Analys – Antirasism och Rasism är kontrollord som används av psykopater som vill förstärka konflikt och vill framstå som godheten

Folk blir ofta offer för rasistiska känslor, enligt psykiatriprofessor Tara Swart. Jag ska gå in på orsaken till att rasism och antirasism skapas medvetet. Min slutsats är att det är fåtalet psykopaters vilja till mer makt och rikedom, samt folkets egna stöd för deras finanskapitalism, som skapar både rasismen och antirasismen.

Finanskapitalets psykopater göder hatet som leder till konflikter. Finanskapitalismen lever på konflikten, genom det militärindustriella komplexet. Finanskapitalismen självt känner ingenting, vare sig hat eller kärlek. Den är kortsiktigt ytligt narcissistisk, välklädd, leende, psykopatisk, manipulerande och utstuderat likgiltigt kriminell.

Psykopaterna utnyttjar visserligen folkets känslor, med ord som “medkänsla”, “öppna era hjärtan” eller ordet “Rasism!” som kontrollord och falsk känsloargumentation mot de som har drabbats av rasistiska känslor, samt som hatord åt de antirasister som ännu inte har drabbats.

Hatordet kan sannolikt ofta hjälpa s.k. “antirasister”, att hållas kvar i en osund mental bortträngning (en psykologisk försvarsmekanism), genom vilka ångestframkallande tankar och erfarenheter trängs undan, från det medvetna till det omedvetna, vilket påverkar motiv och handlingsmönster.

Det tabubelagda ordet kan även skapa rädsla. Här tycker jag mig ex. se en statsminister som blir rädd att exemplifiera när han själv har känt rasistiska känslor:

”Johar Bendjelloul: Du talade också i samband med det om vikten av att se rasismen i oss själva, sade du igår. Vilken rasism har du hittat hos dig, när du har rannsakat ditt inre?

Bild på Stefan LöfvenStefan Löfven: (Skrattar) Det var en tung fråga, men det är såhär att vi kan alla ibland råka ut för att vi gör fel utav det här skälet. Det finns väldigt få människor som är medvetet rasistiska, som tänker rasistiskt. Men det gäller att vara vaksam så att man inte själv gör fel och det är bara det jag menar.

Johar Bendjelloul: Ja, men allvarligt talat. Alltså, det handlar ju om att se strukturer också i sig själv, saker som man kanske inte är medveten om när det gäller dem här frågorna. Har du hittat någonting sånt?

Stefan Löfven: Nej.

Johar Bendjelloul: När du har tittat?

Stefan Löfven: Nej.

Johar Bendjelloul: Ingenting alls?

Stefan Löfven: Nej.”

Källa: P1-morgon, Sveriges Radio P1, ”S-kongressen: Vilken väg tar Stefan Löfven nu?”, ljudklippet ”Vilken väg tar Stefan Löfven nu 12 min” (vid 5m28s), 5 april 2013. Åtkomst den 21 juli 2019. Transkription av Wikiquote

En gruppvåldtagen kvinna och hennes familj/vänner kan ex. kanalisera sitt hat mot de vita medelålders heterosexuella männen (vilket också är rasism,  åldersdiskriminering, sexism och könsdiskriminering), eller mot “Rasismen!” (underförstått de som är emot massmigrationen), istället för mot de yngre med utländsk härkomst som gruppvåldtog henne av rasistiska/sekteristiska orsaker, eller mot den ojämlika EU-politik som skapade situationen, vilket de våldtagna kvinnorna sannolikt själva har röstat för p.g.a. envetet betraktande av finanskapitalismens propaganda, som öser ur sig den irrationella känsloargumentatioen. Typ: ”Snart dags för nya strömmar av små ensamkommande flyktingbarn” för att locka fram modersinstinkterna.

