Medias lögner mot Bolivas folkvalde president Morales har sannolikt en omoralisk förklaring

Många av oss misstänkte omoral bakom statskuppen och personligen skiter jag i om den skriptskadade Washington Post ”erkänner” eller inte ”erkänner” tecken på valfusk. Washington post kan ev. lyssna på Senator Black om de är osäkra på vad USA håller på med! Är det ens en nyhet av relevans att Bolivia har haft en demokratividrig statskupp? Kajsa Ekis Ekman inte enbart misstänkte statskupp, men skrev det evidenta:

Bild på Kajsa Ekis Ekman…”militären tvingade bort valvinnaren president Evo Morales från makten, massakrerade över 40 personer och skadade hundratals, stängde ner flera tv-kanaler och fängslade journalister. I en militärhelikopter kom den nya ledaren flygande: ultrareaktionären Jeanine Añez, som med Bibeln i hand förklarade att «Gud nu återvänt till Bolivia».
/Kajsa Ekis Ekman Källa: Kajsa Ekis Ekman – Bolivia – Statskuppen som försvann

En märkligt fascistisk ”gud”. Vad kallas den guden? Har den horn? Fascismen, har återigen visat sitt djävulska tryne tydligt även i Bolivia. Forskarna som nu visar upp den s.k. ”guden” med goda evidens är inte vilka forskare som helst.
Bld på ekonom med portfölj, horn och bockfötter.John Curiel och Jack R. Williams, är nämligen båda experter på valfusk och forskare vid Massachusetts Institute of Technology (MIT) i Cambridge i USA. De framför nu evidens som falsifierar OAS-rapporten, från den tionde november 2019, som hävdade att valfusk förekommit i Bolivia.

Valfusket och inblandningen i Bolivias demokratiska valprocess tycks nu alltså stå utom allt rimligt tvivel och vara medvetet orkestrerad av kuppmakare och korrumperade OAS-medlemmar. Kommer de arresteras och dömmas i folktribunaler? Kommer FN:s säkerhetsråd unisont besluta om intervention mot fascismen? Skulle inte tro det. Fascismen har nämligen ”vetorätt” och Bolivias folk kommer nog återigen låta sig förtryckas, som vanligt.

Kanske är den stora skandalen ändå att man inte är det minsta förvånad? För vilka nordiska medier har ex. rapporterat om den exklusiva intervjun med Evo Morales, likt Pål Steigan eller att orsaken till kuppen sanolikt var finanskapitalets önskan att få fri tillgång till enorma mängder litium? Fascismen är numera helt öppen. Ingen tror att vi har s.k. ”fria medier”, ”demokrati” eller ”rättsstat” längre. Den svenska Soldathandboken är tydlig med vad vi alla måste göra! Gör det! Tala med varann!

Kommer OAS, eller svenska medier acceptera, eller falsifiera, resultatet från dessa valforskare, eller kommer de ignorera det, eller påbörja de vanliga personangreppen, trolljakten, mot dem eller kommer de snärjas? Skulle inte bli det minsta förvånad. Kommer svenska CIA-mutade krigshetsare och PR-konsulter sätta mikrofonerna under de andra CIA-operatörerna i Sveriges riksdag och regering och ställa dem till svars? Skulle INTE tro det. Får medborgarjournalister tillträde att ställa granskande frågor i vår s.k. ”fria” ”demokrati”?  Skulle INTE tro det.

Personligen förväntar jag mig samma omoral som vanligt från svenska medier och politikeradel. Det beror på att finanskapitalet, som begår öppen terror mot suveräna stater, äger dem. Jag förväntar mig även samma omoral ignorans från alla som läser det här. Bajs är nämligen bajs. Det blir förmodligen ert eftermäle. Jasså inte det? Det väljer ni själva i så fall! Men för att inte förbli bajs måste ni faktiskt sluta sitta där likt bajskorvar! Eller hur?

Det är inte enbart Bolivias folk som har lurats på sin demokrati av de här ägarna. Lurad blir även du som sover och drömmer ”den amerikanska drömmen” och därför ignorerar detta faktum. Du som fortsätter läsa deras lögner är lurad. Du som befinner dig på deras sociala media-plattformar är lurad. Du som fortsätter länka till dem och inte avslöjar dem, inte organiserar dig, inte stödjer de goda och inte röstar för nya valsamverkande alternativ som kan ersätta finanskapitalets fascistiska lakejer, är lurad.


Mer intressant från medier med ÖPPNA FRIA kommentarsfält som inte kräver okända ofria icke-triviala skripts:

Mano Singham – Free thought Blogs – What a surprise! Bolivian coup was based on false premises.

Wikipedia – 2019 Bolivian political crisis

Pirates Forum – MIT study finds no evidence of fraud in Bolivia’s 2019 election

Sott – ‘OAS misled public’: MIT study finds ‘NO evidence of fraud in Bolicia’s election

Archyde – An MIT study finds no statistical evidence of fraud in Bolivia’s elections

MercoPress – Bolivia’s October presidential election: no statistical support for claims of vote fraud

Common dreams – ‘The OAS Has a Lot to Answer For’: New MIT Study Disputes key claim paved way for right.win coup

Radio Havana Cuba – Study shows no evidence of fraud in october’s Bolivian elections

Mer itressant som tyvärr saknar öppna fria kommentarsfält åt folket:

Återpublicerat från Common dreams:

Counterpunch – Analysis of the 2019 Bolivia Election: No Evidence of irregular trends or fraud

Common dreams – ‘The OAS Has a Lot to Answer For’: New MIT Study Disputes key claim paved way for right.win coup

RT – ‘OAS misled public’: MIT study finds ‘NO evidence of fraud’ in Bolivia

CuencaHighLife – U.S. researchers claim that Evo Morales probably won Bolivia’s october election

Sputnik News – Washington Post Admits OAS Bolivia Election Report It Was Deeply Flawed

One News Page – Study Finds No Evidence Of OAS Fraud Claims


Sidor som inte kan läsas utan att köra skripts länkar vi inte till. Vi beklagar även att så många av sidorna ovan länkar till finanskapitalets fascistiska sociala media-plattformar och innehåller spionerande skripts. Vi uppmuntrar INTE till användandet av dem, konton hos dem eller länkar till dem, eftersom det skadar folket. Vi rekommenderar att alla använder NoScript eller LibreJS och att alla webbsidor bör fungera med dessa aktiverade.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s