Tulsi Gabbard ber medier att sluta skönmåla terrorister i Al-Qaida med ordet ”rebeller”

Tulsi Gabbard ber finanskapitalets medier att sluta upp att skönmåla terrorstämplade Al-Qaeda i Syriens Idlib-provins, som om de vore ”rebeller”, vilket får dem att framstå som om de skulle kämpa för ”frihet”.

Vi vet alla vad de vill ha för slags ”frihet”, nämligen den sekteristiska ”friheten” att förtrycka. Dessa sekterister är allra oftast icke-syrier som vill ha extrem bokstavstroende och sekteristisk förslavande diktatur (kalifat) på ockuperad syrisk mark, i strid med internationell rätt.

Som med de flesta sektledare och godtrogna följare så slutar inte ambitionen där. ”Brödraskapet” vill ha absurd barnavel, världsherravälde och total underkastelse från alla de betraktar som ”otrogna”/”kafirer”, ungefär som nazi-sionister, eller Hitlertysklands nazister.

Jag håller med Gabbard. Turkiet och Al-Qaida i Syrien begår ”krigsförbrytelse” och ”islamistisk terrorism” och de som beordrar eller befinner sig olagligen i Syrien är följaktligen ”krigsförbrytare” eller ”terrorister”. Det behöver inte skönmålas. Orden finns definierade. Tulsi Gabbard försöker även förbjuda USA att beväpna terrorister.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s