Finanskapitalets propaganda betraktas sannolikt envetet av en mängd olika skäl:

Picture of pigs eating manure coming from a TV. Text suggesting reasons. Mommy and daddy did it? New masters does it too? Creating emotions & is irresistible? Easy access & Steady flow? Avoiding own thought? Easy to swallow? Easy to puke on others? Satisfies curiosity comfortably? Fake sense of social life? Distracting from suffering? Perverted sadomasochism?

Framförallt används kontrollordet “Rasism!” sannolikt av psykopater, för att själva framstå som godheten. Det är sannolikt därför NMR ges så stor uppmärksamhet under Almedalsveckan, men aldrig mer balanserade alternativ som är där. NMR hjälper psykopaterna att framstå som goda, där de offentligt kan fördöma “Rasismen!” och våldet, vars förutsättningar de själva skapar realpolitiskt, genom massmigration kombinerat med EU-vurm och tillhörande ojämlikhet.

Den arbetarklass (invandrad eller svensk) som har drabbats av den rasism, som tre decennier av fullt medveten EU-vurm, arbetslöshet, lönedumpning och segregering har skapat, är inte skyldiga till sina känslor. De är offer.

Kvinnan som har drabbas av gruppvåldtäkten är givetvis också ett offer, men eftersom 99% av populationen är medskyldig till situationen, när de röstar, så är hon sannolikt också medskyldig, om hon inte har röstat för rätt alternativ. För det är onekligen så att:

Bild på George Orwell
”Ett folk som väljer korrupta politiker, bedragare, tjuvar och förrädare är inte offer … men medbrottslingar”
/ George Orwell Källa: https://www.goodreads.com/quotes/1402817-a-people-that-elect-corrupt-politicians-imposters-thieves-and-traitors

“A people that elect corrupt politicians, imposters, thieves and traitors are not victims… but accomplices”
/ George Orwell Source: https://www.goodreads.com/quotes/1402817-a-people-that-elect-corrupt-politicians-imposters-thieves-and-traitors

De invandrade rasistiska gruppvåldtäktsmännen hade sannolikt INTE befunnit sig i segregation eller i gäng, om de INTE hade varit offer för finanskapitalets sekterism eller krig, heller INTE om vi hade haft en låg arbetslöshet, sysselsättning och en rimlig lön, vilket INTE hade lett till segregationen och gruppolariseringen.

Visst har 99% av folket röstat för de 8 partier som i realpolitiken är för mer införsel och/eller förstärkning av konflikten, men folket är grundlurade av finanskapitalets medier, vars ägare lever på denna konflikt.

Genom konflikten och käbblet, i den propagandistiska avledningsmanövern, kan finanskapitalet trygga sina rikedomar och hålla igång krigsmaskineriet och asylbaronsindustrin, allt medan folket (invandrare och svenskar) skuldsätts upp över öronen och blir finanskapitalets löneslavar.

För skulle folket vara motiverade att samverka, mot den allt mer högarvoderade, skattesänkande högervridna 8-parti-konstellationen, som har skapat situationen, så skulle folket ta makten, avsluta finanskapitalisternas ”race to the bottom” som leder till skatteparadis för krösusar, samt införa nationella demokratier med hygglig balanserad socialism i världen.

Detta skulle leda till internationell solidaritet, mellan nationer, fred, upplysthet och samverkan. Med riktig och sann utbildning, istället för oviktig korvstoppning av utbildning, meningslösa TV-program, eller social media, som ägs och kontrolleras av finanskapitalet, vilken döljer evident sanning, vilseleder och fördummar folket.

Med motivation till intelligentare val, istället för det psykopatiska, skulle det även kunna leda till balanserade populationer och ekologisk hållbarhet, som på Kuba, helt oavsett vad man kallar det demokratiska system som ett allt mer upplyst folk väljer.


DELA I HEMLIGHET MED VÄNNER VIA ÖPPEN FRI HÅRDVARA, OPERATIVSYSTEM & KRYPTERAD PROGRAMVARA:

h-node GNU/Linux ProtonMail Signal MessengerThunderbird

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s