Fascism – USA uppfyller inte sina åtaganden som FN:s värdland

USA förhindrar vissa medlemsländers officiella delegationer att delta i FN:s arbete.
Källa: Svensk-kubanska föreningen

Kommentar:

Libertarianen Lars Bern har tagit upp begreppet fascism och menar att monopolkapitalet allt mer börjar bli en ny fascistisk entitet, men anser INTE att SD är fascister, så låt oss då titta närmare på olika definitioner av vad fascism kanske är! Jag anser att den bästa definitionen kommer från Sovjetunionen:

Bild på Georgi Dimitrov
”Fascismen är den öppna terroristiska diktaturen från finanskapitalets mest reaktionära, chauvinistiska och imperialistiska element”
/ Georgi Dimitrov Källa: http://jinge.se/allmant/jan-myrdal-hog-tid-att-skriva-klartext.htm

SD har väl INTE röstat för finanskapitalismens öppna terror-krig, som så många andra partier, heller inte för imperialismen, eller? Jodå. SD är imperialister, men de har velat dölja det för medlemmar och röstboskap. Hur ser man SD:s fascism och imperialism? – På SD:s Israel-vurm.

Israel är inte enbart imperialister som begår okristliga krigsförbrytelser. Israels okristliga folkvalda regim utgörs av etniskt rensande fascistiska nazi-sionister. Att den okristliga fascismen sker under en slöja av demokrati, som styrs via israeliska okristliga medier som ägs av finanskapitalets okristliga fascister, förändrar inte tydliga evidens, som kommer direkt från ärliga hederliga israeler som säger sanningen.

SD har även förändrats, vilket var väntat. Först lockade de gamla plattskatte-moderaterna, i SD:s ledning, in det missnöjda folket, genom att påstå att man ”varken var vänster eller höger” och ville gå ur finanskapitalets EU. Sedan ändrade man sig och slutade kräva ett utträde ur EU, och ser allt mer ut att hamna i allians med de EU-vurmande partierna KD och M, samt påstår sig nu tro att EU kommer kunna reformeras, fastän Nej till EU har redovisat tydligt att EU INTE kan reformeras och varför. AfS försöker sig nu på exakt samma taktik och visst finns det lättlurade människor som faller för det.

Det grekiska förhandlingsdramat har visat på EU-institutionernas och IMF:s fascistiska natur, som inte kan kallas annat än för finansiell fascism, genom vilken EU:s icke-demokratiskt valda institutioner använder sig av utpressning och fruktan, för att genomdriva den finansiella fascismen som blev en fruktansvärd upplevelse för vanligt hederligt folk i Grekland, som var helt oskyldiga till krisen.

Låt oss ta ett till citat från Sovjetunionen, från den man som satt vid makten när Hitlertysklands imperialistiska öppna terror krossades, en man som fortfarande hedras av många ryssar, den man som får DN:s kapitalliberale mästerdemagog att nästan begå självmord och drunkna i nedsättande epitet, nämligen Josef Stalin!

Bild på Josef Stalin
”Socialdemokrati är rent objektivt fascismens moderata flygel …. Dessa organisationer (dvs. fascism och socialdemokrati ) är inte antipoder, de är tvillingar.”
/ Josef Stalin

Jodå. Socialdemokraternas öppna terror åt finanskapitalet har förstärkts, inte fram till Olof Palmes försvinnande, men helt evident därefter. Idag stödjer Socialdemokraterna finanskapitalismens öppna terror mot suveräna stater.

Vad med herrarna ovan? Var inte de imperialister? – Nej. Att utrota, eller försvara sig mot, den fascism som man blir angripen av är inte imperialism, men självförsvar, anser jag.

Kuba tycks göra det mesta rätt, även om det kanske skulle vara bra att kompensera de som fick sina tillgångar nationaliserade i ett nafs, vid den nödvändiga revolution som befriade kubanerna från den demokrati som ingen kuban längre hade på Kuba?

Kubanerna skulle ex. kunna erbjuda dem något trevligt, ex. friheten att komma på besök på skyddade ekologiska hotell och där få röka kubanska cigarrer och dricka mojito till självkostnadspris? Kanske ge dem möjligheten att segla och snorkla i Kubas tropiska vatten, på ålderns höst, under ledning av kubanska snorkelguider till självkostnadspris?

Jag menar om fred är viktigt och man vill bekämpa fascismen, så måste man åtminstone försöka finna saker som kan minska konflikt och skapa enhet!

Annons

2 reaktioner till “Fascism – USA uppfyller inte sina åtaganden som FN:s värdland

 1. Intressant program just på Kunskapskanalen hur Stalin förstörde Aralsjön genom sina bomullsprojekt. Först blev sjön för salt och giftig för att fisken skulle överleva, sen försvann sjön helt.

  1. Miljöförstöring är givetvis en form av fascism. En öppen terror mot naturen.

   Dagens kapitalism och religions-vurm som leder till barn-avel in-absurdum i Ryssland lär ju inte heller reparera sjön, lika lite som Sveriges miljöpartister skulle ha fixat det genom massinvandring av barn-avlande salafister.

   Det är matematiskt bevisat och vetenskapligt evidensbaserat vad överbefolkning leder till.
   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2014/02/15/nedvaxt-inte-tillvaxt-partiets-och-varldens-viktigaste-fraga/

   Hälsa Kunskapskanalen! Kanske är de intresserade av evident sanning?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s