Jimmie Åkesson är i Turkiet och meddelar migranterna att ”Sverige är fullt”.

”Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson är på plats på turkiska sidan av den grek-turkiska gränsen och träffat migranter. Han säger till Nyheter Idag att han rest ner för att forma sig en egen uppfattning av situationen genom att prata med både migranter och polis.”
Källa: Nyheter Idag – Åkesson (SD) delar ut flygblad till migranter vid turkiska gränsen: ‘Sverige är fullt’

Det påminner mig om Ingvar Carlsson, statsminister för Socialdemokraterna, som stängde gränsen 1989, enligt Södermanlands Nyheter, p.g.a att:

”Sverige är fullt
och inte öppet
för vanlig
invandring.”
/Ingvar Carlsson

Regeringen Carlsson, som som var socialdemokratisk, menade 1995, enligt Riksdagens protokoll 1989/90:46 sidan 79

”Regeringen har därför funnit att andra åtgärder måste vidtas för att man skall komma till rätta med situationen. Asyl kommer endast att ges till de asylsökande som uppfyller kraven enligt FN:s flyktingkonvention och till dem som i övrigt har särskilt starka skyddsbehov.

Förändringen innebär att det inte längre blir möjligt att få asyl som krigs­vägrare eller s.k. de factoflyktingar, om inte särskilt starka skyddsbehov fö­religger.”

1995, oklart exakt var, skrev den dåvarande socialdemokratiska regeringen [vilket var Regeringen Carlsson] så här, enligt Petterssons blogg:

”de senaste årens invandring har i betydande grad åter blivit en invandring från Europa. Dessa invandrare har ett humankapital och ett etniskt kapital som ligger närmare svensk arbetsmarknad än den utomeuropeiska invandringen…”

Redan 1995 verkar således diskussionen vara ett faktum. Man ser redan här medvetenheten om framtida kostnader om man inte får stopp på den utomeuropeiska invandringen. Sossarna ville få stopp på migrationen redan 1995, men sedan hände något. Oklart vad? Kanske kan någon sosse förklara varför man vill lämna öppet mål till SD och M?

Bild på Jimmie Åkesson”Vi behöver både ge stöd
till Grekland för att säkra
EU:s yttre gräns, men också
se till att hålla vår egna gräns
in till Sverige. EU:s yttre
gräns prövades 2015 och föll ihop. Vi kan
inte bara förlita oss på den.”
/Jimmie Åkesson
Källa: Nyheter Idag – Åkesson (SD) delar
ut flygblad till migranter vid turkiska
gränsen: ‘Sverige är fullt’

Mer intressant:
Jenny Piper – Den oansvariga migrations- och klimatpolitiken blir vår undergång

 

4 reaktioner till “Jimmie Åkesson är i Turkiet och meddelar migranterna att ”Sverige är fullt”.

  1. ”Uppenbarelseboken 2:9
   Jag känner din bedrövelse och din fattigdom — dock, du är rik! — och jag vet vilken försmädelse du utstår av dem som säga sig vara judar, men icke äro detta, utan äro en Satans synagoga.”

   De som ställer sig på krigsförbrytares och landtjuvars sida tillhör ”djävulens synagoga”, så även SD tyvärr, i alla fall tills de ber om förlåtelse för sin dumhet.

   En sionist och en jude är inte samma sak, lika lite som en nazist och kristen är det. Bahai och wahhabism är inte heller samma sak, men båda riktningarna kallar sig ”muslimer”. Vi kan stå på de äkta judarnas sida mot förtryck, dock bör vi INTE stå på de sionistiska förtryckarnas sida mot Palestinierna. Det är tyvärr där SD befinner sig idag och det är väldigt klandervärt av SD.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s