, stödjer sekterism och att folk ska bli indoktrinerade in i villfarelser. Orsaken är uppenbar. Viljan till kontroll och viljan till blind underkastelse.

Bild på babian med baksmälla
Ska man skratta eller gråta åt satiren?

När de som har skapat detta idiotiska samhälle, d.v.s. det korrumperade EU-vurmande och selektivt sektvurmande 8-partiet, ställer upp i nästa val, utan att ha ett utträdeskrav ut ur EU, för att ingå i regeringssamverkan, så vet man inte längre om man ska skratta eller gråta.

Lika lite vet man om människor, som säger sig vilja rösta på ett av de här EU-vurmande och selektivt sektvurmande partierna, faktiskt menar allvar? Är alla med på den politiska satiren, utom jag? Är jag huvudpersonen i en ”Truman Show”, en dokusåpa som pågår dygnet runt, där enbart jag saknar kännedom om min roll?

Eller har vi nått en brytningspunkt av svensk politisk satir nu? Kommer människor snart börja vakna och börja använda förståndet, eller kommer de envetet hålla sig kvar i olika sekteristiska gruppolariserade bubblor, på bankmaffians sociala medie-plattformar, vilka gör allt för att hålla kvar folket i okunnigt käbbel, i den konflikt och den panik som de skapar där?

Kommer människor bryta sig loss ur dessa galna partier och dessa galna sociala bubblor? Kommer de börja tala med varann i verkliga livet och bilda nya partier som valsamverkar? Eller kommer de dras in i gruppolariseringen och sekterismen och fortsätta i falska korkade böner till Demiurgen, deras falske ”Gud”, vilket tar oss bort från ett fredligt sekulariserat modernt samhälle och tar oss i riktning ekonomism, överbefolkad öken och medeltid?

Bild på ett tåg fullastat med människor
Är du med på ekonomistiskt, ekologiskt ohållbart, sekteristiskt tillväxt-tåg?

Kommer de små partierna fatta att de måste valsamverka med nya mentalt friska nya röda och gröna partier för att komma över 4%, så att folket slipper tro att det är någon slags ”taktikröst” att rösta för den fortsatta EU-vurm genom den blockpolitiska 8-parti-parodin?

Vad är i så fall ”taktiken” med att vägra valsamverkan? Det skulle jag, i så fall, allt bra gärna vilja veta konkret! Kan det verkligen bygga på någon som helst intelligent långsiktig analys?

Kommer folk som är för fred och demokrati i alla världens nationer, faktiskt rösta på partier som INTE är intelligenta nog att valsamverka sig förbi 4%-spärren? Tveksamt. Jag tror 90% faktiskt kommer vilja organisera sig effektivt i olika tilltalande röd och gröna fraktioner, samt vara motiverade att rösta rätt och rött, grönt och skönt!

Kommer folk som ogillar krigsförbrytelser, terrorism, total övervakning och tortyr, börja stödja och rösta på valsamverkande partier som är för fred, anständighet, demokrati och integritet? Jag tror det.

Kommer dumhuvuden i folkflertalet, likt en absurd politisk satir, fortsätta kasta bort sina röster antingen på 8-partiet, eller på korkade småpartier, som envetet tycks ha gett sig fan på att landa under 1%? Jag tror inte det.

Men jag vet faktiskt inte? – När jag, en ingenjör med IQ 129, som ofta hade rätt på svåra uppgifter i skolan, har ett förslag på en fullt genomförbar lösning, som kan avsluta den politiska satiren tvärt och stärka vår demokrati, så besvaras detta oftast med olika korta svar som tackar nej, helt utan hållbara argument mot en rödgrön valsamverkan.

Då börjar jag givetvis undra om över huvud taget någon svensk medborgare har viljan att komma ut ur den tragiska politiska satiren, eller om de ens har ett IQ över 80? Är alla svenska medborgare kompletta idioter, tänker jag då, eller har vi KANSKE nått en brytpunkt nu?

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s